Sziasztok,
Lapraszerelt bútort vásároltál, de nem tudod összerakni, keress bizalommal és a fizetséget megbeszéljük.
Szolnoki 47 éves férfi vagyok. Szolnok és környékén párnak, hölgynek.
Lapraszerelt bútort vásároltál, de nem tudod összerakni, keress bizalommal és a fizetséget megbeszéljük.
Szolnoki 47 éves férfi vagyok. Szolnok és környékén párnak, hölgynek.
autófényezés,polírozás.fényszóró polírozás keszthely környékén lányoknak,pároknak.részletekért keress priviben
Én egyből vágtam a szitut!
(Ez egy válasz BuvarBela76 üzenetére (2023. 03. 31. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 14:10

Már jelentkezett is egy
Tudni kell olvasni a sorok közt, tudom ez neked kihivás

Már jelentkezett is egy
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Festő vagyok , referenciákkal, rendelkezésre állok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 07:42
Törölt felhasználó (4671375)

Sziasztok! Budapesten keresek szobafestőt, a munkadíjat megbeszéljük.

Sziasztok szükségem lenne olyan emberre lenne szükségem akinek van kisteher autója , egy amerikai típusú hűtö szállításához.És egy pakolóra a sofőr mellé. Fizetés megbeszélés alapján. Érdről Tatabányára kellene szállítani a hűtőt. Köszönöm
Vízvezeték szerelésben,javításban tudok segíteni.Hölgyek,párok ha szükségetek van ilyen munkára,keressetek bátran!Normális,korrekt és megbízható vagyok!
Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,pároknak, hölgyeknek ?Többit privátba megbeszélhetjük
Iphone 6 Plus telefonom csinos hölgynek ajándékoznám "fizetés természetben" Szombathely +50 km privátban írj légyszives
Sziasztok!Veszprém környékén festőt keresek!Fizetés természetben!Írjatok privátban!
30-as, 40-es popsi kedvelő, ezermester apucikat keresek belvárosi apartman kisebb javításaihoz. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Miskolcon hölgyek párok lakásában kisseb javítás vállalok bútor össze rakást is
Budapesti kazán szerelőt keresek, fizetést megbeszéljük

Abban a hölgynek mi a jó?
(Ez egy válasz BuvarBela76 üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szobafestésben segítenék hölgyeknek , pároknak , pasiknak Baranya megyében .
Kitakarítanád a lakásom ruha nélkül? :P
pécsen motorola új okostelefon keresi gazdáját!
30-as, 40-es popsi kedvelő, ezermester apucikat keresek belvárosi apartman kisebb javításaihoz. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Sziasztok.Kecskemèten fiatal srác szívesen segítene a ház körüli teendőkben kisebb barkácsolás,javítás is belefér.Csak is nőknek!
Jó reggelt. Budapesten ma autoval szívesen segítek eljutni hölgyeknek, pároknak shoppingolni, bevasarolni vagy ahova csak szeretne.