Gyaloglópad (egyben futópad is) - megkímélt Tunturi T50 2010-es modell … hölgyek, párok … érdeklődni privátban … akik eltudják szállítani Budapestről előnyben
Nekem beleférne
(Ez egy válasz Tippmix30 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 16:56

Szerintem nincs olyan hülye aki lemondana mostanság a jó pénzről egy kis szopàs baszàs miatt...
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Szerintem nincs olyan hülye aki lemondana mostanság a jó pénzről egy kis szopàs baszàs miatt...
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 05:38

Szia!
Nehéz, jófej, 45+-os, ÁPOLT autószerelőt találni.
Itt meg azt gondolom lehetetlen
Holnap 13.-án reggel Szombathelyről megyek Pestre. Ha esetleg valaki utazna....
Vízvezeték szerelés,javítás!Korrekt vagyok.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Szívesen hozlak-viszlek, ha szeretnéd. Van még pár darab, van miből válogatni.. fizetés természetben

Helló! Hűtőgép szerelőt keresek Szolnokon.Írj privátban.
Szia.
Írtam privátban (Ez egy válasz remetelány üzenetére (2025. 06. 11. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 19:23
Írtam privátban (Ez egy válasz remetelány üzenetére (2025. 06. 11. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Erkély rendbetételére keresek köművest ! (nem dohányzó)
Feltételek a topik szerint.
Erkély rendbetételére keresek köművest ! (nem dohányzó)
Feltételek a topik szerint.
Csodálatos szép napot Mindenkinek!
Mosógép szerelőt keresnék. Esetleg egy működő automata mosógépet.
Kérlek, segítsetek!
Köszönöm ha Elolvastad!
Mosógép szerelőt keresnék. Esetleg egy működő automata mosógépet.
Kérlek, segítsetek!
Köszönöm ha Elolvastad!
Hello klimást keresek tisztításhoz és telepítéshez is! Siófokra..
Ár megegyezés szerint!
Ár megegyezés szerint!
Sziasztok hölgynél párnál kaszálást favágást vállalok fizetés természetben,Komárom Esztergom vármegyei vagyok.
... ne bízd a kocsidat "bárkire"! vidd a megszokott bevált helyre... ha gondolod, én elkísérlek...
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Nem lehetetlen! Írok privatban

Szia!
Sziasztok! Van egy jó állapotú Huawei nova Y70 telefonom ami keresi új hölgy gazdáját! Továbbá tudok segíteni kisebb asztalos munkákban is, Pc és Laptop tisztításában,újratelepítésében,javításában ha kell. Fizetés természetben! hölgyeknek. Borsod és Heves megyékben.
Bútor összeszerelés, kisebb asztalos munka az amit nagy örömmel vállalnék hölgynél vagy akár párnál,
Sziasztok. Ácsot keresnék aki tud egy majdnem "hivatalos"árajánlatot csinálni.
Természetesen , ha úgy van kifizetem.
Természetesen , ha úgy van kifizetem.
Pénteken délelőtt/dél körül Bp-ről Badacsonyba tart az utam. Hölgyet szívesen viszek el, ha időben szól.
Sziasztok!
Komárom - Esztergom megyében klímatisztítás. Fizetés természetben. Klímabeszerelés is lehetséges akár készülékkel együtt... Privátban a többit.
Párok és hölgyek részére.
Komárom - Esztergom megyében klímatisztítás. Fizetés természetben. Klímabeszerelés is lehetséges akár készülékkel együtt... Privátban a többit.
Párok és hölgyek részére.
Víz szerelőt keresek kisebb munkára Sopronban