Sziasztok,
Lapraszerelt bútor összeszerelésében szívesen segítek Szolnok és környéki hölgynek, párnak. Illetve kisebb ház körüli és házimunkában is.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Lapraszerelt bútor összeszerelésében szívesen segítek Szolnok és környéki hölgynek, párnak. Illetve kisebb ház körüli és házimunkában is.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Miskolcon idősebb párnak ház körüli segítséget nyújtok esetleg vásárlás autóval.
Balaton Keszthely és környéke
Idősebb nőknek segítenék bármiben
Idősebb nőknek segítenék bármiben
Párosunk férfi tagjaként androiddal és iOs-al is kompatibilis okos órát adnék hölgynek egy alkalomért, nem feltétlen dugásért ! Részleteket privátban !
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Sziasztok!
Kissebb kerti munkára keresünk férfit Vas vármegyében.
Kissebb kerti munkára keresünk férfit Vas vármegyében.
Sziasztok! Nincs valakinek feleslegessé vált kerékpárja, porszívója? Természetben fizetnék érte és nem egy alkalommal. Budapesten élek - Újpest.
Szép állapotú apple watch 7-est adnék hölgynek
Hölgytagunknak masszőrtr keresünk, fizetés természetben! üznetben írj!
Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Domináns hölgyeknél, pároknál festést, mázolást, tapétázást vagy egyéb lakásfelújítási feladatokat vállalnék Budapesten vagy a környéken!
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Sziasztok! Schwinn IC pro edzőtermi kardio spinning bicikli. Csak hölgyeknek! A részletekért privát üzenetben keressetek.
Keresek kizárólag hellyel rendelkező hölgy masszőrt , cserébe Holgyeknek barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
Kis burkolásra ,+ vagy vízszerelőre lenne szükségem . ( férfi vagyok !!! ) . Megbeszélés tárgya , privátban.
Sziasztok! Mindig nagyon izgatott az az élethelyzet, amikor a szerelő megérkezik dolgozni egy lakásba és a ház úrnője, kihívóan lenge öltözékben izgatja a szerelő fantáziáját, majd vége az, hogy jól megkúratja magát! Én ilyen szerelő lennék nagyon! Festés, gkartonozás, bútor összeszerelés, csillár felszerelés, amiben kell segítek! Utazni tudok, jó szerszámom van! Fehérvár és környéke!
Konyhasarki beázás javításához keresek szakembert.
Sziasztok .Bécs, szoba fiatal, független lány részére, akár hosszú távon is!
Ma, szombat este két jóképű, izgalmas férfiként barátommal elhölgyet, lányt, pár női tagját, aki kalandra vágyik. Semmi sem kötelező, de bármi lehet. A program szerint találkoznánk a belvárosban, beülnénk ismerkedni, beszélgetni egy jó helyre, utána elmegyünk táncolni egy olyan helyre, amely mindenkinek megfelel. Természetesen meghívjuk a hölgyeket mindenre. Fizetés természetben
Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!