Helo
3db xl-es ,csinos új body-t tudnék felajánlani egy hölgy részére aki lehet szolo vagy akár pár tagja is. Párnál természetesen ffi tagjuk is jelen lehet . Fizetés természetben így az árnál egy kellemes orált kérnék cserébe.
Ápolt,diszkrét 40-es férfi vagyok. Bp,Pest megye és max ésszerű határokon belül keresnék rá partnereket. Szimpátia azért legyen meg oda-vissza , az fontos ! Kor- alkat annyira nem lényeges ha a szimpátia megvan.
3db xl-es ,csinos új body-t tudnék felajánlani egy hölgy részére aki lehet szolo vagy akár pár tagja is. Párnál természetesen ffi tagjuk is jelen lehet . Fizetés természetben így az árnál egy kellemes orált kérnék cserébe.
Ápolt,diszkrét 40-es férfi vagyok. Bp,Pest megye és max ésszerű határokon belül keresnék rá partnereket. Szimpátia azért legyen meg oda-vissza , az fontos ! Kor- alkat annyira nem lényeges ha a szimpátia megvan.
Sziasztok hetero pár keres bútor szerelőt kanapét kène meg csinálni fizetség a csoport nevéhez érthetően ... Írjatok privit
Június végén Hollandia-Magyarország irányba, július végén visszafele megyek kocsival. Hölgy útitársat keresek, üzemanyagpénzt természetben is megodhatjuk
Mosózsákos kímatisztításban, kisebb fuvarban (kombival), bútorok összeszerelésében tudok hölgyeknek segíteni Bp-en.
Masszírozás hölgyeknek Szabolcsban!
Igényeik maximális figyelembe vételével !
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Igényeik maximális figyelembe vételével !
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, kullancs,poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Június 22. És 26. között, a délelőtti órákban keresek nagymellű hölgyet akinek a kebleit masszázsolnám olajosan, cserébe farok masszázsért. Veszprém és környéke. Köszönöm.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Masszőrt keresünk, adatlap szerint jöhet szóba.
Debrecen és környékén ház körüli és kisebb villanyszerelés, csőszerelesi munkakban tudok segiteni 55+os holgyeknek.
Privát üzenetben írj.
Privát üzenetben írj.
Sziasztok tudom segíteni benne
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (tegnap 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Autó műszakiztatassal foglalkozik valaki? Privát üzenetet várunk.
Sziasztok. Debrecenbe lányoknak hölgyeknek asszonyoknak párokank is akár tudok segíteni robogószerelésben, villanyszerelésben, hegesztésben.
Pécsen villanyszerelést vállalok!
Írhattál volna privátban, ha gondod van.
(Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2026. 04. 18. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 21:19
Csak Kaposvár max 20 km körzetéből keresek egy férfit aki segít össze rakni egy szekrényt. Félig kész, 3 ajtót, a hátulját kell be illeszteni. Csak hétvége jó!! 50 éves kor felett!!), többit meg beszéljük fizetést!!
Sziasztok. Masszőrt Kecskeméten? Fizetés meg egyeztetünk.
Bármilyen típusú számítógép javítása, optimalizálása, bővítése.
Videó és hangjazetták digitalizálása helyszínen is (teljes diszkrécióval)
Stúdiófotózás bármilyen témában.
Fizetés a topic szerint, kölcsönös szimpátia alapján.
Videó és hangjazetták digitalizálása helyszínen is (teljes diszkrécióval)
Stúdiófotózás bármilyen témában.
Fizetés a topic szerint, kölcsönös szimpátia alapján.
Budapest és Déli vonzáskörzetében Hölgyeknek - Pároknak segítenék ajtó - ablak beépítésben, laminált parketta lerakásban akár kisebb javításokban - bútor összeszerelésben- ház körüli munkák..
3 napos Sziget bérletemet amit céges ajándékként kaptam átadnám hölgy részére.
Fiatal, független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Budapest, Győr

vazelinator

szeva2
Veronica Sancez