Sziasztok! Szőnyeg és vagy kárpittisztítás, hölgyek,párok
Antenna szerelés valakinek?
Sziasztok. Ledszalag, ledvilagitas telepítés. Budapesten és közvetlen környezetében. Elsősorban hölgyeknek, pároknak. Keress priv üzenetben.
Ötrétegű csőhöz keresek kulcsos idomokat és nyillászárókat ,burkoló anyagokat.....fizetés megbeszélés tárgyát képezi !
Számítástechnikai vállalkozással rendelkező informatikusként ajánlom figyelmetekbe akár helyszíni szolgáltatásaimat. Számítógép karbantartás, javítás, telepítés, stb... bármi kérdésed van keress bátran.
Az elvégzett munkáért, természetbeni hálát szívesen fogadok
(Somogy megye, Kaposvári központtal)
Az elvégzett munkáért, természetbeni hálát szívesen fogadok

Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal.
Számítástechnikai vállalkozóként hölgyeknek ajánlom szolgáltatásaimat Kaposvári székhellyel (somogy megye).
Sziasztok!
budai hölgyeknek,asszonyoknak lakás karbantartási,javitási munkákat vállalnék természetbeli juttatásokért cserébe!
írj pm.-et bizalommal!
válaszolok mindenkinek.
üdv.
budai hölgyeknek,asszonyoknak lakás karbantartási,javitási munkákat vállalnék természetbeli juttatásokért cserébe!
írj pm.-et bizalommal!
válaszolok mindenkinek.
üdv.
Vagyok
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2022. 05. 10. kedd 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Klímatisztítást javítást vállalok hölgyeknek pároknak szexért cserébe
Balaton déli part környékén.
Balaton déli part környékén.
Sammsung galaxyA51 szep allapotban valakinek lehetoleg kozelben?
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal.
Sziasztok. Hölgyeknél szobafestést vállalok Pécsen, esetleg környékén...

Villanyszerelő kerestetik Pécsen. Fizetést megbeszéljük!
Tapolcàn és környékén,masszàzst,erotikamasszàzst vàllalok,nem kezdő masszőr vagyok,mobil àgyam van,hàzhoz megyek,diszkrét vagyok,bàrmilyen kívànsàgot teljesítek! Fizetés természetben!
Sziasztok.
Budapest és környékén.
Budapest és környékén.
Beépített WC TARTÁLY javítására keresek szakembert.
Pécsen autódiagnosztika hölgyeknek,pároknak.Fizetés természetben.
Tapasztalt masszőrt keresek, aki tanítana.