Üdv, mennyire kell javítani? Glettelés / csiszolás / vagy csak festés? Mert az nagyobb szopás
(Ez egy válasz pecsiparos26 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 21:21
2.5 szobás lakás kifestésére keresünk szakembert. Cserébe szopást tudunk adni.
Pécsen!
Pécsen!
Zemplénben minden ami Klima
Székesfehérvár környékén ingyen taxi, cserében ...... egy jó cumi.
Pest megye Déli részén, hölgyet vagy párt én is szívesen elvinék a ből b be! Ha szimpatikus vagyok, kapok amit kapok cserébe!
Estét
Pesten hölgyeknek és környékén, bujiba vitel a csoport tematikája szerint.
Pesten hölgyeknek és környékén, bujiba vitel a csoport tematikája szerint.
Pesten hölgynek hólapátolás
A CSOPORT TEMATIKÁJA SZERINT
A CSOPORT TEMATIKÁJA SZERINT
Egy ,régebbi Női Citizen EU 1193-51p karóra keresi új viselőjét. Hölgy vagy pár hölgy tagjának személyében. Fizetés természetben egy kis orális kényeztetés a becses csereértéke. 40-es , normál alkatú férfi vagyok, pest megyéből
Csongrád megyében keresek Hölgy, Pár partnert. Normális, diszkrét srác.
Sziasztok. Fiatal, független lány részére, szoba exkluzív lakásba, hosszú távon is! A csoport jellege szerint, csak költözni kell. Győr.
Sziasztok.Hentes vagyok,kedves hölgynek ,párnak szívesen segítek,Sertés,vagy bármilye húsfeldolgozás.
BUÉK minden valós párnak!!
Lánynak plázázás
Ha valaki villany vagy klíma környékén keres 30+-os sportos szakembert, nálam jelentkezhet
Sziasztok! Pécs és környékén személyautós fuvarozásban tudok segíteni, lányoknak, anyukáknak...
Autószerelés hölgyeknek,pároknak.Fizetés természetben.Pest,és Nógrád megyében,házhoz is megyek,mind kettőért.
Érett feleségnek,nagyinak tűzifa.
Hétfőtől Debrecen és vonzáskörzetében gázkészülék és klíma karbantarás, hölgyeknek pároknak. Fizetés a hölgytől!
Lapostetőd ha beázik szívesen segítek
Sziasztok. Fiatal független lány részére, szoba exkluzív lakásba. A csoport jellege szerint.Győr
Mást nem lehet?

vazelinator

Feetlover
Petra Z