Szia! Írtam üzenetet. Szerintem nagyon messze vagyunk egymástól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 18:34
Törölt felhasználó (4286472)

Szia.En tudok neked adni.Csővazas szèkek,nem ujjak,de használhatóak.Ha érdekel,írj rám privatban
Szia.En tudok neked adni.Csővazas szèkek,nem ujjak,de használhatóak.Ha érdekel,írj rám privatban
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 17:11

Sziasztok!
Bisztró székeket keresek, olyat ami kültérre rakható, fém lábai vannak és egymásba pakolhatóak. Csongrád megye felső részén tudom átvenni. 6 db-ra lenne még szükségem. Fizetés természetben, akár duplán szó szerint
Bisztró székeket keresek, olyat ami kültérre rakható, fém lábai vannak és egymásba pakolhatóak. Csongrád megye felső részén tudom átvenni. 6 db-ra lenne még szükségem. Fizetés természetben, akár duplán szó szerint
Német tanárt keresek . Természetesen a másik valuta is opció
Sziasztok .Szabolcs,Borsod,és Hajdú megyében kisebb kárpitos munkákat vállalok.Pl étkező székek,puffok,stb kisebb bútorok áthúzása,akár a helyszínen is .Fizetés természetben.Csak egyedülálló hölgyek,vagy párok jelentkezését várom,lehetőleg privatban.
Sziasztok!
Budapesten hátartási gépek javítása, villanyszerelés, bútor szerelés, kisebb vízvezeték szerelési munkákat (csapcsere, szifon stb), faljavítás, glettelés, festés, és egyéb ezermesteri feladatokat vállalok. Jó műszaki érzékkel, gyakorlattal és szerszámokkal. Érdeklődj levélben, mire van lehetőség. Illetve a fő profil: számítástechnikai, informatikai segítség, oktatás, telepítés, bármilyen mélységben. Kölcsönös szimpátia elengedhetetlen, cserébe alternatív "fizetési" lehetőségek. Csak hölgyeknek, fiatalos, nemdohányzó ezermestertől.
Sziasztok Tatabányán és a környékén hölgynek párnak ház körüli munkában segítenék fizetés természetben.
Autó klíma töltés kiszálásal érdekel párokat hőlgyeket keress privin
Sziasztok! AUTÓ VÁSÁRLÁS ELŐTT ÁLSZ?TE KINÉZED ÉN ÁTNÉZEM!CSAK HÖLGYEKNEK! FIZETÉS TERMÉSZETBEN! CSAK ÜZENETBEN IRJ!
Mobiltelefon szervizelést vállalok Budapesten lányoknak pároknak
Sziasztok!
Budapesten vállalok számítógép, laptop szerelést, javítást.
Budapesten vállalok számítógép, laptop szerelést, javítást.
Lapostető javításában tudok segíteni. Ha már nagyon nedvesedsz

Sziasztok
Balaton déli oldalán fűnyírást, kisebb lakatos munkákat illetve ház körüli munkákba szívesen segítenék pároknak.
Balaton déli oldalán fűnyírást, kisebb lakatos munkákat illetve ház körüli munkákba szívesen segítenék pároknak.
Jó farkú ács valakinek? Hölgy? Pár? -
))

Sziasztok Németül tanítót keresek Sopronban! Köszi
Helyet keresek alkalmakra. Fizetés természetben, kukkolással, vagy..........
Szia ha kell segítség szólj
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 28. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 10:12
Törölt felhasználó (4593192)

Szia!
Én igen.
Egy egész házat.
Én igen.
Egy egész házat.

ma délután vagy este szívesen masszíroznék extrákkal. Debrecenben kultúrált helyen fogadnálak Téged-Benneteket!
Fizetség természetben
Fizetség természetben

Szia!
Én igen.
Egy egész házat.
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Én igen.
Egy egész házat.

Klíma tisztítás Budapesten illetve kisebb Villanyszerelés