Eger és környékén villanyszerelést vállalok, párok, hölgyek részére.
Szia. Mi lenne a feledat???
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 10. szombat 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 10. szombat 14:32
Törölt felhasználó (4593192)

Sziasztok!
Bicske környékén beugrós munkát keresek. Ha tudsz segíteni, privátban várom jelentkezés. Rugalmas vagyok.
Bicske környékén beugrós munkát keresek. Ha tudsz segíteni, privátban várom jelentkezés. Rugalmas vagyok.
Sziasztok! tűzifa Lánynak Párnak ?
Villanyszelés Szolnokon Abonyban vagy környékén irj privátba
Sziasztok!
Sziasztok, írtam üzenetet
(Ez egy válasz Nimfomániás1977 üzenetére (2024. 02. 09. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Bács Kiskun Déli részén festést vállalok.
Autóvezetés tanulása, jogsi szerzés, valódi oktatóval. Ha érdekel írj privátban, kérdezz, és megoldjuk !
Sziasztok!
Párt, hölgyet keresek akik, aki eljön wellnessezni velem.
Az összes költséget én állom.
60 éves férfi vagyok.
Privát üzenetben mindent részletet meg tudunk beszélni.
Párt, hölgyet keresek akik, aki eljön wellnessezni velem.
Az összes költséget én állom.
60 éves férfi vagyok.
Privát üzenetben mindent részletet meg tudunk beszélni.
Szia minket érdekelne
(Ez egy válasz 72-es pasi üzenetére (2024. 02. 08. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 08. csütörtök 16:18

Eger és környékén villanyszerelést vállalok, párok, hölgyek részére.
Kitűnő állapotban lévő Samsung Galaxy A78 telefonomat oda adnám valakinak. Ha meg tudjuk beszélni, hogy mindketten jól járunk.
PM-et írjatok.
PM-et írjatok.
Sziasztok. Pécsen és környékén válalok villanyszerelést. Írjatok bátran
Sziasztok!
Ózonos lakásfertőtlenítést, kisebb villanyszerelést vállalok.
Privát üzenetben keressetek bátran.
Fizetést megoldjuk természetben.
Üdv.
Ózonos lakásfertőtlenítést, kisebb villanyszerelést vállalok.
Privát üzenetben keressetek bátran.
Fizetést megoldjuk természetben.
Üdv.

Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Üdv!
Egy Huawei mediapad t3 tablet keresi új tulajdonosát, hölgy személyében. Budapesten a 3. Kerületben.
Csak nők és párok részére!
Egy Huawei mediapad t3 tablet keresi új tulajdonosát, hölgy személyében. Budapesten a 3. Kerületben.
Csak nők és párok részére!
Festőt keresek ..Bp? kis lakas, és még kisebb bejarati fal (fehér tisztasagi)..kérlek csak komoly, aki ad elerhetpseg..és meg is nézné felmérné..
Autóvezetés tanulása, valódi oktatóval. Ha érdekel írj, kérdezz, és megoldjuk !
Sziasztok az informatika világában valamint villanyszerelés terén tudok segíteni Budapest és környékén.
Most dolgozom, de valamikor máskor? Priv írj és megbezséljük.
(Ez egy válasz gregdavi üzenetére (2024. 02. 08. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton ingyen hajvágás férfiaknak. Írj a részletekért!