Bük 40 km.-es körzetében hölgyet párt segítenék, pl. szauna belépő, masszíroznék (van róla képesítésem), rövidebb fuvar, stb. Némi kis erotikáért cserébe.Diszkréció adott és elvárt! Légy nagykorú.
Hali.asztali számítógép,i5 procival 8gb ram.500gb hdd,win10.monitor és egyéb perifériák nélkül.keszthely max 20km körzetében akàr házhoz is viszem.heteró alapon àt adnàm párnak,hölgynek.
Egy Thomson 82 cm led tv-t tudok felajánlani. Fizetés természetben.
Sziasztok.autó fényezés,polírozás,fényszóró polirozàs keszthely környékén.csak hétköznap napközben.lànyok,párok hetero alapon akàr természetben is rendezhető.anyag költség megbeszélés szerint.akàr müszakiban is tudok segíteni
Délután 5körül kérhetek egy fuvart újpestről 16 kerbe?

Klíma tisztítást, klíma mosást vállalok hölgyeknek, pároknak! Fizetés természetben, vagy a megbeszéltek szerint! Pest és pest megye. Fiatal 26 éves srác vagyok. Végzett 5 éves tapasztalattal rendelkező klímás vagyok.
Samsung galaxy A55 (egyszer vettem ki a dobozbol) keresi hölgy tulajdonosát. Fizetés természetben.
Sziasztok.ford focus keresi noi tulajat.
számitógépes fiatal?Albertirsa közelében?
Klima tisztitást ill villanyszerelést automatamosogép szárito fiz trm
Klíma tisztítást, klíma mosást vállalok hölgyeknek, pároknak! Fizetés természetben, vagy a megbeszéltek szerint! Komárom Esztergom megye.
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén irj privátba
Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Klíma tisztítást, klíma mosást vállalok hölgyeknek, pároknak! Fizetés megbeszélés szerint! Borsod, Szabolcs, Hajdú megye
Járművezető oktatót keresek, fizetés megbeszélés szerint.
Sziasztok!
Kisebb kőműves, burkoló munkát vállalok hölgyeknél.
Kisebb kőműves, burkoló munkát vállalok hölgyeknél.
Szombathely környékén fűnyírástól a parketta lerakásig , sokmindenben segítséget tudnák nyújtani hölgyeknek
Fotózást videózást vállalok Veszprém környékén. Hétközben Budapest környéke is megoldható
Klíma tisztítást, klíma mosást vállalok hölgyeknek, pároknak! Fizetés megbeszélés szerint! Borsod, Szabolcs megye