Fizetés természetben !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Szakemberek/szerelők kínálják szolgáltatásaikat szexért cserébe, illetve hölgyek kínálnak szexet szakmunkákért, javításokért, karbantartásért.

Jelenségről fórum itt:
ITT

FIGYELEM! Az oldalon tilos anyagias tevékenységet folytatni. Kizárólag természetbeni fizetést ajánlhatsz, minden anyagias hirdetés tilos és tiltásra kerül!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 113 114 115 116 117 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6477   2024. 07. 11. csütörtök 10:28
X Törölt felhasználó (4680924)
Ismét közeledik Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, fizetség természetben! privát levelet írj, kérlek!
#6476   2024. 07. 11. csütörtök 10:18
ilyenis ilyenis
Járművezető oktatót keresek (automatára), fizetés megbeszélés szerint.
#6475   2024. 07. 11. csütörtök 07:49
házibari75 házibari75
Balaton északi parti hölgy vagy pár ablakait szúnyoghálóznám....akár hosszú távon is
#6474   2024. 07. 11. csütörtök 07:37
Met31 Met31
Sziasztok! Villany szerelést kissebb házimunkát vállalok. Munkámra igényes figyelmes vagyok. Nem vagyok kokler. Ha kell boljert is vízkötelenitek.
#6473   2024. 07. 11. csütörtök 04:04
X Törölt felhasználó (4742001)
Esküszöm semmi más nem jut eszembe . Kiporszívózok nálatok egy szobát , letörlök egy szekrényt és ezért a hatalmas munkáért várom , hogy a hölgy tag orálisan kényeztessen engem . Azaz , fizetés természetben . Mivel engem maga a szituáció izgat a leginkább így párod természetesen jelen lehet és ha izgalmas nektek egy cuckold oral lenne a jutalmam. Esetleg ha ez így nagyon nyers , akkor üljetek le egy asztalhoz, nyitok nektek egy üveg bort ( én viszem) és üvegezzetek akár amíg én porszívózok. Adjatok egymásnak izgalmas feladatokat beleszőve a kis orál kalandot is . Után én már ott sem vagyok - hagylak titeket egy hatalmasat szeretkezni vagy dugni , ami jól esik .
Vagy arra is kapható vagyok , hogy leadjátok nekem a pizza rendelést , én azzal megjelenek és egy kifeszített pléd mögül amin csak egy lyuk van , átlógatom a kolbász feltétet crazya
#6472   2024. 07. 10. szerda 23:27
toth7b toth7b
Sziasztok. Baranya megyében és környékén villanyszerelést válalok!! Írj bátran
#6471   2024. 07. 10. szerda 18:07
ShotGun ShotGun VIP
Szívesen fuvaroznék lányt, lányokat... smile
#6470   2024. 07. 10. szerda 17:42
nejemnekjópasit nejemnekjópasit
Autót bérelnénk, fizetés természetben. GYMSM. Részleteket üzenetben.
#6469   2024. 07. 10. szerda 11:53
gorkily gorkily
Zöldterület kezelést,illetve kisebb ház körüli munkát vállalok Csorna, Kapuvár környékén.
Fizetés természetben.
#6468   2024. 07. 10. szerda 10:42
dithpran dithpran
írjatok privátban smile
(Ez egy válasz X5frappáns üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 16:48
Szia érdeklődnék a részleteket privátba beszéljük meg. Ezen a héten hétvégén lenne érdekes. 2024,07, 12-15é íg péntek től hétfőig. Valamikor.
#6467   2024. 07. 10. szerda 09:20
habosbabafos habosbabafos
Sziasztok,
Mosózsákos klímakarbantartást, javítást, telepítést vállalok.
Nagy melegre való tekintettel, keressen minél hamarabb, kevés a szabad időpontom.
Érdeklődni privát üzenetben.
#6466   2024. 07. 10. szerda 09:18
Albert8310 Albert8310
Valamit, valamiért? wink
#6465   2024. 07. 10. szerda 09:09
X Törölt felhasználó (4593192)
Sziasztok!
SOS. Költözésben segíteni tudó, kissebb platós kocsival rendelkező férfit keresek. Minden segítő szándékú levélre válaszolok. Levelet privátba várom. Szép napot mindenkinek!
#6464   2024. 07. 10. szerda 09:07
alco61 alco61
Sziasztok !
Szívesen elviszlek benneteket hajózni a Balatonon, Keszthely környéken, ha pár vagytok , vagy csak egyedül jönnél az sem probléma ( hölgyre gondoltam)dob fel a nyarakat egy kis izgalommal leveleket privátban várom .
Üdv Gy.
#6463   2024. 07. 10. szerda 07:11
Keményfarkú Keményfarkú
Sziasztok! Továbbra is keresi az új gazdáját.
(Ez egy válasz Keményfarkú üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 19:41
Sziasztok! Előző szezonban kb 3 hetet használt 4.57 méteres Bestway medence minden tartozékával, dobozában gazdát cserélne. Hölgynek, párnak, fizetés természetben.
#6462   2024. 07. 10. szerda 05:45
Toki7878 Toki7878
Ford focus meg mindig keresi gazdajat.
#6461   2024. 07. 09. kedd 21:05
X Törölt felhasználó (4734704)
Barcikáról furva ózdra nem ingyen
#6460   2024. 07. 09. kedd 21:00
alco61 alco61
Sziasztok !
Szívesen elviszlek benneteket hajózni a Balatonon, Keszthely környéken, ha pár vagytok , vagy csak egyedül jönnél az sem probléma ( hölgyre gondoltam)dob fel a nyarakat egy kis izgalommal leveleket privátban várom .
Üdv Gy.
#6459   2024. 07. 09. kedd 19:54
ShotGun ShotGun VIP
Sziasztok!
Zamárdi nyaralómat alkalmanként lánynak, lányoknak ajánlanám fel. smile
(Nyáron korlátozottabb, ősztől tavaszig kb. bármikor.)
#6458   2024. 07. 09. kedd 10:25
X Törölt felhasználó (4680924)
Ismét közeledik Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, fizetség természetben! privát levelet írj, kérlek!

... 113 114 115 116 117 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2015. 08. 13. csütörtök
Üzenetek: 8757db
Utolsó üzenet: ma 20:05

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!