Sziasztok Budapesten vàllalnèk festő,burkoló,kőműves munkàt.
Hölgyeknek illetve pàroknak.fizetès termèszetben. 30èves 178cm 80kg vagyok.
Hölgyeknek illetve pàroknak.fizetès termèszetben. 30èves 178cm 80kg vagyok.
Yoni masszázs hölgyeknek, gyakorlott intim masszőrtől!
Békéscsabai 50 feletti hölgyeknek ház körüli munka elvégzését vállalom.
Budapesten villanyszereleő aki egy kis munkáért cserébe hatalmasat élvezne?
Sziasztok.Szobafestés hölgynek párnak Bp Pest megye.Fizetés természetben.
30-as, 40-es popsi kedvelő, ezermester apucikat keresek belvárosi apartman kisebb javításaihoz. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress
) Pussz

Yoni intim masszázs nagy gyakorlattal .
Sziasztok, néhány szexi neccruha keresi új gazdáját, belevaló hölgy személyben, budapesten

klima automata mosogép mosogatogép szerviz fiz term
Nőknek és pároknak kiadó teremgarázs Budapesten a XIII. kerületben
Sziasztok!Bejáró(rámjáró)Nőt keresek heti 1-2 alkalomra.
Hölgyeim, egy Iphone 7 telefon keresi új tulajdonosát Budapesten a 3. Kerületben.
Női maszőrt keresek nem baj ha nincs papirod ès kicsit tudsz maszirozni! Fejèr vármegyèben. Irjatok
Aktuális még mindig!
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2023. 03. 31. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 13:00

Vízvezeték szerelésben,javításban tudok segíteni.Hölgyek,párok ha szükségetek van ilyen munkára,keressetek bátran!Normális,korrekt és megbízható vagyok!
Iphone 6 Plus telefonom csinos hölgynek ajándékoznám "fizetés természetben" Szombathely +50 km privátban írj légyszives
Kapszulás kávéfőző.Esprit 38-as,bőr elagáns cipő,hölgynek adnám.
Teljesen új beltéri wi-fi kamera beüzemeléssel, beállítással keresi hölgy gazdáját.
Sziasztok! Budapest és környékén Olyan Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni akik szeretnének egy kis segítséget kisebb javításokban ,ház körüli vagy kerti munkában egy kis huncut viszonzásèrt!
Sziasztok,
Lapraszerelt bútort vásároltál, de nem tudod összerakni, keress bizalommal és a fizetséget megbeszéljük.
Szolnoki 47 éves férfi vagyok. Szolnok és környékén párnak, hölgynek.
Lapraszerelt bútort vásároltál, de nem tudod összerakni, keress bizalommal és a fizetséget megbeszéljük.
Szolnoki 47 éves férfi vagyok. Szolnok és környékén párnak, hölgynek.
autófényezés,polírozás.fényszóró polírozás keszthely környékén lányoknak,pároknak.részletekért keress priviben