Cseréltem már redőnygurtnit baszásért.
(Ez egy válasz gabis üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 18:54

Ez a fórumtéma a kedvencem. 800 forintos máv jegy helyett szex? Ismeretlen eredetű, gari nélküli használt cucc szexért? Fűnyírás, locsolás szexért? Mindent is megjavítok csak szopjon már le valaki? Haláli!

Belvárosi apartman apróbb javítási munkáihoz keresek belevaló férfias, ezermestereket… popsipinámmal fizetek

Sziasztok!
Masszázs jóképűnek tartott, intelligens, 100%-ban hetero pasitól csinos lánynak vagy ilyen hölgytagú párnak. Fizetés természetben
Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Masszázs jóképűnek tartott, intelligens, 100%-ban hetero pasitól csinos lánynak vagy ilyen hölgytagú párnak. Fizetés természetben

Feleséged is tudja?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 13:03
Törölt felhasználó (4672000)

Fuvart keresek feleségemnek holnapi napra. Velence-Budapest és vissza.
Ez a fórumtéma a kedvencem. 800 forintos máv jegy helyett szex? Ismeretlen eredetű, gari nélküli használt cucc szexért? Fűnyírás, locsolás szexért? Mindent is megjavítok csak szopjon már le valaki? Haláli!

Fuvart keresek feleségemnek holnapi napra. Velence-Budapest és vissza.
minden mi vizel kapcsolatos szivesen segitek.
Azt elfelejtetem irni hogy veszprém megye és siófok környéke
Sziasztok!szívesen dolgoznék hölgyeknek sokminden szerelésben jártas vagyok jöhet kerti munka is bármit meghalgatok kor nem számit!!
Sziasztok olajcserét vállalok szexért cserébe
az a baj messzi laksz
(Ez egy válasz ctibor1 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 09:56

Sziasztok! Lányokat szívesen adnék helyet sötétített kisbuszomban. Pároknak is szívesen állok szolgálatára .
Sziasztok! Lányokat szívesen adnék helyet sötétített kisbuszomban. Pároknak is szívesen állok szolgálatára .
Nőnél dolgoznék. Valami elromlott megjavítom ha meg lehet,kerti munka,szinte minden munkát el vállalok. 1000 mester vagyok.
Pest megy Ócsa,Felsőpakony,Inárcs,Dabas,Budapest esetleg még Ócsa- Lajosmizse útvonal felé.
Fizetés természetben.
Korod nem érdekes.
Írj bátran üzenetben.
Pest megy Ócsa,Felsőpakony,Inárcs,Dabas,Budapest esetleg még Ócsa- Lajosmizse útvonal felé.
Fizetés természetben.
Korod nem érdekes.
Írj bátran üzenetben.
Pest megye és Budapest . Vidékre nem biztos hogy el tudok menni
(Ez egy válasz Mocispasi000000 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 07:10

Sziasztok! Kandalló , cserépkályha , karbantartásában tudok segíteni hölgyeknek , pároknak.
Rég nem használt kályhák kandallók átvizsgálását, újra beüzemelését vállalom lenge öltözetű hölgy megrendelőknek.
Sziasztok! Kandalló , cserépkályha , karbantartásában tudok segíteni hölgyeknek , pároknak.
Szombathelyen vállalok bármilyen jellegű kisebb munkát. Szerelés(mosdó, WC, csaptelep stb) de lehet szó bármiről ,fűnyírás, takarítás. Bármelyik hétköznap a délelőtti órákban!Írj privátban és egyeztessünk!
Valós ember, valós a hirdetéssel....lehetőleg olyan keressen, aki szintén valós kereső! Bár ez az oldal már sajnos nem erről szól!
(Ez egy válasz Qwert2015 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 10:38

Szombathelyen vállalok bármilyen jellegű kisebb munkát. Szerelés(mosdó, WC, csaptelep stb) de lehet szó bármiről ,fűnyírás, takarítás. Bármelyik hétköznap a délelőtti órákban!Írj privátban és egyeztessünk!
Sziasztok.Klima tisztítást vállalok békés és Jász Nagykun Szolnok megyében.
Sziasztok telefonra lenne szükségem

Törölt felhasználó (3809222)

Egy kellemes masszázs?