Dec.5-én korán reggel Bp.-ről,Nagykanizsára megyek.
Vagány,belevaló útitárs???
Vagány,belevaló útitárs???
Villanyszerelést, egyéb kisebb javítási munkákat vállalok hölgyeknél esetleg pároknál, Heves megyében.
Holnap sárvári wellnesbelépőt fizetném hölgynek.
Sziasztok!
Autószerelést, karbantartást, hibafeltárást vállalok hölgyeknek és pároknak Pest megyében. Érdeklődni privátban

Autószerelést, karbantartást, hibafeltárást vállalok hölgyeknek és pároknak Pest megyében. Érdeklődni privátban

Sziasztok dec30 jan2 egerszslok koltségetáljuk
Hölgyek párok ha szeretnétek festésben jártas férfi segítséget kérni, szivesen segítenek
Nógrád megyében fuvart vállalok személyautóval és teherautóval is,de favágásban is tudok segiteni
Sziasztok!
Bútor összeszerelés,ajtó,ablak beépítés,laminált parketta ,vinil padló lerakását vállalom Békés,Csongrád,Bács-Kiskun megyében.
Bútor összeszerelés,ajtó,ablak beépítés,laminált parketta ,vinil padló lerakását vállalom Békés,Csongrád,Bács-Kiskun megyében.
Találtam múlt héten egy 18 karátos arany gyűrűt 2 kisebb, 1 nagyobb brill kővel a közepén. Női gyűrű, szívesen elajándékozom… privát üzenetet írj kérlek! ✌️
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Képzett masszőrként,talpmasszőrként masszázst vállalok. Vasmegye északi ill. Sopron megye déli részén. Privát megkereséseket várok.
Sziasztok,
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Csak hétvégéken, csak Budapesten. Írj ha szeretnél egy inast.
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Csak hétvégéken, csak Budapesten. Írj ha szeretnél egy inast.

klimaszerelő van köztetek?
Hölgyeknél délelőtti házimunkát vállalok IV. kerület vagy környéke előnyben (mosás,vasalás,portörlés,főzés bevásárlás) Keress bizalommal!
Balaton Keszthely
Burkolás festés kerti munkákat vállalok
Bútor össze szerelés stb.
Burkolás festés kerti munkákat vállalok
Bútor össze szerelés stb.
Kandallók szeretnék samottozni,
Cegléden albérlet kiadó!
Cegléden albérlet kiadó!
sziasztok .autó fényezés, polírozás. fényszóró polírozás hölgyeknek , Keszthely környéke. megegyezés szerint, akár csak kukkolás is lehet
Eddig nem jelentkezett senki, még egyszer teszek egy próbát
Találtam múlt héten egy 18 karátos arany gyűrűt 2 kisebb, 1 nagyobb brill kővel a közepén. Női gyűrű, szívesen elajándékozom… privát üzenetet írj kérlek! ✌️

Szombathely környékén bútor osszeszerelésben , burkolásban , kisebb kőműves munkákban segítenék megbeszélés szerint .
Sziasztok!Debrecen, és környékén tudok segíteni hölgynek, párnak. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, bútor falhoz rögzítése. Fizetés természetben.