Kapjunk be valamit! (konyhai nyali-fali)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#360   2008. 01. 19. szombat 21:19
sanyisanyi74 sanyisanyi74
krumplilángos platnyin sütve





#359   2008. 01. 16. szerda 14:14
tom1019 tom1019 VIP Admin
Hoztam nektek egy klassz sajttálat!
Mit szóltok hozzá? kerdes
én szeretem: finom



finom hozzá a piritós kenyér:

#358   2008. 01. 10. csütörtök 21:25
tom1019 tom1019 VIP Admin
#357   2008. 01. 03. csütörtök 21:32
tom1019 tom1019 VIP Admin
#356   2008. 01. 02. szerda 11:43
tom1019 tom1019 VIP Admin
Az év utolsó időszakának hedonista evései és ivásai után sokan szükségesnek érzik, hogy egy alapos tisztítókúrával kezdjék az évet. Nem biztos, hogy ezt már elsejére érdemes időzíteni, de az évkezdésben segíteni fog.
Egy nap alatt csodát nem tehetünk szervezetünkkel, de egy kicsit tehermentesíthetjük a nehéz ételek és nehéz esték után. A legegyszerűbb otthoni gyors méregtelenítés az egynapos böjt. Különböző típusai vannak, melyeknek igazi haszna akkor van, ha rendszeresen csináljuk őket. Akkor viszont a szakemberek szerint hatásában vetekszik a drasztikus, egyhetes vagy hosszabb böjtölésekkel, miközben szervezetünket kevésbé terheli meg.

A klasszikus egynapos böjt során nem ihatunk mást, csak vizet, és más ételt nem veszünk magunkhoz, mint legfeljebb egyfajta gyümölcsöt. Újévi alkalmazása ellen szól, hogy akárcsak a hosszabb tisztítókúrákra, erre is fel kell készíteni a szervezetet. Könnyű vacsorát, korai lefekvést és nyugalmat illik biztosítani előző estére, aki ezt szilveszter idején is meg tudja teremteni magának, annak nincs is szüksége másnapi tisztításra.
#355   2008. 01. 01. kedd 15:37
Lalika30 Lalika30
Szia!
Itt mit kell nézni? smile )))
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2008. 01. 01. kedd 12:26





Tüttyölt rátyli (ősi magyar étek)

Hozzávalók:


1,5 kg nyers rátyli, 1 db jókora pese, 2 csobolyó gödéznye (ha lehet, pöcörgősi!) 3 csipet ciháta, alkothatnék

Energiatartalom:
Nagyon hízlaló

Időigény:
Rendjívül időigényes

Nehézség:
Nagy rutint és tapasztalatot igényel

Költség:
Csak gazdagoknak ajánlott

Elkészítés

A nyers rátylit fertályórát posvasztjuk, míg csurmot nem enged. Ha szépen hröttyen, kipicskázzuk. A nyesedékből apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek majd a zsakuba.
Közben a pocadékot megpeccsentjük, a rátylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak tüttyentgetjük, mert hamar odakap, ahová nem szeretnénk.
Persze akadhatnak olyanok, akiknek már odakapott. Söndörgetve tálaljuk.
Akik nem bírják az ilyen nehéz ételeket, azoknak ajánljuk a Rücskölt rőt kercét kavarcsos fittyent tekerékkel.

Beküldte:
nincs adat
#354   2008. 01. 01. kedd 14:14
X Törölt felhasználó (21812) VIP
Nem konyha, de nyali...


#353   2008. 01. 01. kedd 13:37
X Törölt felhasználó (21812)
#352   2008. 01. 01. kedd 13:24
tom1019 tom1019 VIP Admin
Korhelyleves:

Savanyított káposztából készített s vizzel higított leves, melyet berántanak s belé virslit v. kolbászkarikákat és egy-két tojássárgáját tesznek. Nevét onnan kapta, hogy kellemes savanykás íze miatt a sok mulatozás, különösen pedig bő lakmározás után nagyon jól esik a gyomornak.

Az alapleves elkészítése (4-5 főre):

Hozzávalók:
400 g savanyú káposzta
4 db baromfivirsli, v. kolbász (lehet füstölt is)
1 közepes fej hagyma
2 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
2 ek. olaj
2 gerezd fokhagyma
1 kiskanál pirospaprika
1-2 tojássárgája
oreganó
só, vagy "diétás" (nátriumszegény) só
zsírszegény (12%-os) tejföl a tálaláshoz


A lisztet szárazon megpirítjuk, majd az olajat ráöntjük, pirospaprikával megszórjuk, és hideg vízzel felengedve simára keverjük. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, és annyi vízzel hígítjuk, amennyi levest szeretnénk, majd puhára főzzük. Megsózzuk, oregánóval, apróra vágott vörösés fokhagymával fűszerezzük. Betétnek baromfivirsli-karikákat főzünk bele. Ha a virslikarikák feljöttek a leves tetejére, zsírszegény tejföllel dúsítva tálaljuk.

