Sziasztok! Pár alkalommal használt, nem kis értékű robotporszívót odaadnék egy kellemes óráért cserébe hölgynek, hogy amíg hazaér, tiszta legyen a lakás.
Sziasztok.
Gönyüről indulva Dunai hajózás lehetöség, fizetes természetben. (Magánszemély vagyok, sokszor egyedül járok le vízre)
Gönyüről indulva Dunai hajózás lehetöség, fizetes természetben. (Magánszemély vagyok, sokszor egyedül járok le vízre)
Hűtő sütő mosogatógép keresi gazdáját. Fizetés természetben
Hölgyeket , párokat szívesen viszem A-bol B-be!
Kellem utadat egy felsőktegóriás autó biztosítja!
Írj bátran!
Kellem utadat egy felsőktegóriás autó biztosítja!
Írj bátran!
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Apple Airpods pro 2 fülhallgatót hölgynek ajándékoznám. ( Új, dobozában)
Sziasztok! Budapesten vállalok kisebb munkákat.... (csaptelep csere klíma tisztítás) pároknak
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Laptop és számítógép javítás, mindkét nemnek!
Sziasztok, úgy néz ki hogy pénteken utazok Nyíregyháza-Budapest-Hegyeshalom útvonalon. 1 hölgy útitársat szívesen elviszek!
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből próbálni..
Mivel ilyen melegben senkinek sincs kedve ruhát aggatni magára, ezért mosózsákos klímatisztításban is tudok segíteni!
Mivel ilyen melegben senkinek sincs kedve ruhát aggatni magára, ezért mosózsákos klímatisztításban is tudok segíteni!

Kertrendezésben , fűkaszálásban segíteni tudót keresek Sopronban
Hölgynek, bevasarlasban segítek. Olvass a sorok közt

Bécsbe, szoba, független lány részére. ,
Domináns hölgyeknél, pároknál festést, mázolást, tapétázást vagy egyéb lakásfelújítási feladatokat vállalnék Budapesten vagy a környéken.
Szolnokon egy társasházi lakás festèsère keresek hozzáèrtő szakit aki tudja hogy mit kell tenni.
Sok mindenre nyitott vagyok, az egèsz megbeszélés kérdése. Ha lehet akkor inkább szőrös emberkèt keresek
Sok mindenre nyitott vagyok, az egèsz megbeszélés kérdése. Ha lehet akkor inkább szőrös emberkèt keresek
Írtam!
(Ez egy válasz Kontinens üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 06. vasárnap 00:10

Sziasztok! Nincs valakinek feleslegessé vált kerékpárja, porszívója? Természetben fizetnék érte és nem egy alkalommal. Budapesten élek - Újpest.
Sziasztok! Van 1 xiaomi redmi note 12 pro 1,5 éves telefonom újszerű állapotú akit érdekel írjon. ( Veszprémben) Hetero alapon,
Sziasztok,
Dunakanyar hajókázásás hölgyeknek, pároknak
Dunakanyar hajókázásás hölgyeknek, pároknak
Sziasztok! Schwinn IC pro edzőtermi kardio spinning bicikli. Csak hölgyeknek! A részletekért privát üzenetben keressetek.