Augusztus 4-től 7-ig mennénk Rovinjba a swinger partra. Utitársakat keresünk költség megosztással!
Privát üzeneteket várunk! Fiúk, párok! smile
Privát üzeneteket várunk! Fiúk, párok! smile
Masszázs helységet keresek a Balatonnál.
matek korrepetálás smile priviben
Úgy látom kezd felhígulni a szakma...
Angolt tanítást, nyelvvizsgára felkészítést vállalok csinos hölgyeknek

Laptop szervízes van itt?
Kisebb munkákat javításokat vállalok hölgynél, párnál
Írj privátban
Írj privátban
Sziasztok. Hölgyeim valakinek fuvar? Budapest,Pest megye. Illetve kisebb kőműves munkák,asztali pc,laptop szoftveres,hardveres szervizelése,stb... keressetek bátran.
sziasztok.autó,és fényszoró polírozás,autó fényezés keszthely környékén lányoknak,pároknak hetero alapon.ha szükség van ilyesmire keres privátban.
IT és rendszergazdai szolgáltatás hölgyeknek.
elsősorban Budapest és Pest megye területén.

Autó vizsgáztatás, szerelés, olajcsere.... ami kell, csak szólj!!!
Angol tanítás

Sziasztok .
Közel 30 éves villanyszerelői tapasztalattal kisebb villanyszerelést vállalok párnak ,hölgynek, csajszinak.
Esetleg kisebb olyan munkákat mint polc felrakás ,bútor összeszerelés.
Bp max 50km fizetés természetbe .Váróm a leveleket üdv Laca
Közel 30 éves villanyszerelői tapasztalattal kisebb villanyszerelést vállalok párnak ,hölgynek, csajszinak.
Esetleg kisebb olyan munkákat mint polc felrakás ,bútor összeszerelés.
Bp max 50km fizetés természetbe .Váróm a leveleket üdv Laca
Baktaloranthaza budapest kamionba dugasert
Windows operációs rendszer, illetve fizetős programok ingyenes telepítésében tudok segíteni hölgyek és párok részére. Utazni tudok, fizetés természetben.
Sziasztok. Szép napot kívánok. Ápolt és intelligens férfiként szívesen nyújtanék segítséget hölgyek, párok részére a ház körüli teendők elvégzésében. Fűnyírás ,kertrendezés , stb.
Sziasztok!Én egy 36 éves pasi vagyok!lányokat,párokat keresek minden jóra!Hetero vagyok, Várpalotán van helyem! 180magas, 90 kiló, kék szem, sok tettoo!Ha úgy van akkor tudlak téged-titeket fogadni!
Sziasztok, angol, német, matek korrepetálást vállalok srácoknak Tatabányán.
Autószerelést vállalok
Hús hentes áru szexèrt hölgyeknek pároknak