Ismét közeledik Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, fizetség természetben! privát levelet írj, kérlek!
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
Járművezető oktatót keresek (automatára), fizetés megbeszélés szerint.
Balaton északi parti hölgy vagy pár ablakait szúnyoghálóznám....akár hosszú távon is
Sziasztok! Villany szerelést kissebb házimunkát vállalok. Munkámra igényes figyelmes vagyok. Nem vagyok kokler. Ha kell boljert is vízkötelenitek.
Esküszöm semmi más nem jut eszembe . Kiporszívózok nálatok egy szobát , letörlök egy szekrényt és ezért a hatalmas munkáért várom , hogy a hölgy tag orálisan kényeztessen engem . Azaz , fizetés természetben . Mivel engem maga a szituáció izgat a leginkább így párod természetesen jelen lehet és ha izgalmas nektek egy cuckold oral lenne a jutalmam. Esetleg ha ez így nagyon nyers , akkor üljetek le egy asztalhoz, nyitok nektek egy üveg bort ( én viszem) és üvegezzetek akár amíg én porszívózok. Adjatok egymásnak izgalmas feladatokat beleszőve a kis orál kalandot is . Után én már ott sem vagyok - hagylak titeket egy hatalmasat szeretkezni vagy dugni , ami jól esik .
Vagy arra is kapható vagyok , hogy leadjátok nekem a pizza rendelést , én azzal megjelenek és egy kifeszített pléd mögül amin csak egy lyuk van , átlógatom a kolbász feltétet
Vagy arra is kapható vagyok , hogy leadjátok nekem a pizza rendelést , én azzal megjelenek és egy kifeszített pléd mögül amin csak egy lyuk van , átlógatom a kolbász feltétet

Sziasztok. Baranya megyében és környékén villanyszerelést válalok!! Írj bátran
Szívesen fuvaroznék lányt, lányokat...

Autót bérelnénk, fizetés természetben. GYMSM. Részleteket üzenetben.
Zöldterület kezelést,illetve kisebb ház körüli munkát vállalok Csorna, Kapuvár környékén.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
írjatok privátban
(Ez egy válasz X5frappáns üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 16:48

Szia érdeklődnék a részleteket privátba beszéljük meg. Ezen a héten hétvégén lenne érdekes. 2024,07, 12-15é íg péntek től hétfőig. Valamikor.
Sziasztok,
Mosózsákos klímakarbantartást, javítást, telepítést vállalok.
Nagy melegre való tekintettel, keressen minél hamarabb, kevés a szabad időpontom.
Érdeklődni privát üzenetben.
Mosózsákos klímakarbantartást, javítást, telepítést vállalok.
Nagy melegre való tekintettel, keressen minél hamarabb, kevés a szabad időpontom.
Érdeklődni privát üzenetben.
Valamit, valamiért?

Sziasztok!
SOS. Költözésben segíteni tudó, kissebb platós kocsival rendelkező férfit keresek. Minden segítő szándékú levélre válaszolok. Levelet privátba várom. Szép napot mindenkinek!
SOS. Költözésben segíteni tudó, kissebb platós kocsival rendelkező férfit keresek. Minden segítő szándékú levélre válaszolok. Levelet privátba várom. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok !
Szívesen elviszlek benneteket hajózni a Balatonon, Keszthely környéken, ha pár vagytok , vagy csak egyedül jönnél az sem probléma ( hölgyre gondoltam)dob fel a nyarakat egy kis izgalommal leveleket privátban várom .
Üdv Gy.
Szívesen elviszlek benneteket hajózni a Balatonon, Keszthely környéken, ha pár vagytok , vagy csak egyedül jönnél az sem probléma ( hölgyre gondoltam)dob fel a nyarakat egy kis izgalommal leveleket privátban várom .
Üdv Gy.
Sziasztok! Továbbra is keresi az új gazdáját.
(Ez egy válasz Keményfarkú üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 19:41

Sziasztok! Előző szezonban kb 3 hetet használt 4.57 méteres Bestway medence minden tartozékával, dobozában gazdát cserélne. Hölgynek, párnak, fizetés természetben.
Ford focus meg mindig keresi gazdajat.
Barcikáról furva ózdra nem ingyen
Sziasztok !
Üdv Gy.
Üdv Gy.
Sziasztok!
Zamárdi nyaralómat alkalmanként lánynak, lányoknak ajánlanám fel.
(Nyáron korlátozottabb, ősztől tavaszig kb. bármikor.)
Zamárdi nyaralómat alkalmanként lánynak, lányoknak ajánlanám fel.

(Nyáron korlátozottabb, ősztől tavaszig kb. bármikor.)
Ismét közeledik Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!