Angol és Matek korrepetálás Bp és Tatabánya környéke (párok, hölgyek). Írj privátban

Laptop szervízes van itt?
Kedden,Csongrád,Bács megyében,ha fuvarra van szüksége hölgynek,hivatalos ügyet intézni,bevásárlás,jelezze.Kor,alkat mellékes.
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok Heves és Nógrád megye területén lakás felújításban tudok segíteni. hölgyeknek pároknak ( festés , kartonozás , parketta
Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint
hétvégén febr 3-án utazik esetleg valaki Bp-ről Balaton felé? veszprém/tapolca/keszthely?
(Ez egy válasz Harvinder üzenetére (2024. 02. 01. csütörtök 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 01. csütörtök 23:33

Profi fèrfi hajvágást vállalok, meztelenül!n Diszkréció adott! Akár most is jöhetsz!

MÉG MINDIG!
Egyetlen Hölgyet keresek!
A fórumnak megfelelően, hosszú távra karbantartatási munkákra, apróbb lakáson belüli, vagy nagyobb munkákra hosszabb távon keress
.....
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim. A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése,
egymás vágyainak megélése egymással. (Nemcsak egy dugás amire vágyom....)
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék vagy a titkod.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi.
Egyetlen Hölgyet keresek!
A fórumnak megfelelően, hosszú távra karbantartatási munkákra, apróbb lakáson belüli, vagy nagyobb munkákra hosszabb távon keress

Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim. A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése,
egymás vágyainak megélése egymással. (Nemcsak egy dugás amire vágyom....)
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék vagy a titkod.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi.

Sziasztok!
Egyéni vállalkozóként szakszerűen víz-csatorna-központifűtés szerelésben örömmel segítek hölgynek, párnak Pest megye területén!
Egyéni vállalkozóként szakszerűen víz-csatorna-központifűtés szerelésben örömmel segítek hölgynek, párnak Pest megye területén!
Sziasztok festö vagyok szivesen segitenék irjatok ha aktuális még köszi
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2024. 01. 31. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Profi fèrfi hajvágást vállalok, meztelenül!n Diszkréció adott! Akár most is jöhetsz!

Szia merre?
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2024. 01. 31. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Air Fryer(új),hölgynek átadó.
Sziasztok, szexi ruhadarabok nőknek Bp-en. Pár kép ízelítőül az adatlapomon, minden más privátban!
Hely megoldható, utazni is tudok, akár hozlak-viszlek
Hely megoldható, utazni is tudok, akár hozlak-viszlek

Festés és kisebb kartonozást vállalok hölgyeknek pároknak !Fizetség természetben!
Asztalos munkakat vallalok, csucsminosegu szerszammal es nagy tapasztalattal, tudassal, lelkiismeretesen holgyeknek, paroknak, Debrecen es kornyeken! Privatban jelentkezz legy’szi.
Eger és környékén villanyszerelést vállalok. Részletek privátban
sziasztok.lányoknak,hölgyeknek,pároknak(hetero alapon) autó fényezés,polírozás,lámpa polírozás,olajcsere,fék csere.műszaki.csak anyagár van.többi megbeszélés kérdése.keszthely környéke.minden szimpátia alapján.keszthely környékén.keress bátran ha szükség lenne valamire.
Festőt keresek