írj privatban
(Ez egy válasz CdNatalie üzenetére (2026. 07. 08. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 08. szerda 20:37
Sziasztok!
Sajnos a laptopom haldoklik ha esetleg lenne valakinek használt laptopja szívesen fizetném természetben.
Nem kell nagyon atomerőmű csak alap irodai munkákra legyen alkalmas.
Sajnos a laptopom haldoklik ha esetleg lenne valakinek használt laptopja szívesen fizetném természetben.
Sziasztok.
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás Is
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás Is
úgy sem biztos, miért lenne titok?
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 07. 09. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Így könnyű ha megmondják.
(Ez egy válasz kényeztetőmasszőr üzenetére (2026. 07. 09. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Autovillamosságis vagyok. Szivesen segitek, hátha tudok
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2026. 07. 09. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 09. csütörtök 12:10
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2026. 07. 09. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Autó villamossági szerelőt keresünk ,aki el is jön és megcsinálja.Fizetés természetben miután kész a meló,előleg nincs.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
szia, mi a hiba?
2026. 07. 09. csütörtök 12:10
Autó villamossági szerelőt keresünk ,aki el is jön és megcsinálja.Fizetés természetben miután kész a meló,előleg nincs.
Szia! Érdekelne minket
(Ez egy válasz Vincent5 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 08. szerda 13:33
Szia! Hölgyet kényeztetnék finom, erzéki masszázzsal, sok kényeztetéssel.
Profin masszírozok.
Profin masszírozok.
Sziasztok. Kisebb villanyszerelést,laminált padló lerakását kisebb vîzszerelési munkákat vállalok. Heteró alapon.
Sziasztok!
Elsősorban pest megye vonzáskörzetében, ház vásárlás előtt álló hölgyek, párok részére vállalom az ingatlan állaptának részletes műszaki átvizsgálását!
Ha több 10 milliót akarsz kiadni valamiért, akkor nem árt, ha tudod mit vásárolsz valójában. Legyen szó bármilyen típusú, régi vagy új téglából épült, akár könnyűszerkezetes ill. faházakról
Több mint 10 éves vállalkozói, kivitelezői tapasztalattal, szakirányú végzettséggel rendelkezem.
Ingatlan vásárlás esetében, sokan emocinális alapon hoznak döntést, magyarul beleszeretnek a házba és sokszor csak évek múlva jönnek ki a rejtett hibák, amikor már késő. És ami nemrég, álmaink otthonának tűnt, egy pénznyelővé válik!
Ne kövessétek el ezt a hibát!
Én szakmai alapon, objektív leírást adok az adott ingatlan valós műszaki állapotáról, esetleges rejtett hibáiról, annak
Fizetés a topic címe szerint!.
Elsősorban pest megye vonzáskörzetében, ház vásárlás előtt álló hölgyek, párok részére vállalom az ingatlan állaptának részletes műszaki átvizsgálását!
Ha több 10 milliót akarsz kiadni valamiért, akkor nem árt, ha tudod mit vásárolsz valójában. Legyen szó bármilyen típusú, régi vagy új téglából épült, akár könnyűszerkezetes ill. faházakról
Több mint 10 éves vállalkozói, kivitelezői tapasztalattal, szakirányú végzettséggel rendelkezem.
Ingatlan vásárlás esetében, sokan emocinális alapon hoznak döntést, magyarul beleszeretnek a házba és sokszor csak évek múlva jönnek ki a rejtett hibák, amikor már késő. És ami nemrég, álmaink otthonának tűnt, egy pénznyelővé válik!
Ne kövessétek el ezt a hibát!
Én szakmai alapon, objektív leírást adok az adott ingatlan valós műszaki állapotáról, esetleges rejtett hibáiról, annak
va
értékéről! alf
ló alf
di alf
piaciFizetés a topic címe szerint!.
Merre vagytok?
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 07. 07. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Budán és környékén (kb.. budaőrs-bicske-esztergom-pomáz) Hölgynek esetleg pároknak bevásárláshoz fuvarozást, kisebb villanyszerelési munkákat, csap cserét, "ikeás bútor" össze szerelést, informatikai/biztonságtechnikai segítséget, nyújtanék a csoport tematikája szerint! 100% diszkréció mellett!
Budán és környékén (kb.. budaőrs-bicske-esztergom-pomáz) Hölgynek esetleg pároknak bevásárláshoz fuvarozást, kisebb villanyszerelési munkákat, csap cserét, "ikeás bútor" össze szerelést, informatikai/biztonságtechnikai segítséget, nyújtanék a csoport tematikája szerint! 100% diszkréció mellett!
Sziasztok,
Egerben és környékén villanyszerelést vállalok.
Fizetés megbeszélés és igény szerint
Egerben és környékén villanyszerelést vállalok.
Fizetés megbeszélés és igény szerint
Párok, csajok. Pénteki 2db Forma1 jegyet Gold tribünre ajánlok fel fanoknak. Mit ajánlasz cserébe?
Sziasztok!
Aki szobafestő szakembert keres... Az írjon nyugodtan.
Aki szobafestő szakembert keres... Az írjon nyugodtan.
Sziasztok!
Sziasztok! Pénteken Budapestről megyek 88-as csoport koncertre Szegedre.
Van egy plusz jegyem, helyem a kocsiban. Hölgy társaságában jobban telne az idő.
Van egy plusz jegyem, helyem a kocsiban. Hölgy társaságában jobban telne az idő.
Sziasztok!
Nincsenek határok!
Nincsenek határok!
Sziasztok!
A jövő hét bàrmely napjàn helyet bíztosítanék pàrnak, hölgypàrnak. Cserébe néznélek, vagy be is szàlnék. Esztergom.
A jövő hét bàrmely napjàn helyet bíztosítanék pàrnak, hölgypàrnak. Cserébe néznélek, vagy be is szàlnék. Esztergom.

vazelinator

Besenyo_Istvan