Sziasztok!
Budapesten vállalok számítógép, laptop szerelést, javítást.
Budapesten vállalok számítógép, laptop szerelést, javítást.
Lapostető javításában tudok segíteni. Ha már nagyon nedvesedsz

Sziasztok
Balaton déli oldalán fűnyírást, kisebb lakatos munkákat illetve ház körüli munkákba szívesen segítenék pároknak.
Balaton déli oldalán fűnyírást, kisebb lakatos munkákat illetve ház körüli munkákba szívesen segítenék pároknak.
Jó farkú ács valakinek? Hölgy? Pár? -
))

Sziasztok Németül tanítót keresek Sopronban! Köszi
Helyet keresek alkalmakra. Fizetés természetben, kukkolással, vagy..........
Szia ha kell segítség szólj
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 28. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 10:12
Törölt felhasználó (4593192)

Szia!
Én igen.
Egy egész házat.
Én igen.
Egy egész házat.

ma délután vagy este szívesen masszíroznék extrákkal. Debrecenben kultúrált helyen fogadnálak Téged-Benneteket!
Fizetség természetben
Fizetség természetben

Szia!
Én igen.
Egy egész házat.
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Én igen.
Egy egész házat.

Klíma tisztítás Budapesten illetve kisebb Villanyszerelés
milyen párt keresel?
(Ez egy válasz toth7b üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 09:00

Villanyszerelést válalok baranya megye. Fizetés természetben írjatok üzenetet ha érdekel valakit
Sziasztok!
Külföldön élő pár hazautazáskor szállást keres, Budapest, Veszprém, Balaton, de nyaraláskor más helyek is szóba jöhetnek. Férj 40, feleség 33. Priviben írjatok a férjnek.
Külföldön élő pár hazautazáskor szállást keres, Budapest, Veszprém, Balaton, de nyaraláskor más helyek is szóba jöhetnek. Férj 40, feleség 33. Priviben írjatok a férjnek.

Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Buli után, közben, esetleg egyéb más ok miatt stb hölgy/hölgyek szállítása Fejérben. Fizetés természetben!
Hölgyeknek,elhanyagolt feleségeknek segítenék bármiben!
Sziasztok,
Tapolca környékén ózongenerátoros autó,teljes lakás,családi ház fertőtlenítését vállalom.......fizetés,csupán egy kávé,ha mást is szeretnél,azt rád bízom.
Tapolca környékén ózongenerátoros autó,teljes lakás,családi ház fertőtlenítését vállalom.......fizetés,csupán egy kávé,ha mást is szeretnél,azt rád bízom.
Nyílaszáró beállítás, szervíz.
Hegesztős lakatos munkában tudok segíteni bárkinek pestmegyében
Masszázs és/vagy yoni masszázs nálad/nálatok. Fizetés természetben...
Heves megyében hölgyeknek fuvarozást vállalok furgonnal..fizetés természetben..