Sziasztok.Egy Carolina Herrera good girl keresi új gazdáját.Gyárilag a feleségemnek vettem,de ő azt mondta hogy nem szereti.Hölgynek vagy párnak adnám.Nincs konkrét elképzelésem,a legjobbnak ígérkező ajánlat viszi
Asztalos munkák. Bútor parketta stb. Illetve beépíthető sütő főzőlap és mosogatógép keresi gazdáját.
Sziasztok kisebb Villanyszerelés Budapesten
Sziasztok, szexi cuccok keresik új, hölgy tulajdonosukat. Néhány kép az adatlapomon, több kép privátban. Bp, csak nők!
Sziasztok !Autòszerelőt keresek aki kiolvasnà az autò hibàjàt. Fizetès megegyezés szerint.
Sziasztok! Gyógymasszőrként a Balaton térségében vállalok teljes test illetve részleges (arc, talp, hát) masszázst hölgyek részére. Masszázs variációk természetesen variálhatók. Kérlek ne 1-2 órával előtte írjatok rám mert valószínűleg nem lesz szabad időpontom! Szép napot mindenkinek
Hölgyek, Balaton déli part környékén, nyaralómban?
Sziasztok. Valakinek egy asztalos?
Sziasztok!
Veszprém és környékén nőknél, pároknál fűnyírás, fűkaszálás megbeszélés alapján
Veszprém és környékén nőknél, pároknál fűnyírás, fűkaszálás megbeszélés alapján

Sziasztok!
Sziasztok!Kőműves ill. burkolói munkát vállalok hölgyeknél Érd és annak 50 km környékén
Sziasztok!Kőműves ill. burkolói munkát vállalok hölgyeknél Érd és annak 50 km környékén
Sziasztok. Pécsen és környékén villanyszerelést válalok
Sziasztok !
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem éld is meg! Balatonberényben szívesen ismerkedek!
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem éld is meg! Balatonberényben szívesen ismerkedek!
Furgonnal-furgonozást.,,majd-a-furgonban...
Sziasztok.
Minden ami ablak redőny szúnyogháló.
Gurtni csere szúnyogháló javítás ablak be állítás.
Fizetés megegyezés szerint.
Minden ami ablak redőny szúnyogháló.
Gurtni csere szúnyogháló javítás ablak be állítás.
Fizetés megegyezés szerint.
Sziasztok Székesfehérvár és környékén fuvart vállalok hölgyeknek pároknak vagy bármiben tudok akár segíteni

Masszázs, gyógytorna, manuálterápia Bp. nők és párok részére. Privátban keressetek.
Rendezvény eszközök, sátor, sörpad párnak pártól ha szükség lenne…

Sziasztok, este 7 körül indulok a Balatonról (Fűzfő mellől) Bp-re. Ha csatlakoznál, privát üzenetben várom a jelentkezésed!
Vas megyében masszázst vállalok nőknek és pároknak.Házhoz megyek.
Sziasztok !
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.