Sziasztok. Albérletet keresek Budapestrn. 41 éves pasi vagyok.
sziasztok! masszőrt keresünk és a feleségem fizet a testével

Ház körüli és esetleg házon belüli munkát vállalnék.
Állok rendelkezésre
Állok rendelkezésre

pàr vagy hölgy ha angliàba vagy skóciàba jonne nyaralni, van ilyen?nagyon jó tengerpartok cannak, ês az idöjàràs is jó!
helyem van, idegenvezetést vàllalok
helyem van, idegenvezetést vàllalok

Lányt keresnénk kezdő párként, aki katalógus modell hölgyünk fenekét simogatja vagy masszírozza férfink jelenlétében. Megbeszélés kérdése minden más. Nálunk is jó, utazni is tudunk. Ma és holnap, azaz csütörtök és péntek délután-esti órákban jó. Férfi kérjük ne írjon! Azonnal TILTJUK! Nagyon kedves, intelligens, tiszta pár vagyunk. Fizetés természetben
Sziasztok kerti munkába szivesen segitenék nem gond ha fizikai munka is van pároknak Kom Esztergom megyébe!
Sziasztok.
Hölgyeknél fűnyírást , bevásárlás,kisebb "ház"körülit vállalok .
Bp. És szűk környéke.
csoport tematikája szerint
Hölgyeknél fűnyírást , bevásárlás,kisebb "ház"körülit vállalok .
Bp. És szűk környéke.
csoport tematikája szerint
Hűtő sütő mosogatógép keresi gazdáját. Fizetés topik szerint.
Kamera, riasztó szereléssel kapcsolatban keressetek bátran.
Nyilvános helyeken, szabadban történő meztelen fotózásomhoz keresek amatör fotóst. Cserébe bármi lehet. Írj!
Lány aki lenne a dominám? Cserébe plázázás.....

Sziasztok! Nincs valakinek feleslegessé vált kerékpárja, porszívója? Természetben fizetnék érte és nem egy alkalommal. Budapesten élek - Újpest.
Autó klíma töltés kí szállással hölgyeknek pároknak keress privin a részletekért
Van egy pár
(Ez egy válasz vPetya üzenetére (2025. 07. 01. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Nógrád megyében idősebb hölgyeknek szívesen segítek ház körüli munkában.
Sziasztok.
Gönyüről indulva Dunai hajózás lehetöség, fizetes természetben. (Magánszemély vagyok, sokszor egyedül járok le vízre)
Gönyüről indulva Dunai hajózás lehetöség, fizetes természetben. (Magánszemély vagyok, sokszor egyedül járok le vízre)
Ráckevei nyaraló kiadó közvetlenül a Duna parton van saját stég zárt kért fizetés természetben.
Sziasztok! Jó állapotú Acer laptop keresi új gazdáját! Hölgynek vagy párnak szívesen odaadnám! Fizetés természetesen természetben hetero alapon! Keress privátban!
Keresek kizárólag hellyel rendelkező hölgy masszőrt , cserébe Holgyeknek barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
Kisebb ház körüli, kertii munkákra, sofőrködésre keresek fiatal srácot vagy párt Sopronban