Zala megye és vonzáskörzetében asztalos bedolgozna Hölgynek/ párnak. Privátban egyeztessünk....
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok! Fűtés előtti gázkészülékek karbantartása, hölgyeknek,pároknak!
Írtam!
(Ez egy válasz janoos19510911J üzenetére (2023. 08. 25. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 10:11

Jó állapotban lévő szines tv.ajánlok valakinek Nyiregyháza és környéke,fizetést megbeszéljük.
Írtam!
Jó állapotban lévő szines tv.ajánlok valakinek Nyiregyháza és környéke,fizetést megbeszéljük.
Jó állapotban lévő szines tv.ajánlok valakinek fizetés megbeszéljük.
Egerben keresek építőiparban jártas szakembert akihez frissen vizsgázottként elmehetnék tapasztalatot szerezni! Szakmám: szobafestő. Privatban jelentkezz és megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok. Festő valakinek ? Bács kis kun megye déli része...
Hölgynek, párnak kisebb Ácsmunkák. Privátban beszélgessünk...
Sziasztok !
Veszprém környékéről lányt vagy párt keresek akit masszírozhatok vagy masszírozna.
Fizetés megbeszélés alapján természetben vagy más segítséggel.
többit priviben .
Veszprém környékéről lányt vagy párt keresek akit masszírozhatok vagy masszírozna.
Fizetés megbeszélés alapján természetben vagy más segítséggel.
többit priviben .
Van itt olyan aki ért a bèlyegekhez?
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,darázs)keress bátran,fizetès termèszetben.Èn tudom mitől döglik a lègy
Tisztelt hôlgyeim, még egy hèt horvàtorszáhi nyaralàs van a tarsolyomban, minden kõltsègmentes. Jelentkezz, ha gondolod
Sziasztok. Szükségem lenne 10 colos tabletre. Nyíregy és környéke. Mit kérsz cserébe?
Sziasztok!
Pénteken (08.25.) szívesen elviszek hölgyet, párt Balatonra, vagy Nagykanizsa felé
Pénteken (08.25.) szívesen elviszek hölgyet, párt Balatonra, vagy Nagykanizsa felé
Sziasztok
Pároknak és lányoknak szobafestès lakáson belüli munkák
Budapest és környékén.
Pároknak és lányoknak szobafestès lakáson belüli munkák
Budapest és környékén.
Sziasztok! Regisztrált villanyszerelőt keresnék Szabolcs megyében! Természetben fizetnék, részleteket üzenetben!
Hölgyeim. Lenne egy arany gyűrű. 7,4 gramm, 18 karátos. Pest megye. Mit ajánlanátok érte? Privátban írjátok. Köszönöm.
Komárom. Esztergom megyében villanyszerelés hölgyeknek (18-65 évesig) esetleg kisebb karbantartási melók,keress privát üzenetben.