Szia! Sajnos igen. ☹️
(Ez egy válasz fuckanal33 üzenetére (2024. 03. 07. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 09. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 09. szombat 17:49
Törölt felhasználó (4737085)

Kombikazán szerelőt keresek aki el is jön. Jelenleg se fűtésem,se melegvízem nincs.aki decemberben szervízelte angolosan le lépett az országból,úgy gondolta én vagyok ali baba ő meg a negyven rabló.Akik ígérték,hogy jönnek azok maradtak az ígéret földjén.

Sziasztok. Kisebb festést vállalok pároknak, hölgyeknek Heves , Jász-Nagykun-Szolnok környékén. Hétvégente érek rá
Kombikazán szerelőt keresek aki el is jön. Jelenleg se fűtésem,se melegvízem nincs.aki decemberben szervízelte angolosan le lépett az országból,úgy gondolta én vagyok ali baba ő meg a negyven rabló.Akik ígérték,hogy jönnek azok maradtak az ígéret földjén.

Sziasztok! Hölgyeknek szívesen segítek barkács dolgokban,ház körüli munkákban. Pest,Pest megye. Privátban írj.
Főnökasszony mindenese lennék hosszabb tàvon! Illetve elhanyagolt jómódú feleség kényeztetője!
Sziasztok! Hölgyeknek szívesen segítek barkács dolgokban,ház körüli munkákban. Pest,Pest megye. Privátban írj.
Sziasztok. Zalaegerszegen hölgyeknek, pároknak kirándulásra szállást adnék. Többit priviben.
Sziasztok!
Klíma tisztításban, villany szerelésben, háztartásigép szerelésben tudok segíteni, hölgyeknek, pároknak!
Leginkább Budapest, Pest megye.
Klíma tisztításban, villany szerelésben, háztartásigép szerelésben tudok segíteni, hölgyeknek, pároknak!
Leginkább Budapest, Pest megye.
Vízvezeték szerelésben,javításban segítek szívesen,a részleteket privátban megbeszéljük.
Minikotró
Pároknak hölgyeknek balaton déli part.
Pároknak hölgyeknek balaton déli part.
Villanyszerelő vállalkozóként Villanyszerelést vállalok Dunaújváros/Fejér megye illetve környéke. Fizetést megbeszéljük
Még mindig aktuális!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 06. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 10:29
Törölt felhasználó (1581062)

Sziasztok!
Szívesen megjavítok kapukat, kerítést, korlátot ami fémből van!
Fizetés megegyezés szerint, nyitott vagyok!
Szívesen megjavítok kapukat, kerítést, korlátot ami fémből van!
Fizetés megegyezés szerint, nyitott vagyok!
Sziasztok! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak egy kis huncut viszonzásèrt cserében! Kisebb javításokban akár ház körüli munkában
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Asztalos munkát vállalok, csúcsminőségű szerszámmal és nagy tapasztalattal, tudással, lelkiismeretesen hölgyeknek, pároknak, Diszkréten! Debrecen és környéken! Referenciával! Privátban jelentkezz légy’szi.
Kisebb Kőműves munkát vállalok hölgyeknél, kortól függetlenül!
sziasztok. autó fényezés, polírozás ,fényszóró polírozás, olajcsere. Keszthely környékén lányok, párok keressetek bizalommal,csak anyag költség van.
kár hogy messze vagytok.
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 11:25

Pécsen keresünk autó fényezőt. Fizetés természetben.
Ha megoldható akkor ne keressen olyan, aki nem Pécsen van. Az autót nem visszük másik megyébe sem.
Ha megoldható akkor ne keressen olyan, aki nem Pécsen van. Az autót nem visszük másik megyébe sem.
Samsung okosóra keresi új gazdáját. Lányok vagy párok írjanak, párok csak hetero alapon.