Szia.
Milyen minka lenne?
Be fejezzem neked?
(Ez egy válasz BpZsu üzenetére (2024. 08. 14. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 23:26
Milyen minka lenne?
Be fejezzem neked?

Eleve bikiniben voltam,miközben csinálta a munkát,de ez mindegy is
.Kifizettem(pénzzel).
Másnap nem jött vissza a javításra,pedig az is ki volt fizetve.Tanulópénz.

Másnap nem jött vissza a javításra,pedig az is ki volt fizetve.Tanulópénz.
Eleve bikiniben voltam,miközben csinálta a munkát,de ez mindegy is
.Kifizettem(pénzzel).
Másnap nem jött vissza a javításra,pedig az is ki volt fizetve.Tanulópénz. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 12. hétfő 20:18

Másnap nem jött vissza a javításra,pedig az is ki volt fizetve.Tanulópénz. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahogy halad a munka, úgy jelensz meg mindíg, egyre kevrsebb ruhában. Naná, hogy a vége elmarad
De jó volt?

Hellyel rendelkező fotóst keresek intim képeim elkészítéséhez.

Fizetés a topic címe szerint!
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 16:14

Sziasztok! Még haza sem értem, és már jönnék vissza. Érdekel valakit/ket augusztus legvégén esetleg szeptember elején néhány nap Rovinj? Ha igen, beszéljük privátban! Urak, köszönöm szépen de nem!!!
Sziasztok! Még haza sem értem, és már jönnék vissza. Érdekel valakit/ket augusztus legvégén esetleg szeptember elején néhány nap Rovinj? Ha igen, beszéljük privátban! Urak, köszönöm szépen de nem!!!
Sziasztok!
Egy kis segítséget és/vagy tanácsot szeretnénk kérni.
Egyrészt időhiány, másrészt a tömeges kamu profil miatt született egy olyan gondolatunk, hogy hivatásos lányt keresnénk harmadiknak a helyzet gyorsítása és egyszerűsítése miatt.
Tudjuk, hogy ezzel elvész az ismerkedés adta plusz, viszont ez is adna hozzá szerintünk.
Esetleg innen jelentkező?
Egy kis segítséget és/vagy tanácsot szeretnénk kérni.
Egyrészt időhiány, másrészt a tömeges kamu profil miatt született egy olyan gondolatunk, hogy hivatásos lányt keresnénk harmadiknak a helyzet gyorsítása és egyszerűsítése miatt.
Tudjuk, hogy ezzel elvész az ismerkedés adta plusz, viszont ez is adna hozzá szerintünk.
Esetleg innen jelentkező?
Sziasztok, szexi cuccok keresik új, hölgy tulajdonosukat. Néhány kép az adatlapomon, több kép privátban. Bp, csak nők!
Sziasztok!
Továbbra is keresek TANTRA FOTELT (SZEX FOTELT). Átvenni Csongrád-Csanád vármegye északibb területén vagy Bács-Kiskun ehhez közeli részén tudom. Fizetés természetben történne.
Továbbra is keresek TANTRA FOTELT (SZEX FOTELT). Átvenni Csongrád-Csanád vármegye északibb területén vagy Bács-Kiskun ehhez közeli részén tudom. Fizetés természetben történne.
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Vas megye kandalló samottozást vállalok
Sziasztok. Villanyszerelés baranya megye
Akkor hajolgassál.
(Ez egy válasz ofima üzenetére (2024. 08. 13. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor marad. karácsonyra kapja valamelyik rokon XD
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2024. 08. 13. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Amit kérsz erte itt tuti nem itt fogad megkapni!!
(Ez egy válasz ofima üzenetére (2024. 08. 13. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
flexibilis vagyok
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 08. 13. kedd 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
5kilos!
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 08. 13. kedd 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 16:10

Hát azért teljesíteni kell ,gondolom ilyen ötletek voltak hogy egyszer kétszer, azért az három kilós telefon.

Hát azért teljesíteni kell ,gondolom ilyen ötletek voltak hogy egyszer kétszer, azért az három kilós telefon.
(Ez egy válasz ofima üzenetére (2024. 08. 13. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 16:05

mint írtam legujabb model, ki sincs bontva. Két jelentkező volt. nem sikerült megállapodni. én is azt hittem iphone-ra ugrik a nép XD
Biztos túl drága mindenkinek.
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 08. 13. kedd 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 16:02

Szevasz mi van ezzel iphone ahogy nem megy el??
Vagy valami régi darab aztán már nem akarnak érte baszni szopni

mint írtam legujabb model, ki sincs bontva. Két jelentkező volt. nem sikerült megállapodni. én is azt hittem iphone-ra ugrik a nép XD
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 08. 13. kedd 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 16:02

(Ez egy válasz ofima üzenetére (2024. 08. 13. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 15:59

Teljesen új, ki sem bontott iPhone keresi gazdáját (legújabb model), Hölgy esetleg pár személyében, fizetés megbeszélés szerint