Sziasztok Székesfehérvár és környékén fuvart vállalok hölgyeknek pároknak vagy bármiben tudok akár segíteni

Masszázs, gyógytorna, manuálterápia Bp. nők és párok részére. Privátban keressetek.
Rendezvény eszközök, sátor, sörpad párnak pártól ha szükség lenne…

Sziasztok, este 7 körül indulok a Balatonról (Fűzfő mellől) Bp-re. Ha csatlakoznál, privát üzenetben várom a jelentkezésed!
Vas megyében masszázst vállalok nőknek és pároknak.Házhoz megyek.
Sziasztok !
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
írtam pm-et
(Ez egy válasz normalis_bp üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 11:46

Sziasztok..nagyon halas lennek ha tudna valaki segíteni..van egy Alizee Plus készülékem és eddig lenyitotta a lamelláit, most nem...alul jön ki hűtés szerencsére..de nem ez a jó mukodos..valaki ra tudna nézni.. Budapest
Sziasztok..nagyon halas lennek ha tudna valaki segíteni..van egy Alizee Plus készülékem és eddig lenyitotta a lamelláit, most nem...alul jön ki hűtés szerencsére..de nem ez a jó mukodos..valaki ra tudna nézni.. Budapest
Elromlott az autód? Valóban autószerelőként szívesen megcsinálom
Párok,nők részére
30 éves sportos srác vagyok
Esetleg otthon is rossz valami? Abban is segítek
Budapest és környéke
Párok,nők részére
30 éves sportos srác vagyok
Esetleg otthon is rossz valami? Abban is segítek
Budapest és környéke
matek korrepetálás .. hölgyek, párok ... privi
Természetben fotozást vállalok.

Sziasztok! Gyógymasszőrként a Balaton térségében vállalok teljes test illetve részleges (arc, talp, hát) masszázst hölgyek részére. Masszázs variációk természetesen variálhatók. Kérlek ne 1-2 órával előtte írjatok rám mert valószínűleg nem lesz szabad időpontom! Szép napot mindenkinek
Ház körüli időszakos kisebb munkákhoz keresek "mindenest" (festés, gallyazás stb.).
Kandalló samottozás , cserépkályha átnézés , kissebb burkolások,kerti munkák Vas megyében
Sziasztok. Exkluzív lakásba, szoba, független lány részére, akár hosszú távon. Győr
Képzett masszőrkén,t frissítő, frissítő talpmasszázst kínálok hölgyeknek.
Sziasztok!
Szakszerű és teljes körű gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, hibakód olvasás, törlés, kalibráció.
Üzenetben kereshettek! Budapest és Pest-Megye!
Szakszerű és teljes körű gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, hibakód olvasás, törlés, kalibráció.
Üzenetben kereshettek! Budapest és Pest-Megye!
Sziasztok. Kecskeméten Fűnyírás vállalom. Csak belső üzenetben. Köszönöm
Hentes vagyok ezzel foglalkozom
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 08. 27. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hentes vagyok ezzel foglalkozom
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 08. 27. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)