A következő hetekben a feleségemmel Magyarország egyik nudista célpontját tervezzük meglátogatni. Olyan párt keresünk, akiknek van szállásuk kiadónak a Berényi-, Del1i vagy Sziki-tó, esetleg a Velencei-Gárdonyi-tó közelében.
Mi egy nudista módon használjuk a szállást..., és igen, a szállásadók is nudisták.Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot privát üzenetben, és várunk néhány képet a szállásról, valamint a hozzávetőleges helyszínről is.
Elnézést kérünk, a magyar nem az anyanyelvünk, használjunk tolmácsot. Angolul is írhatsz.
legjobb vasárnap/hétfő
Mi egy nudista módon használjuk a szállást..., és igen, a szállásadók is nudisták.Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot privát üzenetben, és várunk néhány képet a szállásról, valamint a hozzávetőleges helyszínről is.
Elnézést kérünk, a magyar nem az anyanyelvünk, használjunk tolmácsot. Angolul is írhatsz.
legjobb vasárnap/hétfő
Autóklíma töltés javítás hölgyeknek pároknak érdeklödj privin ha érdekel
Nyíregyházán női masszőr? Priviben várok választ. Cserébe segítek sok mindenben.
Sziasztok fűnyírás kaszálást fa kivágását pároknak hölgyeknek esetleg pasiknak
Sziasztok!
Klima tisztitáshoz keresünk lehetőleg fiatal szerelőt.
(Keszthely)
Privátba írj.
Klima tisztitáshoz keresünk lehetőleg fiatal szerelőt.
(Keszthely)
Privátba írj.
Sziasztok. 150l felülfagyasztós használt, de jól működő hűtőszekrény valakinek?
Professzionális számítógépes autódiagnosztikát kínálok modern és pontos berendezéssel, amely alkalmas a legtöbb autómárka elektronikai rendszereinek vizsgálatára.
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Fekvenyomó pad + kb 50 kg súly pároknak és hölgyeknek, érdeklődni privát üzenetben.
Mibe kéne írd le
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 06. 04. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, miben tudnál? Mindenben?
Bármiféle informatikai segítségért forduljatok nyugodtan hozzám, sok régi géphez való alkatrészem is van, de weboldalt is szívesen építek, laptopot, asztali gépet is életre lehelem. Írjatok bátran lányok, fiúk, párok smile
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Sziasztok!
Klima tisztítást vállalok pest és pestmegyében. Pároknak hölgyeknek.
Klima tisztítást vállalok pest és pestmegyében. Pároknak hölgyeknek.
Mire lenne szükséged?
(Ez egy válasz Bulakitti üzenetére (2025. 06. 04. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 04. szerda 16:14

kecskeméten s Hetényegyházán természetben fizetnék, szinte bármiért, keressen akit érdekel, tényleg bármivel kereshettek, szinte minden érdekel addigis puszika
Sziasztok! Pünkösdi hétvégére van valakinek szálláslehetősége a berényi nudistrandon? Fizetés a csoport neve szerint!
Adatlapot olvass elötte, kizáró okok leírva....
Adatlapot olvass elötte, kizáró okok leírva....
Hölgyek, párok szívesen segítek a bevásárlásba
Sziasztok. Valaki aki esetleg ért klímaszereléshez Pest megyében? Részleteket megbeszeljuk privátban. Írj üzenetet, mert itt nem biztos hogy látom. Köszi
kecskeméten s Hetényegyházán természetben fizetnék, szinte bármiért, keressen akit érdekel, tényleg bármivel kereshettek, szinte minden érdekel addigis puszika
Dunai hajózás pároknak, természetesen szigeteken nudizás vagy bármi egyéb lehetőség... Győr - Komárom régió.
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben