Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok, autó, illetve számítástechnikai eszközök javítását vállalom budapesten. Fizetés természetben

Sziasztok!
Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, kalibrálás, hibakód törlés, illetve mindenféle egyéb autós problémákkal kapcsolatos segítség. hölgyeknek!
Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, kalibrálás, hibakód törlés, illetve mindenféle egyéb autós problémákkal kapcsolatos segítség. hölgyeknek!
Sziasztok! Fiatal sportos srácként, szívesen segítek bármiben a ház körül. Budapest környéke de szívesen utazom is.
Vízszerelés, kis munkák természetbeni fizetés ellenében. Írd meg, hogy mi kellene és megbeszéljük.
Sziasztok. Fiatal lány részére, szoba exkluzív lakásba. Győr
Sziasztok. Hőlgyeknek, párok hőlgy tagjának masszázs. Győr
Hölgyek! Jó lenne néha egy férfikéz a háznál, de éppen nincs? Keress bátran! Elsősorban Budapestről és környékéről.
Kisebb villany- és vízvezetékszerelésben, háztartási gép- és számítógép-javításban szívesen segítek. Ha lóg egy konnektor, csöpög a csap, nem indul a mosógép vagy a számítógép, esetleg egy bútort kell összeszerelni, vagy fel kell fúrni valamit a falra – rám számíthatsz.
Fiatalos, értelmes, egészséges, nemdohányzó, igazi ezermester vagyok, megfelelő kézügyességgel és szerszámokkal.
Kisebb villany- és vízvezetékszerelésben, háztartási gép- és számítógép-javításban szívesen segítek. Ha lóg egy konnektor, csöpög a csap, nem indul a mosógép vagy a számítógép, esetleg egy bútort kell összeszerelni, vagy fel kell fúrni valamit a falra – rám számíthatsz.
Fiatalos, értelmes, egészséges, nemdohányzó, igazi ezermester vagyok, megfelelő kézügyességgel és szerszámokkal.
Budapesten keresek villanyszerelőt konektor cseréhez,és olyat aki ért a zárakhoz( ajtó becsukódik de kinyílik,nem akad be a nyelv)40 es magas férfias pasi vagyok
Sziasztok, estleg van itt olyan aki ért a kemence épitéshez ?
Itt az idő! Régóta ki szeretted volna próbálni, milyen a szaki előtt villantani?
Cserépkályha és kandalló karbantartás lenge öltözetű és életvidám kacér hölgyeknek
Diszkrét szakember a háziasszonyok szolgálatában
Elsősorban pest megye, de mindenfelé járok az országban, így egy kérdést mindenképp megér.
Cserépkályha és kandalló karbantartás lenge öltözetű és életvidám kacér hölgyeknek

Elsősorban pest megye, de mindenfelé járok az országban, így egy kérdést mindenképp megér.
Sziasztok.
Eger és környékén vállalok, villany, víz, bútorszerelés, kisebb kőműves munkákat, Hölgyeknek, Uraknak, idősebbeknek is, bármiféle házkörüli szerelési munkát elvégzek. 50 éves àpot, diszkrét szaki vagyok.
Eger és környékén vállalok, villany, víz, bútorszerelés, kisebb kőműves munkákat, Hölgyeknek, Uraknak, idősebbeknek is, bármiféle házkörüli szerelési munkát elvégzek. 50 éves àpot, diszkrét szaki vagyok.
Cserépkályhák kandallók átnézése ,tanácsadás hölgyeknek vasmegyében
Debrecenben energetikai szaktanácsadás,villamos szakmunkák,hőszivattyú,klíma karbantartás,földgáz Pb-gáz készülék karbantartás.A topic címének megfelelően.
Sziasztok. Fiatal független lány részére, szoba exkluzív lakásba. Győr. Akár egyetemista részére is!
Gyékényesi nyaralás párnak, hölgynek ! Fizetés természetben. Üzenetet privátban várok.
Sziasztok! Borsod megyén belűl, Nőknek,Asszonyoknak vállalok autószerelést,szervízelést üzenetben megtalálható vagyok, a többi megbeszélés kérdése, férfiak és kamusok hanyagoljanak.
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén irj privátba
Favágás fűnyírás hölgyeknek!!!!!!!