Kedves Hölgyek! Asztalos és javítási munkát vállalok Budapest és környékén, fizetés természetben.
Engem érdekelne
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 02. 28. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 21:46
Belvárosban 1-2 apartmanban lenne kisebb polc felfúrási munka. Cserébe a tangás popsim szívesen kielégítene
Engem érdekelne
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 02. 28. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 21:46
Belvárosban 1-2 apartmanban lenne kisebb polc felfúrási munka. Cserébe a tangás popsim szívesen kielégítene
Valaki Győrből Bp-re megy vasárnap reggel vagy kora délelőtt?
Sziasztok!
Kisebb Kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél!
Kisebb Kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél!
Sziasztok... Nem adom fel...még mindig egy kb 3,4 m2 alapterületű konyha és kozlekedo fali részeit (fehér) festetném... max fel napos munka szerintem.. Köszi ha valaki vállal és nem csak ir és eltünik...Budapest.
Sziasztok!
Székesfehérváron keresünk villanyszerelő mestereket, egyenlőre kisebb munkára!
Fizetés természetben, megegyezés alapján!
Írjatok!! Puszi: Petra&Gábor
Székesfehérváron keresünk villanyszerelő mestereket, egyenlőre kisebb munkára!
Fizetés természetben, megegyezés alapján!
Írjatok!! Puszi: Petra&Gábor
Merre lenne helyileg??
(Ez egy válasz remetelány üzenetére (2024. 02. 28. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 11:52
Sziasztok!
Fürdőszobai csempézéshez keresek segítséget. Kb 1 nm3 inkább csak javítás.
Fizetés megbeszélés alapján.
Szia
Szívesen segítek (Ez egy válasz remetelány üzenetére (2024. 02. 28. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen segítek (Ez egy válasz remetelány üzenetére (2024. 02. 28. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 11:52
Sziasztok!
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok!
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok! Írtam privátban! Szép napot kívánok!
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezermester és nyílászáró beépítő árnyékolástechnikai szerelő hölgyeknek, pároknak segítene Borsod és Szabolcs megyéből
Hölgyeknek fuvar, illetve kisebb bútorok szállításában tudok segédkezni
sziasztok. autó fényezés, polírozás ,fényszóró polírozás, olajcsere. Keszthely környékén lányok, párok keressetek bizalommal.
Sziasztok! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak egy kis huncut viszonzásèrt cserében! Kisebb javításokban akár ház körüli munkában
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
*H*a* *a* b*e*t*ü*k* k*ö*z*ö*t*t* *c*s*i*l*l*a*g*o*k*a*t* l*á*t*s*z* s*ü*r*g*o*s*e*n*h*u*n*c*u*t*m*a*ssz*a*zs*o*m*r*a*v*a*n*s*z*ü- **k*s*é*g*e*d!* Különösen NŐ-nap közeledtével szeretettel várlak masszázs extrával.
Reklámot ajánlok hölgyeknek, pld. műkörmös, masszázs, szolárium stb. Fejéren belül.