Sziasztok!
Klíma karbantartást vállalok. Budapesten és közelében.
Klíma karbantartást vállalok. Budapesten és közelében.
Fű nyírást vállalok! A többit privátban!
Locsolást vállalok hölgynek anyukának.
Keresnék edzőtársat aki segítene a mit és hogyanban.. természetesen szívesen segítek neki én pedig másban

Alázatos férfit keresek, akivel játszhatok kedvemre.
Cserét megbeszéljük)
Cserét megbeszéljük)
Vízvezetékszerelést,avítást vállalok.Részletek privátban.
Bármiféle informatikai segítségért forduljatok nyugodtan hozzám, sok régi géphez való alkatrészem is van, de weboldalt is szívesen építek, laptopot, asztali gépet is életre lehelem. Írjatok bátran lányok, fiúk, párok smile
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Hűtő, 45 os mosogatógép 60 mosogatógép beépithetö és külön álló... Keresi gazdáját. Minden asztalos munka hölgy anyuka pár részére. Igényes és elhanyagolt férj.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon, de próbáld fel inkább!
Sonic toothbrush, Model: am101, elektromos fogkefe (2db/set), eredeti bontatlan csomagolásban, keresi hölgy tulajdonosát. Fizetés természetben. Érdeklődni privátban.
Klíma szerelő, tisztító? Bp? köszi (alizee)
Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Alázatos férfit keresek, akivel játszhatok kedvemre.
Cserét megbeszéljük)
Cserét megbeszéljük)
Valaki nyíregyháza környékén szorulna segítségre?
Szoba kiadó a Komjádi uszodánál!
Rèszletek, kèpek privátban!
Nem szégyenlős, kalandvágyó hölgyek! Házhoz hívott szaki előtt lenge öltözékről fantáziálók! Kaland az élet, ha megéled!
Cserépkályha és kandalló kérdésekben, használat és karbantartás szívesen segítek. A természetben fizetés szimpátia és megbeszélés kérdése, de csak annak tudok segíteni aki üzenetben megkeres. Dobjuk fel a hétköznapokat és igyunk egy jó kávét a kandalló mellett, beszélgessünk vágyainkról.
Csak nőknek és a férjük/párjuk bele egyezésével!
Cserépkályha és kandalló kérdésekben, használat és karbantartás szívesen segítek. A természetben fizetés szimpátia és megbeszélés kérdése, de csak annak tudok segíteni aki üzenetben megkeres. Dobjuk fel a hétköznapokat és igyunk egy jó kávét a kandalló mellett, beszélgessünk vágyainkról.
Csak nőknek és a férjük/párjuk bele egyezésével!
Sziasztok. Lakás karbantartási munkákat, elemes bútor összeszerelést vállalok, főleg Bpn vagy környékén. Írj privát.
Belvárosi Apartmanok karbantartásához keresek jó fej ügyes pasikat. Fizetés megegyezés szerint, de imádom a melós férfias 30-40-es pasikat. Munka után popsipunci is vár

Szoba kiadó a Komjádi uszodánál!
Erotikus munkához referencia fotókat kellene csinálnom.
Ehhez nagy, vastagfarkú, aktív Bi pasit keresek.
Fizetés természetben, megbeszélés alapján.
Tolna megye.
Érdekel, csak levélben Jelentkezz.
Köszönöm!
Gábor.
Ehhez nagy, vastagfarkú, aktív Bi pasit keresek.
Fizetés természetben, megbeszélés alapján.
Tolna megye.
Érdekel, csak levélben Jelentkezz.
Köszönöm!
Gábor.