Teljesen uj Honor pad x8a wifi 4 + 64 gb tablet keresi Hölgy gazdáját.
Sziasztok.
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás.
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Sziasztok!
Pároknak festés Bács-Kiskunban?
Pároknak festés Bács-Kiskunban?
Budapesten lakás körül vagy lakásban szívesen segítek megvsinálni bármit hölgy vagy pár részére.!
Számítógép, laptop javítás mindenkinek!
Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése. Falfúrás, kép, tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Zárcsere. Falfestés. Csillár, mennyezeti, fali lámpa csere. Fizetés természetben.
Autószerelés,lakatos munka,fényezés,klíma töltés,hölgyeknek nagyiknak is Gödöllőn.Fizetés természetben!
Sziasztok!
Ház körüli munkákban segítenék pároknak. Füvágás, favágás, gleteles, festés, kisebb tető javítás. Somogy - Zala megyében.
Ház körüli munkákban segítenék pároknak. Füvágás, favágás, gleteles, festés, kisebb tető javítás. Somogy - Zala megyében.
Békés, Szolnok, Csongrád megyében 3.5T-ig fuvarozás, klímatisztítás, ház körüli egyéb munkák... Keressetek
Olyan nőt, esetleg nőies travit keresek aki valóban keményen át masszírozna! Ha létezik írj privát, megbeszéljük?
Lehetőleg Borsodban!
Lehetőleg Borsodban!
Sziasztok !
Hölgyeknek autószerelés , bútor , víz. Villany vagy bármilyen építészeti probléma megoldása , üzenetben jelez , Budapest és környéke .
Hölgyeknek autószerelés , bútor , víz. Villany vagy bármilyen építészeti probléma megoldása , üzenetben jelez , Budapest és környéke .
Ne bánd, ugyanis fizetős.
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2026. 05. 29. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom aki nem szimpatikus nekik annak nem irnak vissza mert minek Sokan vannak itt az oldalon igy
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2026. 05. 29. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mosózsákos kímatisztításban, kisebb fuvarban (kombival), bútorok összeszerelésében tudok hölgyeknek segíteni Bp-en. 48 éves hetero ezermester vagyok.
mindent tudtok csak választ adni nem
Szép állapotú Iphone 13-at adnék hölgynek / párnak
Sziasztok.
Ha valaki esetleg szobafestőt keresne nyugodtan szóljon.
(Hajdú-Bihar és Békés megye)
Igényes munkám van.
Ha valaki esetleg szobafestőt keresne nyugodtan szóljon.
(Hajdú-Bihar és Békés megye)
Igényes munkám van.
Sziasztok!
Ma du 14h-s indulással Budapest- Baja útvonalon elvinnék kalakdvágyó hölgyet!
Ma du 14h-s indulással Budapest- Baja útvonalon elvinnék kalakdvágyó hölgyet!
Vízvezeték szerelés,javítás hölgynek,párnak.Somogy-Zala.

vazelinator

fishbed21
Jade