Hali.lecserélt laptopom keresi új tulajdonosát. Keszthely max 40km körzetében.csak.lâny,hölgy ,egyedülálló anyuka.
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban esetleg Budapest. Fizetni természetben
Hölgyeknek!
Számítástechnikai problémák megoldása garanciával. Új vagy használt laptop és számítógép!
Fizetés Természetben!
Számítástechnikai problémák megoldása garanciával. Új vagy használt laptop és számítógép!
Fizetés Természetben!
Mi lenne a gond az autóddal? Én lehet tudnék segíteni.
(Ez egy válasz Bögyös120F üzenetére (2023. 01. 31. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Festés kartonozásba szivesen segitenék hölgy pár fizetés természetbe akár számlával is
villanyszerelőt keresek Budapesten
Villanyszerelés / klíma tisztítás Budapesten .
Ford Smax-hoz értesz?
Kár hogy nem tatabányán
Massziroznék Nyiregyházán,házhoz megyek.
Hali.lecserélt laptopom keresi új tulajdonosát. Keszthely max 40km körzetében.csak.lâny,hölgy ,egyedülálló anyuka.
Szia ha aktuális még keress meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 15:59
Törölt felhasználó (4558842)

Bosch szárítógép keresi gazdáját. Hölgy pár anyuka. Szállítás ok. Fizetés természetben.
Kamera rendszer, biztonsagtechnikaban tudunk segíteni, ha valakinek szüksége lenne rá

Ezermester szerelő a belvárosban? Tangában, combfixben várom a segítséget. Milf popsipunci vagyok.
Jó reggelt mindenkinek. Van ma olyan pár vagy hölgy aki Budapesten menni szeretne valahova és ezt autóval szívesen tenné meg? Közben egy fiatal pasi társaságát élvezheti
Bp és nyugati szélén villanyszerelés hálózattal kapcsolatos problémák, fűtés vezérlés... stb nyújtanék segítséget hölgyeknek pároknak

Írj privátba!!!
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2023. 01. 28. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Holnap is várom hölgyek illetve párok jelentkezéset Budapesten ha el akarnak jutni A-bol B-be és a tomegkozlekedeshez nincs kedvük
Vác és vonzáskörzetében, kisebb víz és fűtésszerelési munkát vállalok !CSAK! hölgyeknek.Fizetés természetben