Online kereskedelemben segítek elindulni. Weboldal készítés, mesterséges intelligencia használata. Fizetés természetben. Férfiak, nők, párok jelentkezését várom.
Sziasztok kedves párok-hölgyek !
Méretprobléma végett 5-6 body,hálóing,testdormáló body…. keresi a megfelelő viselőjét.
Teljesen újak, nem voltak hordva. Mellben sajnos kicsi lett annak akinek szántam. + egy (új), szerepjátékhoz alkalmas , bdsm szett is felajánlva . Mit -miért az megbeszélés kérdése privátban, ha érdekel valakit. Fizetés= természetben !
Mivel engem maga a szitu a “játék” a kaland izgat és érdekel így biztosan megtudunk majd egyezni
Méretprobléma végett 5-6 body,hálóing,testdormáló body…. keresi a megfelelő viselőjét.
Teljesen újak, nem voltak hordva. Mellben sajnos kicsi lett annak akinek szántam. + egy (új), szerepjátékhoz alkalmas , bdsm szett is felajánlva . Mit -miért az megbeszélés kérdése privátban, ha érdekel valakit. Fizetés= természetben !
Mivel engem maga a szitu a “játék” a kaland izgat és érdekel így biztosan megtudunk majd egyezni

...
...azt olvastam,h "rovásirást" bocs,én vagyok a hüje...
(Ez egy válasz Harmas2020 üzenetére (2025. 09. 20. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 20. szombat 14:00

Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, kullancs,poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok,
Még hétfő délután-este Budapesten belül szívesen masszíroznék, kényeztetnék, urakat, hölgyeket vagy párokat, illetve ház körüli kisebb munkánkban is tudok segíteni.
Értelmes korrekt embereket és ajánlatokat keresek.
Üdv, Richárd (Ez egy válasz BP28Richard üzenetére (2025. 09. 20. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 20. szombat 18:43
Még hétfő délután-este Budapesten belül szívesen masszíroznék, kényeztetnék, urakat, hölgyeket vagy párokat, illetve ház körüli kisebb munkánkban is tudok segíteni.
Üdv, Richárd (Ez egy válasz BP28Richard üzenetére (2025. 09. 20. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Vasárnap Budapesten belül szívesen masszíroznék, kényeztetnék, urakat, hölgyeket vagy párokat, illetve ház körüli kisebb munkánkban is tudok segíteni.
Üdv, Richárd
Vasárnap Budapesten belül szívesen masszíroznék, kényeztetnék, urakat, hölgyeket vagy párokat, illetve ház körüli kisebb munkánkban is tudok segíteni.
Üdv, Richárd
Van esetleg olyan az oldal aki ért a Számvitelhez? Plusz pont, ha Pécsen vagy Baranya megyében lakik. Úgy könnyebben kivitelezhető a természetbeli fizetés.
Dohányosok ne keressenek, velük biztos, hogy nem fog működni a dolog!
Dohányosok ne keressenek, velük biztos, hogy nem fog működni a dolog!
Szobafestét vállalnék hölgyeknek. Békés és Hajdú-Bihar
Gyengéim az idősebb hölgyek.
Fizetési természetbe.
Gyengéim az idősebb hölgyek.
Fizetési természetbe.
Bádogost keresünk. Nem nagy munka. Tata és környéke.
Autószerelés,Lakatos munka fényezés hölgyeknek nagyiknak
Hölgyeknek, pároknak kisebb kőműves munka, festés, kertkörüli munkákba tudok segíteni.
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Bútor összeszerelés
Biztonsági kamera telepítés
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Bútor összeszerelés
Biztonsági kamera telepítés
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Egy régebbi de nagyon mutatós , női Citizen órát tudnék felajánlani egy kis kaland cserébe hölgynek vagy pár hölgy tagjának. Természetesen párja is jelen lehet ha úgy alakul sőt akár egy cuckold szerepbe is benne lennék nagyon szívesen. Akár csak oral vagy handjob játszadozás .
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón. De akár ha csak valami apróság van amire nem találsz szakembert keress nyugodtan.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón. De akár ha csak valami apróság van amire nem találsz szakembert keress nyugodtan.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Sziasztok,
Üdv, Richárd
Üdv, Richárd
Üdv Mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem.
Be kellene állítani a LapTopomat.
Magas ez nekem mint bivalynak a villanyzongora!
Csak USB-ről tudok mobilnetet adni a masinának, a másikat nem tudom hogyan kell.
A mobilról nem tudom áttölteni a képeket, videókat, mert fogalmam sincsen hogyan kell.
Nem tudom telepíteni a Skype utódját, sem a Telegrammot, mert marhaságokat ír ki, amit nem értek.
Aki tudna segíteni, szterintem nem járna rosszul, még ha természetben fizetnék is.
Tolna megyében vagyok!
HELP! HELP! HELP!
Segítségre lenne szükségem.
Be kellene állítani a LapTopomat.
Magas ez nekem mint bivalynak a villanyzongora!
Csak USB-ről tudok mobilnetet adni a masinának, a másikat nem tudom hogyan kell.
A mobilról nem tudom áttölteni a képeket, videókat, mert fogalmam sincsen hogyan kell.
Nem tudom telepíteni a Skype utódját, sem a Telegrammot, mert marhaságokat ír ki, amit nem értek.
Aki tudna segíteni, szterintem nem járna rosszul, még ha természetben fizetnék is.
Tolna megyében vagyok!
HELP! HELP! HELP!
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, kullancs,poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén.
Irj privátba.
Irj privátba.
Igen
(Ez egy válasz M. Szomszéd üzenetére (2025. 09. 19. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten autószervizem a topic címe szerint szívesen segít bármilyen autóval kapcsolatos problémában. Vizsgára való felkészítés, diagnosztika, kisebb- nagyobb javítások. Hölgyeknek és pároknak.
Lapostetőd javításában tudok segíteni

Sziasztok
Darázsirtást vállalok hölgyeknél Balassagyarmat Rétság Vác és környékén.
Privát üzenetet várok.
Fizetés természetben
Darázsirtást vállalok hölgyeknél Balassagyarmat Rétság Vác és környékén.
Privát üzenetet várok.
Fizetés természetben
Szia aktuális?
(Ez egy válasz Macifiu85 üzenetére (2025. 09. 03. szerda 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 03. szerda 05:34

Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban esetleg Környékén irj privátba meglátod megéri.