#351   2008. 01. 01. kedd 12:26
X Törölt felhasználó (7767)





Tüttyölt rátyli (ősi magyar étek)

Hozzávalók:


1,5 kg nyers rátyli, 1 db jókora pese, 2 csobolyó gödéznye (ha lehet, pöcörgősi!) 3 csipet ciháta, alkothatnék

Energiatartalom:
Nagyon hízlaló

Időigény:
Rendjívül időigényes

Nehézség:
Nagy rutint és tapasztalatot igényel

Költség:
Csak gazdagoknak ajánlott

Elkészítés

A nyers rátylit fertályórát posvasztjuk, míg csurmot nem enged. Ha szépen hröttyen, kipicskázzuk. A nyesedékből apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek majd a zsakuba.
Közben a pocadékot megpeccsentjük, a rátylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak tüttyentgetjük, mert hamar odakap, ahová nem szeretnénk.
Persze akadhatnak olyanok, akiknek már odakapott. Söndörgetve tálaljuk.
Akik nem bírják az ilyen nehéz ételeket, azoknak ajánljuk a Rücskölt rőt kercét kavarcsos fittyent tekerékkel.

Beküldte:
nincs adat
#350   2007. 12. 30. vasárnap 14:57
tom1019 tom1019 VIP Admin
#349   2007. 12. 29. szombat 21:20
X Törölt felhasználó (7767)












#348   2007. 12. 29. szombat 20:19
tom1019 tom1019 VIP Admin
#347   2007. 12. 29. szombat 16:21
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
A lángolt kolbász, a Csabai Kolbász mustja!

Most kezdődik igazán a kolbászkészítés szezonja. Ilyenkor a vastag kolbász mellett, vékony lángolt kolbász is készül, mely frissességével páratlan élvezetet nyújt, és nagy előnye, hogy a vastag kolbásszal ellentétben már 1-2 hetes érés után fogyasztható. A lángolt kolbász a paprika és a füst enyhén csípős íz elegyétől nyeri el a karakterét. Az állagra zaftos, magas nedvességtartalmú csemege.

Tipp! Próbáltad már az enyhén csípős kolbászt savanyú almával enni? Ha nem, itt az ideje, hogy kipróbáld. Az alma savanyúja kiemeli a lángolt kolbász karakterét felejthetetlen íz harmóniát alkotva. Ínyenceknek ajánlom: különösen jól érezhető a kolbász íze, ha fogyasztása közben apró levegőt vesznünk a szánkba. Így a kolbász alkotóelemi elkeveredve a levegővel elképesztően ingerlik az ízlelő szervünket. Mennyei!

A lángolt kolbász különlegessége a füstölésében rejlik. A lángolt kolbász egy rövid, intenzív érlelési eljárással készül. Ilyenkor a lángolt kolbász gyorsan veszít a nedvességéből és a térfogatából, kissé megszikkad. Ezt viszonylag gyors térfogatcsökkenést a kolbász "köntöse" a nem tudja követni, így könnyen leválik a kolbászról. A lángolt kolbász előnye, hogy már frissen is lehet fogyasztani, nem kell hónapokat várni amíg összeérik, viszont nem is tárolhatjuk sokáig.

Tipp! A lángolt kolbászt zaftossága miatt nehéz szépen szeletelni. Ha fogyasztás előtt negyedórára mélyhűtőbe tesszük, szép szeleteket készíthetünk.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 12. 27. csütörtök 17:03
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#346   2007. 12. 29. szombat 08:08
X Törölt felhasználó (7767)
#345   2007. 12. 28. péntek 21:21
X Törölt felhasználó (7767)



#344   2007. 12. 27. csütörtök 21:49
X Törölt felhasználó (7767)
#343   2007. 12. 27. csütörtök 17:03
tom1019 tom1019 VIP Admin
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#342   2007. 12. 26. szerda 19:47
Szoni Szoni
Ugyse teszek bele fokhagymat...Punktum ! smile
Es tojast se ! smile De annal több koleszterines füstölt hust...
vigyor2

Mamädragaek paradicsomot es murkot föznek bele böven,ugy is nagyon finom... vigyor2
#341   2007. 12. 26. szerda 16:46
X Törölt felhasználó (7767)
 
... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: MmePrune MmePrune
Nyitás ideje: 2007. 08. 10. péntek
Üzenetek: 640db
Utolsó üzenet: 2011. 02. 01. kedd
 

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!