Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Tunturi T50 pad egy 2010-es modell! A Tunturi padok közép modellje, mely egyáltalán nem átlag funkciókkal van ellátva. Tökéletes edzési lehetőséget biztosít az egész család számára. 3 Lóerős motorral szerelték, melynek teherbírása 150kg… Érdeklődni privátban .. hölgyek, párok ...Budapestiek és akik eltudják szállítani is előnyben
Vegyszeres klima karbantartas,zsakkal.
Parok es holgyek megkereseset varom.
Parok es holgyek megkereseset varom.
Sziasztok , 3d nyomtatást vállalnék
de inkább ha lehetne itt Hajdú Bihar megyében

Sziasztok! Welness és/vagy szauna programokra keresek sportos, vidám, jó humorú hölgyet, strand, napozás, külföldi és belföldi nyaralás... Minden megbeszélés kérdése. Vízimádó vagyok. Lehet 2 nap egy éjszaka illetve 3 nap 2 éjszaka de 1 nap, nappali program is. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, kérlek szépen írj privátban. Fizetés természetben.
Sziasztok! Szolnokon fèrfi hajvágás extrákkal! Diszkrècio adott ès elvárt! Mindenre nyitott vok! Keress bátran!
Sziasztok!
Még mindig keresek korrekt, jófej 50 feletti autoszerelőt. Kizárólag szimpátia alapján találkozok.
A hiba már ki lett olvasva (Alapjárati motor csere)
Kaptam rá árajánlatot ami 100 ezer Ft,tehát tisztába vagyok mennyibe is kerül. Ne írd, hogy drága...
Alkatrészt megveszem (vagy fizettem), a munkadijat cserélném, a topik szerint.
Bp.
Még mindig keresek korrekt, jófej 50 feletti autoszerelőt. Kizárólag szimpátia alapján találkozok.
Kaptam rá árajánlatot ami 100 ezer Ft,tehát tisztába vagyok mennyibe is kerül. Ne írd, hogy drága...
Bp.
Sziasztok!
Erkély rendbetételére keresek köművest ! (nem dohányzó)
Feltételek a topik szerint.
Erkély rendbetételére keresek köművest ! (nem dohányzó)
Feltételek a topik szerint.
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, hibakód törlés, egyéb segítség autós problémákkal kapcsolatban. Hölgyeknek!
Gy-M-S. megyei autóvillamossági szerelőt keresek fizetés természetben
Szia! Találtál már jelentkezőt?
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 15:04

Sziasztok!
Bp.
Bp.
Szia!
Nehéz, jófej, 45+-os, ÁPOLT autószerelőt találni.
Itt meg azt gondolom lehetetlen (Ez egy válasz Mikemachine üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt meg azt gondolom lehetetlen (Ez egy válasz Mikemachine üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Víz szerelőt keresek kisebb munkára Sopronban
Sziasztok!
Komárom - Esztergom megyében klímatisztítás. Fizetés természetben. Klímabeszerelés is lehetséges akár készülékkel együtt... Privátban a többit.
Párok és hölgyek részére.
Komárom - Esztergom megyében klímatisztítás. Fizetés természetben. Klímabeszerelés is lehetséges akár készülékkel együtt... Privátban a többit.
Párok és hölgyek részére.
Pénteken délelőtt/dél körül Bp-ről Badacsonyba tart az utam. Hölgyet szívesen viszek el, ha időben szól.
Sziasztok. Ácsot keresnék aki tud egy majdnem "hivatalos"árajánlatot csinálni.
Természetesen , ha úgy van kifizetem.
Természetesen , ha úgy van kifizetem.
Bútor összeszerelés, kisebb asztalos munka az amit nagy örömmel vállalnék hölgynél vagy akár párnál,
Sziasztok! Van egy jó állapotú Huawei nova Y70 telefonom ami keresi új hölgy gazdáját! Továbbá tudok segíteni kisebb asztalos munkákban is, Pc és Laptop tisztításában,újratelepítésében,javításában ha kell. Fizetés természetben! hölgyeknek. Borsod és Heves megyékben.
Nem lehetetlen! Írok privatban
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 05:38

Szia!
Itt meg azt gondolom lehetetlen
Itt meg azt gondolom lehetetlen