Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon, de próbáld fel inkább!
Írtam privátban.
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 13:26

Alázatos férfit keresek, akivel játszhatok kedvemre.
Cserét megbeszéljük)
Cserét megbeszéljük)
Mennyire alázatost?
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 13:26

Alázatos férfit keresek, akivel játszhatok kedvemre.
Cserét megbeszéljük)
Cserét megbeszéljük)
Üdv!Június végi Horvátországi nyaraláshoz keresek hölgyet.Részletekért keress privátban!
Sopronban fűnyírásra, és/ vagy vízszerelésre keresnék...
Kisebb kőműves munka, laminált padló lerakás, festés, ház körüli munka hölgyeknek Borsod, Szabolcs
Kapszulás kávéfőző,20-as nyári gumi,iqos,hölgyeknek.
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Végre itt a jobb idő, kályhák és kandallók megpihennek. De ne feledkezzünk meg a karbantartásukról, pláne ha évek óta csak használjuk és nem volt karbantartás.
Egyedülálló hölgyeknek jól jöhet a segítség, de párok hölgy tagjának is szívesen segítek. Járom az országot így nem csak pest megyében tudok segíteni. Pl. május eleje Komárom.
Ez csak egy lehetőség, egy kaland az élet. Nem vagyok irígy, szívesen megosztom mással is wink
Egyedülálló hölgyeknek jól jöhet a segítség, de párok hölgy tagjának is szívesen segítek. Járom az országot így nem csak pest megyében tudok segíteni. Pl. május eleje Komárom.
Ez csak egy lehetőség, egy kaland az élet. Nem vagyok irígy, szívesen megosztom mással is wink
Olyan hölgyet keresek aki szívesen kukkolna maszti közben vagy csak kiverné a farkamat. Közös maszti is nagyon izgatna. Cserébe elviszlek bevásárolni …

Sziasztok! Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, kép tükör falhoz rögzítése. Fizetés természetben!
Sziasztok!
Olyan nagyobbacska tv-t keresek (megkímélt állapotban), amire telefonnal át lehet rakni az internetet és a filmeket. Az adott lakásban nincs tv és internet szolgáltatás...
Olyan nagyobbacska tv-t keresek (megkímélt állapotban), amire telefonnal át lehet rakni az internetet és a filmeket. Az adott lakásban nincs tv és internet szolgáltatás...
El kelt már?
(Ez egy válasz maganyosvp üzenetére (2025. 04. 08. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Klímást keresek....Bp.
Szobafestést vállalok Hajdú-Bihar és Békés megyében.
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel
Keszthely Balaton
Travi fiú aktív potens férfiaknak takarítana
Travi fiú aktív potens férfiaknak takarítana
Sziasztok! Fűnyírást vállalok hölgyeknél, pároknál Szabolcs megyében.
Vizes munkában szívesen segítenék!Somogy-Zala-Baranya.
sziasztok.autó fényszóró gözőlés,pólírozás,autó polírozás,fényezés.hölgyek,párok.keszthely környékén.keress privátban.