Fuvart vállalok Pest környékén hölgyeknek pároknak
Autószerelést vállalok, hölgyeknek,pároknak,fiúknak. Miskolc,és vonzaskörzete! Privátban érdeklődj légyszives.
Angol, matek korrepetálás
priviben

Keres privátba
(Ez egy válasz biparos30 üzenetére (2022. 07. 26. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 26. kedd 10:33

Sziasztok olyas valakit keresnénk Debrecenben aki ért a pénisz feltöltéshez ! Természetesen meg hálálnánk !
Sziasztok olyas valakit keresnénk Debrecenben aki ért a pénisz feltöltéshez ! Természetesen meg hálálnánk !
Sziasztok.
Klíma tisztítást, karbantartás, szerelést vállalok. Komárom-Győr vonzás körzete.
Heteró alapon, fizetés természetben is.
Érdeklődni üzenetben.
Klíma tisztítást, karbantartás, szerelést vállalok. Komárom-Győr vonzás körzete.
Heteró alapon, fizetés természetben is.
Érdeklődni üzenetben.
Helló nagy dobozos autóval szállítás? Fizetés természetben
Angol tanítás

Vízvezeték szerelés,javítás hölgynek,párnak.Részletekért keress privátban,ha komolyan érdekel!
Sziasztok. Szép napot kívánok. 40-es átlagos testalkattal rendelkező férfi festést és egyéb ház körüli munkákat vállalna igény szerint extrákkal.
Bisex vizvezetek szerelot keresek Borsodban.
Termeszetben is fizetnek!
Termeszetben is fizetnek!
A tiltást azért kaptad, mert jónéhány hozzászólásod stílusa meglehetősen sértő és trágár volt. Az ilyen hozzászólások moderálásra is kerülnek.
Valaki aki ért a laptopjavításhoz?
Választ privát üzenetben várom
Választ privát üzenetben várom
Csepel szigeten víz villany?
Van benne lóvé, nem kevés. Én is árnyékolástechnikában dolgoztam. Már csak hobby szinten űzöm.
(Ez egy válasz gabis üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (1365802)

Az sem mostanában volt. 8 alatt nem álnak veled szóba.

Az sem mostanában volt. 8 alatt nem álnak veled szóba.
(Ez egy válasz gabis üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (1365802)

Cseréltem már redőnygurtnit baszásért.

Szia! Mikor és a Balatonon hol? Így elég nehéz rá érdemben válaszolni!
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 16:40

Egy kellemes napra hívlak ha pár vagytok vagy ha hölgy vagy! Mindezt a Balatonon !
Egy kellemes napra hívlak ha pár vagytok vagy ha hölgy vagy! Mindezt a Balatonon !