Ide mennél? Oda mennél? Bevásárolnál? Szólj, segítek Budapesten, nőnek, lánynak, asszonynak.
Bp. I leànynak, hôlgynek, nèmi kedvessègèrt, rendelkezèsére bocsàjtanèk, használatra autòcskàt
Nyiregyházán szivesen besegitek,házkörüli munkában,bárkinek.
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Matek korrepetálás, pótvizsga felkészítés BPn
érdeklődni privátban , köszi

érdeklődni privátban , köszi
Sziasztok.Festésben besegítenék hölgynek párnak. Bp Pmegye.
Belvárosi Apartmanok kisebb karbantartási munkáihoz keresek megoldó embereket. Fizetés megegyezés szerint

Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya)keress bátran,fizetès termèszetben
Làmpa polîrozàsèrt cserèbe kukkolnèk.
Sziasztok!
Asztalos, bútorasztalos munkákat, lapraszerelt termékek összerakását vállalom Székesfehérvár és környékén!
Asztalos, bútorasztalos munkákat, lapraszerelt termékek összerakását vállalom Székesfehérvár és környékén!
Sziasztok. redőny szerelést, szúnyogháló szerelést javítást vállalok.
Üdv T.
Üdv T.
Ráckevén nyaraló kiadó a duna partján található fizetés természetben
sziasztok.autó fényezésben,autó polírozásban,fényszoró polirozásban segítek lányoknak,pároknak zala megye,keszthely környékéről.keress privátban ha kellenék.
Szabolcs megyében asztalos,és kárpitos munkát vállalok.Erdeklodni privatban
Jo reggelt
Funyirast kisebb javitasokat vallalok,megbeszeles alapjan pest pest megye ma raerek es szivesen jovok
Funyirast kisebb javitasokat vallalok,megbeszeles alapjan pest pest megye ma raerek es szivesen jovok
Egyre érdekesebb ez az oldal, van egy eladó telfonom meg autóm, és ügyvédre van szükségem
Szia. Túl kevés az információ az esetről,és az autóról is. Így pedig elég nehéz megitélni,hogy érdemes-e foglalkozni a jogi dolgokkal. Nem mindegy,hogy manuális,vagy autómata a váltó,és még a többi hibát nem is tudjuk.De a rejtett hibára is van 1 év szavatosság. Fél évig az eladónak kell bizonyítani hogy nem volt hiba,fél év után a vevőnek kell bizonyítani a hibát. Nem esélytelen a dolog,csak kérdés ér-e annyit az autó,amibe a költségek kerülnek.De igazságügyi szakértő kell a hiba megállapításhoz.Nekem tavaly volt hasonló egy Peugeot-val. Át volt égve a két henger közt a fal teteje.. Szét lett szedve,szakértő elött,írásba adta,hogy nem lehetett igy elbaszni 2 hónap alatt a motort.. A vevő állt mindent.. Ha genyó lettem volna,még az autóbérlést is rá lehetett volna verni.De nekem elég volt,hogy intézett bele egy motort,átnézve,beszerelve az én szerelőmmel..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 09. péntek 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 09. péntek 14:52
Törölt felhasználó (4532602)

Szia !
Sokat számít hogy kitől lett véve az autó. Ha kereskedésből, akkor 1 év "garancia" vonatkozik a főbb alkatrészekre.
Ha magánszemélytől lett vásárolva, akkor nehezebb a dolog.
Először is a vevőnek bizonyítania kell valahogy hogy az adásvételnél az autó jó állapotban volt, tehát a váltóval nem volt probléma. Az eladó simán mondhatja azt hogy szóban említette hogy például kezd csattogni a váltó stb.. Ilyen esetekben lenne értelme felkeresni egy ügyvédet, de ők is sokat kérnek az ilyen ügyekért és egyáltalán nem biztos hogy jól fog az ügy lezáródni. Mindkét esetben ki kell fizetni az ügyvédet és egy hivatalos autószerelőt aki szétszedi a váltót és elküldi valahová hogy eldöntsék hogy az adásvétel időpontjában a gond fennálhatott-e. Alapesetben is százezres kiadásról beszélünk és az egész procedúra nem fog rövid idő alatt lezajlani.
A kérdés az hogy megéri-e neked hogy költs-e még többszázezreket az autóra, akár eredmény nélkül (tehát hogy az lesz kihozva hogy a probléma fennállt az adásvétel idején is).
(Sajnos saját tapasztalatból beszélek, nekem is volt motor problémám autóval. Nekem nem ért meg ennyit az egész, inkább kiárultam sok mindent az autóból és vittem a bontóba.)
Üdv,
Zsolt
Sokat számít hogy kitől lett véve az autó. Ha kereskedésből, akkor 1 év "garancia" vonatkozik a főbb alkatrészekre.
Először is a vevőnek bizonyítania kell valahogy hogy az adásvételnél az autó jó állapotban volt, tehát a váltóval nem volt probléma. Az eladó simán mondhatja azt hogy szóban említette hogy például kezd csattogni a váltó stb.. Ilyen esetekben lenne értelme felkeresni egy ügyvédet, de ők is sokat kérnek az ilyen ügyekért és egyáltalán nem biztos hogy jól fog az ügy lezáródni. Mindkét esetben ki kell fizetni az ügyvédet és egy hivatalos autószerelőt aki szétszedi a váltót és elküldi valahová hogy eldöntsék hogy az adásvétel időpontjában a gond fennálhatott-e. Alapesetben is százezres kiadásról beszélünk és az egész procedúra nem fog rövid idő alatt lezajlani.
A kérdés az hogy megéri-e neked hogy költs-e még többszázezreket az autóra, akár eredmény nélkül (tehát hogy az lesz kihozva hogy a probléma fennállt az adásvétel idején is).
(Sajnos saját tapasztalatból beszélek, nekem is volt motor problémám autóval. Nekem nem ért meg ennyit az egész, inkább kiárultam sok mindent az autóból és vittem a bontóba.)
Üdv,
Zsolt
Leszek a sofőröd. Budapest, Pest megye, vagy hosszabb útra is.
Szia, írtam üzenetet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 09. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 09. péntek 14:03
Törölt felhasználó (4593192)

Sziasztok! Elnézéseteket kérem, hogy férre érthetően írtam, hogy kire lenne szükségem.
Sajnos a gépkocsit már októberben meg ettem. Igazából jogi tanácsra lenne szükségem. Sajnos rengeteg gond van a kocsival. 1.5 hónap után szétesett a váltó. Szerviz azt mondta, ne akarja, hogy átnézzék, mert széthajtott Ákos azz autót. Sajnos csak a adosságba kerültem miatta, és még nincs vége.
Sajnos a gépkocsit már októberben meg ettem. Igazából jogi tanácsra lenne szükségem. Sajnos rengeteg gond van a kocsival. 1.5 hónap után szétesett a váltó. Szerviz azt mondta, ne akarja, hogy átnézzék, mert széthajtott Ákos azz autót. Sajnos csak a adosságba kerültem miatta, és még nincs vége.
Szia !
Üdv,
Zsolt (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 09. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 09. péntek 14:03
Üdv,
Zsolt (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 09. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4593192)

Sziasztok! Elnézéseteket kérem, hogy férre érthetően írtam, hogy kire lenne szükségem.