Laptop, asztali gép javítás, bővítés, vírusellenőrzés/írtás, tanácsadás, Wi-fi hálózati hibák kiszűrése, eszközök beállítása, adatmentés, videó digitalizálás régi eszközökről. Keress, diszkréten jövök, diszkréten megyek.
Ami közben történik, bent marad.
Ugyanitt profi fényképek készítése, modern technikával, diszkréten
/nem telefonnal/
Ami közben történik, bent marad.
Ugyanitt profi fényképek készítése, modern technikával, diszkréten
/nem telefonnal/
2005-ben vásárolt LV limitált szériás táska csak hölgynek pár kellemes óráèrt cserèbe.
Sziasztok!
Vibepad 3 és szívó nyaló vibrátor keresi gazdáját.
Hölgyek jelentkezését várom
Vibepad 3 és szívó nyaló vibrátor keresi gazdáját.
Hölgyek jelentkezését várom
Sziasztok,
Csak hölgyeknek
Van egy iphone 13 pro telóm új gazdáját keresi, illetve van még 2 drb iphone 17 pro max tokom is, új mind a kettő nem használtam még
Csak hölgyeknek
Van egy iphone 13 pro telóm új gazdáját keresi, illetve van még 2 drb iphone 17 pro max tokom is, új mind a kettő nem használtam még
Masszázs kellemesen ma este az otthonodban Bp és környéke?
Sziasztok szívesen segítek víz és fűtés szerelesben hölgyeknek pároknak egyaránt Pest és környékén. Keresetek bizalommal privin.
Autószerelès rövid határidővel hölgyeknek,pároknak, Szabolcs megye
Villanyszelés hölgyeknek pároknak.irj privátba.
Még áll az ajánlatom
(Ez egy válasz katka2782 üzenetére (2026. 01. 24. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 24. szombat 11:32
Sziasztok!
S.O.S
Egyedülàlló nőként festőt keresek,vagy glettelni,festeni tudó férfit.
Az üzeneteket privatba várom.
S.O.S
Sziasztok. Fiatal független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Győr
Autó szerelőt keresek! Békés és Hajdú-Bihar megyében.
Hengerfej problémával küzdök.
Hengerfej problémával küzdök.
Heves vonzáskörzetében kisseb építőipari munkát vállalok! Fizetés természetben!
Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, kép, tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Zárcsere. Fal festés. Fizetés természetben.
Erre azért muszáj reagálnom.
Írtam a hölgynek, hogy tudnék segíteni, jött a válasz, hogy "viber"?
Megadtam a számom, írt is, hogy "szia"...válaszoltam, hogy szia és kimentem a konyhába tölteni egy kávét...
Ez kb. másfél perc lehetett...következő üzenet jött..."arcékpcsere?"majd kb. egy perc múlva "látom nem érsz rá"...
Ezzel le is tiltott mindenhol...
Na hát ez nagyon komoly....és még a fiatalok türelmetlenek
(Ez egy válasz katka2782 üzenetére (2026. 01. 24. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 24. szombat 11:32
Írtam a hölgynek, hogy tudnék segíteni, jött a válasz, hogy "viber"?
Megadtam a számom, írt is, hogy "szia"...válaszoltam, hogy szia és kimentem a konyhába tölteni egy kávét...
Ez kb. másfél perc lehetett...következő üzenet jött..."arcékpcsere?"majd kb. egy perc múlva "látom nem érsz rá"...
Ezzel le is tiltott mindenhol...
Na hát ez nagyon komoly....és még a fiatalok türelmetlenek
Sziasztok!
S.O.S
S.O.S
Kapszulás kávéfőző hölgynek,párnak.
Szia,sziasztok
Kisebb felújításban tudok segíteni,hölgynek párnak..
Moto
Kisebb felújításban tudok segíteni,hölgynek párnak..
Moto
Lakások, házak, belső külső hibák javítása csak nőknek időseknek is jó szakítól,
Sziasztok!
Pár éves 115cm-es Samsung TV keresi új gazdáját, Győr környékén. Falikonzolon volt, a talpát eltökítettem valamerre.
Pár éves 115cm-es Samsung TV keresi új gazdáját, Győr környékén. Falikonzolon volt, a talpát eltökítettem valamerre.
Az asszony 4 darab 18” colos gumit akar a kocsira venni, de drágának talàlja ezért inkább azt monda összeszopja. Jó lenne jövő hétre megoldaná.
Autószerelő???

vazelinator

tavaszinap