Kicsit furcsa az adatlapod!
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2022. 09. 13. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Villanyszelési munkák hibakeresés bővítés átalakítása eszközök bekötése Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén.
Üdv. Esetleg hölgynél eladó autó részletre?
Minden megoldás érdekelne. Előre is köszönöm.
Minden megoldás érdekelne. Előre is köszönöm.
Bútor összeszerelés illetve asztalos munkák párnak elhanyagolt hölgynek magányos anyukának. Kor alkat nem számít.
Szisztok.
Infra, elektromos, infra fűtés tervezét, kivitelezését vállalom, kültérre, beltérre egyaránt Eger és környékén.. Fizetés megegyezés szerint.
Ui: Villamos munkát is szívesen vállalok.
Infra, elektromos, infra fűtés tervezét, kivitelezését vállalom, kültérre, beltérre egyaránt Eger és környékén.. Fizetés megegyezés szerint.
Ui: Villamos munkát is szívesen vállalok.
Vízvezeték szerelés,javítás hölgyeknek,pároknak!Barsc-Nagyatád-Nagykanizsa és környékeik!Részletekért keress privátban!
Kisebb házon belűli és házkörüli javításokat, karbantartásokat vállalok. Fizezés természetben.
Louis Vuitton táska érdekel nőt?
Hello.friss muszakis renault scenic holgynek?
kmét-hetényegyházi fiatal cigánylány vagyok, minden érdekel, amiért természetben fizethetek. pl telo, mosógép, rézkábel, rézcsapok, szexi rucik, cipő stb. szintemindent megveszek. bármid van feleleges, keress. akár ma este is. boldogan fizetnék valamiért, már most azonnal. ird le mit ajánlaz fel, ha érdekel küldöm a számom
te is küldghetsz viber, telo, messenger stb elérhetőséget kereslek. már ma szeretnék valamit "kifizetni"
puszi
te is küldghetsz viber, telo, messenger stb elérhetőséget kereslek. már ma szeretnék valamit "kifizetni"
puszi
Sziasztok! Villanyszerelőt keresnék

Masszőr hölgyet keresek Zalából. írj
Sziasztok
Orosházi vagyok,ès festő
ha gondoljátok írjatok rám!
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2022. 09. 10. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagyok csak messze vagytok sajna
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2022. 09. 10. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Lapra szerelt bútor összeszerelést vállalok. Lányoknál, asszonyoknál, nagymamáknál! Fizetés természetben
Hali. Valakinek esetleg két magos laptop Keszthely vagy környékén nem kell? Ha van rá igény kicsit kipucolom meg feltelepítem. Ugyanitt szívesen segítek asztali PC karbantartásban, telepítésben, fejlesztésben. Keress privátban. Csak hölgyek vagy párok jelentkezését várom. Csak kukkolás is érdekel.
Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Belevaló baszható csajos női fehérneműs srác vagyok. Apartmanokat kezelek a belvárosban és kisebb javításokra keresek kanos ezermestereket, akiket nem zavar, ha lengén női fehérneműben várom a szerelőt. Csak nagy potenciálú, dugást imádó pasikat keresek.
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén pároknak hölgyeknek irj privátba.
Sziasztok! Cserépkályha, kandalló, kemence karbantartásában , építésében tudok segíteni hölgyeknek pároknak.