Személyautóval fuvart vállalok Nyíregyháza-Debrecen-Szeged és Nyíregyháza-Miskolc-Budapest vonalakon! Keress nyugodtan privátban!
Hatvan es kornyeken acs badogos munkat vallalok.
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Klima karbantartast/tisztitas vallalok! infok privatban!
45 éves korig sok mindenben segítőkész vagyok
Klíma tisztításra keresek szakembert Budapesten.

Sopronban fűnyírásra keresek valakit. Priviben írj!
Sopronban fűnyírót keresek. Priviben írj!
Végre itt a jobb idő, kályhák és kandallók megpihennek. De ne feledkezzünk meg a karbantartásukról, pláne ha évek óta csak használjuk és nem volt karbantartás.
Egyedülálló hölgyeknek jól jöhet a segítség, de párok hölgy tagjának is szívesen segítek. Járom az országot így nem csak pest megyében tudok segíteni. Pl. május eleje Komárom.
Ez csak egy lehetőség, egy kaland az élet. Nem vagyok irígy, szívesen megosztom mással is
Egyedülálló hölgyeknek jól jöhet a segítség, de párok hölgy tagjának is szívesen segítek. Járom az országot így nem csak pest megyében tudok segíteni. Pl. május eleje Komárom.
Ez csak egy lehetőség, egy kaland az élet. Nem vagyok irígy, szívesen megosztom mással is

Sziasztok! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak egy kis huncut viszonzásèrt cserében! Kisebb javításokban akár ház körüli munkában
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
Kárpitos munkával kapcsolatban nyugodtan lehet keresni,rugalmas vagyok...Csak egyedül álló nő,vagy pár hetero alapon...
Működőképes, azonnal használható LapTop-ra lenne szükségem munkához.
LapTop + szállítás díjának fizetése természetben, megbeszélés szerint. Ajánlat tételt üzenetbenben kérek.
LapTop + szállítás díjának fizetése természetben, megbeszélés szerint. Ajánlat tételt üzenetbenben kérek.
Sziasztok,
Eger és környékén, épületek karbantartását vállalom. Ezzel foglakozom főállásban is. Mindent tudok javítani, ami el tud romlani egy házban, kivéve gáz. 46 éves ápolt ffi vagyok.
Keressetek bátran, fizetés csoport neve szerint
Eger és környékén, épületek karbantartását vállalom. Ezzel foglakozom főállásban is. Mindent tudok javítani, ami el tud romlani egy házban, kivéve gáz. 46 éves ápolt ffi vagyok.
Keressetek bátran, fizetés csoport neve szerint
Ráckeve duna parton nyaraló ki adó pároknak és lányoknak közvetlen a Duna partján található. Fizetés természetben.
Konyhasarok beázásának javításához keresek szakembert. Ugyanitt gallyazáshoz is.
Balaton déli part
Fűnyírás,teherfuvar,minikotrós munkák
Fűnyírás,teherfuvar,minikotrós munkák
Sziasztok! Klíma karbantartása, tisztítása Gépjárművek ózongenerátoros fertőtlenítése ,helyszíni kiszállással.Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Répcelak ,Kapuvár esetleg Szombathely környéke.
Szigetszentmiklóson ház körüli munkában ha segítségedre lehetek akkor írj! Fakivágás, fűnyírás vagy bármi amit nem tudsz megoldani. Várom leveled . 40 éves pasi