Szisztok.
Eger és környékén elektromos fűtés kivitrlezését, tervezését, villanyszerelési munkát vállalok. Sportos 40-es ffi vagyok!
Eger és környékén elektromos fűtés kivitrlezését, tervezését, villanyszerelési munkát vállalok. Sportos 40-es ffi vagyok!
Jók ezek a hirdetèsek, de volt itt valakinek kalandja innen? Lehetne egy fórum ahol a nyèlbe ütött üzletek menetét osztanák meg. És igen úgy gondolom hogy egy egy munkáèrt nem orgia kell, lehet az más pikáns egyszerű dolog...
Lakáskarbantartási munkákat válalok sokoldalú tapasztalattal villany, gáz, bútor, víz, kisebb burkolás, festés. Hölgyeknek, pároknak Budapesten. Keress privát üzenettel.
Bisex masszőrt keresünk
2.kerületben zuhanykabin csaptelep cseréjéhez értő férfit keresek. Szopok és/vagy szopatok

Debrecenben esetelg egy villany szerelő?
üdv Egerben kedvezményesebben festést vállalok
hölgynek vagy párnak

Most, hogy ránéztem a képeitekre
, eszembe jutott, hogy értek a villanyszereléshez is
Ha még nem találtatok, amit azért kétlek, de itt a gg-n minden előfordulhat. Sőt még az ellenkezője is.
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2022. 08. 06. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Hajdu Biharban redöny javítást vállalok fizetés természetbe
Építész technikuskent
kivitelezést vállalok nőknek vagy pároknak hetero alapon
kivitelezést vállalok nőknek vagy pároknak hetero alapon
Villanyszerelést dunántúlon vállalok
Gázcirkó karbantartást?gázszerelő Albertirsa közelében?
Szia. Miről lenne szó pontosan? Megírod privátban?
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2022. 08. 06. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Villanyszerelo?
Szisztok.
Privatban írj.
(Ez egy válasz Lorderon 1983 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Miről lenne szó? (Ez egy válasz p.zoli üzenetére (2022. 08. 05. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 21:15
Miről lenne szó? (Ez egy válasz p.zoli üzenetére (2022. 08. 05. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapest valaki kőműves munka? Csak férfi és ha lehet jó testű
hölgy örömére.

Budapest valaki kőműves munka? Csak férfi és ha lehet jó testű
hölgy örömére.

angol, matek korrepetálás - priviben
Budapesti Villanyszerelés . Kisebb munkák !