Kifejezetten pár órás esti programra keresünk helyet a barátnőmnek többesre. Van aki tud ebben segíteni?
Profi fotóst keresünk lehetőleg profi stúdióval. Két lány fotózására külön külön. Részletek privátban.
Egyedi weboldal programozás, backend fejlesztés, adatbázisok, felhő alapú és AI megoldások. Hölgyeknek, pároknak.
Debrecenben szívesen szervizelek autót, segítőkész toleráns vagyok
Masszírozás! Kényeztető masszázs Szabolcsban!
Sziasztok.Klímatisztítást javítást vállalok hölgyeknek pároknak Balaton déli part környékén.Fizetés csak is természetben
ziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok!
Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk
Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése. Falfúrás, kép, tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Zárcsere. Fizetés természetben.
Vályogfalhoz, kisebb kőműves munkához, szakembert keresünk.
Fizetés, megegyezés szerint.
Fizetés, megegyezés szerint.
Sziasztok,
Egy készülő könyvön dolgozom, ami a kötődésről, hűségről és a kimondatlan érzelmekről szól, őszinte, mai és személyes formában.
Nem klasszikus támogatót keresek, hanem valakit, aki lát értéket egy ilyen alkotás megszületésében, és szívesen áll mögé diszkréten, csendben, névtelenül.
Cserébe nem maradok adós: exkluzív betekintés, dedikált példány, és egy olyan kapcsolat, ami nem felszínes. Bármire nyitott vagyok, amivel viszonozhatnàm.
Várlak privátban.
Zoltán
Egy készülő könyvön dolgozom, ami a kötődésről, hűségről és a kimondatlan érzelmekről szól, őszinte, mai és személyes formában.
Nem klasszikus támogatót keresek, hanem valakit, aki lát értéket egy ilyen alkotás megszületésében, és szívesen áll mögé diszkréten, csendben, névtelenül.
Cserébe nem maradok adós: exkluzív betekintés, dedikált példány, és egy olyan kapcsolat, ami nem felszínes. Bármire nyitott vagyok, amivel viszonozhatnàm.
Várlak privátban.
Zoltán
Sziasztok! Hölgyeknek alakformáló és erősítő kettlebell edzések. Budapesten és környékén meglátogatlak és segítek formába lendülni. Üzenetben keressetek.
Kedves hölgyek, párok Bp és Györ között !
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gépel közösen ... Tatabányán lehet átvenni
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gépel közösen ... Tatabányán lehet átvenni
Írj privátban.
Sziasztok. Otthoni vagy kerti munkat vallalok Pest megyében
Villanyszelés Szolnokon vagy környékén irj privátba megbeszéljük.
Átadnám xiaomi smart band 9 pro okosórámat lánynak/párnak, kis kényeztetésért cserébe, helyileg Vas megye, normál 44 pasi vagyok. Ha más típus érdekel, irj lehet tudok segíteni.
Felajánlanék egy új,elegáns, női Revolution karórát ,,fekete bőr szíjjal,dobozában egy izgalmas nő részére. . Ajánlatom ,természetesen pár női tagjának is szól és ,nem zavar párja jelenléte ,sőt,izgalmasnak találom a szitut. hetero . Bp,Pest megye és ésszerű távolságon belül keresgélnék. 40-es ,ápolt férfi vagyok. Természetesen diszkrét és udvarias ! Fizetés természetben és egy kellemes oral lenne az ára.
Rosszak az ablakaid? Hívjhetero szakembert, engem! Irj, irjatok Budapest és Szeged vonala
Fü nyírás fa vágás hölgyeknél!?
Sziasztok!
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en és környékén. Néhány kép az adatlapomon, privátban küldök az összesről! Fizetés természetben, jó masszázst is elfogadok

vazelinator

Soulgiroszkop