Kárpitos munkával kapcsolatban nyugodtan lehet keresni,rugalmas vagyok...Csak egyedül álló nő,vagy pár hetero alapon...
Működőképes, azonnal használható LapTop-ra lenne szükségem munkához.
LapTop + szállítás díjának fizetése természetben, megbeszélés szerint. Ajánlat tételt üzenetbenben kérek.
LapTop + szállítás díjának fizetése természetben, megbeszélés szerint. Ajánlat tételt üzenetbenben kérek.
Sziasztok,
Eger és környékén, épületek karbantartását vállalom. Ezzel foglakozom főállásban is. Mindent tudok javítani, ami el tud romlani egy házban, kivéve gáz. 46 éves ápolt ffi vagyok.
Keressetek bátran, fizetés csoport neve szerint
Eger és környékén, épületek karbantartását vállalom. Ezzel foglakozom főállásban is. Mindent tudok javítani, ami el tud romlani egy házban, kivéve gáz. 46 éves ápolt ffi vagyok.
Keressetek bátran, fizetés csoport neve szerint
Ráckeve duna parton nyaraló ki adó pároknak és lányoknak közvetlen a Duna partján található. Fizetés természetben.
Konyhasarok beázásának javításához keresek szakembert. Ugyanitt gallyazáshoz is.
Balaton déli part
Fűnyírás,teherfuvar,minikotrós munkák
Fűnyírás,teherfuvar,minikotrós munkák
Sziasztok! Klíma karbantartása, tisztítása Gépjárművek ózongenerátoros fertőtlenítése ,helyszíni kiszállással.Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Répcelak ,Kapuvár esetleg Szombathely környéke.
Szigetszentmiklóson ház körüli munkában ha segítségedre lehetek akkor írj! Fakivágás, fűnyírás vagy bármi amit nem tudsz megoldani. Várom leveled . 40 éves pasi
Csak már hasznàlnál
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 13:26

Alázatos férfit keresek, akivel játszhatok kedvemre.
Cserét megbeszéljük)
Cserét megbeszéljük)
Sziasztok. Személy szállítást vállalok előre megbeszélt időben és időpontban. Hölgyek maximum párok jelentkezést várom. Igény esetén sofőr szolgálat is szóba jöhet.
Szoba kiadó a Komjádi uszodánál!
Rèszletek, kèpek privátban!
Rèszletek, kèpek privátban!
Sziasztok!
Klíma karbantartást vállalok. Budapesten és közelében.
Klíma karbantartást vállalok. Budapesten és közelében.
Fű nyírást vállalok! A többit privátban!
Locsolást vállalok hölgynek anyukának.
Keresnék edzőtársat aki segítene a mit és hogyanban.. természetesen szívesen segítek neki én pedig másban

Alázatos férfit keresek, akivel játszhatok kedvemre.
Cserét megbeszéljük)
Cserét megbeszéljük)
Vízvezetékszerelést,avítást vállalok.Részletek privátban.
Bármiféle informatikai segítségért forduljatok nyugodtan hozzám, sok régi géphez való alkatrészem is van, de weboldalt is szívesen építek, laptopot, asztali gépet is életre lehelem. Írjatok bátran lányok, fiúk, párok smile
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Hűtő, 45 os mosogatógép 60 mosogatógép beépithetö és külön álló... Keresi gazdáját. Minden asztalos munka hölgy anyuka pár részére. Igényes és elhanyagolt férj.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon, de próbáld fel inkább!