Villanyszerelés Budapesten ?
Sziasztok esetleg valakinek darálós automata kávéfőző?? Nagyon de nagyon hálás lennék jó sokszor!!!
Sziasztok!
Klíma tisztítást vállalok mint szakember! Hölgyek párok jelentkezését várom. A tisztításnak anyagi vonzata NINCS!!!! Férfiaknak még pénzért sem!!!!!!!
Klíma tisztítást vállalok mint szakember! Hölgyek párok jelentkezését várom. A tisztításnak anyagi vonzata NINCS!!!! Férfiaknak még pénzért sem!!!!!!!
Bosch szárítógép keresi gazdáját. Pár hölgy anyuka. Be is üzemellem.
Kapszulás kávéfőző keresi női gazdáját Békéscsabán vagy környékén
Nyiregyháza,környékén,hölgynek,párnak,házkörüli munkába besegitenék.
Békéscsabán villanyszerelés hölgyeknek
Lanyok parok ford mondeo valakinek?
Sziasztok.Ablak, redőny ,reluxa, szúnyogháló javítás , szerelés.
Budapest és Pest megye.
Valamint kisteherautóval szállításban szívesen segítek.
Szép napot Tamás
Budapest és Pest megye.
Valamint kisteherautóval szállításban szívesen segítek.
Szép napot Tamás
Fuvart vállalok platós kisteherautóval Heves Nógrád megye
Kecskeméten villanyszerelés vállalok.
Kiadó szobát keresek Budapesten. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Ezermester vagyok. Szárítógép keresi gazdáját. Fizetés természetben.
Villanyszerelés, hàz körüli munkák, belső munkák, Budapesten és környékén fizetés természetben
Vasmegyében Szombathelyen Hölgynek Autó szerelés karbantartás akár háznál .... Érett Högynek is...
Fel tudok ajánlani egy 400W-os, gyári, új, Einhell excenter csiszolót fiatalabb hölgynek vagy srácnak. Írj privátban, ha érdekel.
Oneplus 5 telefon hölgynek!
30-as, 40-es anál kedvelő, ezermester apucikat keresek belvárosi apartman kisebb javításaihoz. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Szia
Írj privát és meglátjuk miben tudok segíteni.
(Ez egy válasz Fanny100 üzenetére (2023. 01. 11. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 11. szerda 19:18
Írj privát és meglátjuk miben tudok segíteni.

Sziasztok! Egyedülálló hölgyként Szabolcs megyében keresnék olyan szakít, aki tudna nekem segíteni felújítási munkálatokban. Fizetés természetben.
Sziasztok! Egyedülálló hölgyként Szabolcs megyében keresnék olyan szakít, aki tudna nekem segíteni felújítási munkálatokban. Fizetés természetben.