Hölgyek számára masszázs: svéd, relax, wellness, yoni, trigger, amit szeretnél, a Nyugat-Dunántúlon.
Sziasztok. Borsodban autószerelésben tudok segíteni!
Kandalló samottozás , cserépkályha átnézés , kissebb burkolások Vas megyében
Pár nálam, szombat este, éjjel? Bp III.
Kisebb villanyszerelési és ezermester munkákat vállalok Budapesten, nemtől függetlenül!
Sőt mivel imádom a szám, nyelvem használni, ezért nekem az is 'fizetség', ha csak szophatok, nyalhatok 'cserébe'
Sőt mivel imádom a szám, nyelvem használni, ezért nekem az is 'fizetség', ha csak szophatok, nyalhatok 'cserébe'

Nőt vagy nőket szeretnék meghívni jakuzzis házamba wellnessezni. A házamhoz szállításodat is megoldom. Fizetés természetben.
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Kertész pasit keresek!
Fűnyirás kerti munkára fizetés megbeszélés kérdése!
Fűnyirás kerti munkára fizetés megbeszélés kérdése!
Sziasztok! Mi volna feladat?
(Ez egy válasz Bisexházibarátot üzenetére (2024. 08. 21. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 22:02

Sziasztok!
MVM- es villanyszerelő van itt?
Valós villanyszerelő..valódi munka ..valódi fizetés( minden megbeszélés kérdése..)
Kalocsa mellett..S.O.S
Valós villanyszerelő..valódi munka ..valódi fizetés( minden megbeszélés kérdése..)
Kalocsa mellett..S.O.S
Sziasztok!
Leginkább Szabolcs megyei párban élő, vagy egyedül álló méretesebb, potens kíváncsi heteró, vagy aktív bi pasinak kínálok külföldi munkalehetőséget!
Jófejség, nyitottság alap!
Priviben mondom a részleteket!
Fizetés a segítségért természetben.
Leginkább Szabolcs megyei párban élő, vagy egyedül álló méretesebb, potens kíváncsi heteró, vagy aktív bi pasinak kínálok külföldi munkalehetőséget!
Fizetés a segítségért természetben.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Exkluzív lakásba, szoba, független lány részére, akár hosszú távon, ugyanitt, szoba Bécsben, szintén exkluzív lakásba. Csak független lány részére! Győr
Sziasztok mit kellene csinálni?Privátban kérnék választ.
(Ez egy válasz Bisexházibarátot üzenetére (2024. 08. 21. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 22:02

Sziasztok!
Kalocsa mellett..S.O.S
Kalocsa mellett..S.O.S
Sziasztok!Csaba vagyok Hölgyeknek,esetleg pároknak szívesen segítenék ha számukra"megoldhatatlan"javítás,hibaelhárítás esetleg átalakítási megodásra lenne szükség.Villanyszerelésben jártas,vizes dolgokban tapasztalt,de egyéb dolgok megoldására is(akár fűkaszálás,,kisebb tető javítás..stb)is keress,keressetek bátran.bizalommal!Munkámra igényes,csak és kizárólag szakszerű,arra garanciát vállaló(nem"Mekkmester" vagyok..III.IV.XIII.ker,és onnan inkább északra Dunakanyar környéke számomra ami távolságban legjobban elérhető de nyilván nem okoz gondot az sem ha messzebbre kell mennem.
Belsőépitészeti munkában festés.,kartonozás, burkolás lapra vágott bútor összerakása esetleg kisseb házkörüli munkák Miskolc és környéke de rugalmas vagyok ☺️☺️
Sziasztok!
Kalocsa mellett..S.O.S
Kalocsa mellett..S.O.S
Sziasztok! Élvezetes masszázsra csinos lányt, hölgyet keresek. Fizetés természetben. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok!
Baja és 50 km körzetében Festést vállalok hölgyeknek-pároknak. Tanult festő vagyok.
Fizetés megegyezés szerint
Fizetés megegyezés szerint
Egy csinos lány részére aug 23 vagy 24 estére városnézés céljából, egy különálló kis házrész Gyulán, egy éjszakára kiadó. Cserébe csak vizuális élményért.
Sziasztok. autó fényezés, autó polírozás ,lámpa polírozás keszthely környékén,lányoknak,pároknak heteró alapon