Kapjunk be valamit! (konyhai nyali-fali)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#160   2007. 09. 06. csütörtök 10:47
zelli zelli
Látom Prune, a panírozásért Te sem vagy oda!
Az eredményt szeretem, de a pepecs munkát nem!
A hűtőben van gomba! Úgy megkívántam most, hogy mindjárt megyek csinálok egy jó kis gombalevest, jó tejfölösen! finom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 05. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 05. szerda 20:59
ahha smile gombás tojás, gombapöri, gombaleves tejfölösen, rántott gomba...de az utolsó elkészítését szívesen átadnám másnak
#159   2007. 09. 06. csütörtök 10:40
surdapapa surdapapa
még szerencse, h nem vagyok oda a csiperkéért, amivel összetéveszthető!

erdész!
a gombás palacsintát /vagy a moncy féle gombás rétest/ a 7en megcsinálom! jó csuprosból?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 09. 05. szerda 15:16
Én annyira szeretem a gombákat, hogy a gyilkos galócán kívűl szinte mindegyiket és mindenféle elkészítési módon megeszem! És nagyon sok ételbe teszek valamilyen gombát ízesítőnek (húsos ételek mellé, tojásos kajákhoz, töltelékekbe stb.)

Ettől óvakodjatok:





"A gombaszedés és -fogyasztás szabályai
1. Mindenkinek fel kell ismernie a gyilkos galócát!
2. A saját szedésű gombát mindig meg kell vizsgáltatni gombaszakértôvel!
3. Házalótól sose vegyünk gombát!
4. A piacon csak engedéllyel rendelkezô árustól, engedélyezett tételbôl vásároljunk vadon termô gombát!
5. Ne higgyünk semmiféle gombafogyasztással kapcsolatos babonában!
6. Csak a friss, egészséges termôtestek alkalmasak fogyasztásra. A sérült, öreg, penészes gomba betegséget okozhat!
7. Ne fogyasszunk nyersen gombát!
8. A kész gombaételt hűtôszekrényben se tároljuk egy napnál tovább! A friss termôtestek két-három napig tárolhatók hűtôszekrényben.
9. Kisgyermeknek és érzékeny gyomrúaknak ne adjunk gombaételt!
10. Mérgezés gyanúja esetén forduljunk orvoshoz. Ha a tünetek a gombafogyasztást követô 12 órán túl jelentkeznek, azonnal hívjunk mentôt!"



Ártatlannak tűnő gyilkos galócák!
#158   2007. 09. 05. szerda 20:59
MmePrune MmePrune VIP Admin
ahha smile gombás tojás, gombapöri, gombaleves tejfölösen, rántott gomba...de az utolsó elkészítését szívesen átadnám másnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 04. kedd 22:36
Hétvégén találtunk egy hatalmas pöffeteget az erdőben. Finom vacsi lett belőle.

Szeretitek a GOMBÁT?

És ha igen, milyen formában, milyen ételekben?

kerdes
#157   2007. 09. 05. szerda 15:55
erdokerulo erdokerulo
A gombás palacsintát elfelejtettem!
Alapanyagok:
1, Palacsinta
3, Gömbapörkölt (mindenki, ahogy szereti)
A gombát bécsomagoljátok a kisütött palacsintába, és egymás mellé fektetve elhelyezitek egy kivajazott tepsibe. Tetejére tejfől, arra reszelt sajt kerül, majd a blóderben addig sütitek, míg a sajt aranysárga nem lesz. (Azér' vigyázzatok, hogy az alja meg ne égjen!)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 15:31
Gomba... finom eljen

Szoktunk gombás rétest csinálni:

Egy adag kb. fél kg gombapörkölt, 2 dl tejföl, 2 dkg liszt, olaj, só.
A gombapörköltről leszűröm a levét, rásimítom a réteslapra és feltekerem. A paprikás levet a tejföllel és a liszttel mártássá keverem, a rétesre öntöm és a szokásos módon megsütöm. Tálalásnál a kimaradt szafttal öntözöm meg. Forrón tálalom.
Ugyanígy csirkepöriből, disznópöriből... finom
#156   2007. 09. 05. szerda 15:41
tom1019 tom1019 VIP Admin
Bakonyi kakastöke galuskával:
Bakonyi étel, zamatos erdei gombával, frissen főtt galuskával tálalva. Sört guríthatsz utána, és a család kedvence lehet.
Hozzávalók:
50 dkg kakashere (ha nincs, pulykahere is jó!)
20 dkg gomba, (lehetőleg erdei gombát válasszunk!)
olaj,
2 fej hagyma,
só,
liszt,
paprika,
3 dl tejföl.



Elkészítés:
A heréket előkészítem és hártyázom ha kell. Sózom, lisztbe forgatom, majd forró olajban gyorsan pirosra megsütöm mindkét oldalát, utána félreteszem. A hagymát apróra vágom és kevés olajon aranysárgára párolom. Megszórom paprikával és hozzáadom a felszeletelt gombát. Kevés vizet adok hozzá. Fedő alatt puhára párolom, sózom és besűrítem a kevés liszttel elkevert tejföllel. Beleteszem a sültherét, újra felforralom. Juhtúróval kevert, vagy frissen kifőzött galuskával tálalom.

Erdei gombás szarvasragu:
Hozzávalók:
80 dkg szarvas raguhús
20 dkg erdei gomba
20 dkg csiperke
2 nagy fej vöröshagyma
20 dkg (1 szál) sárgarépa
20 dkg (kb. fél fej) zeller
1 dl száraz vörösbor
2-3 gerezd fokhagyma
1/2 csomag vadfűszer
5-6 szem borókabogyó
2-3 babérlevél
bors, só



Elkészítése:
A kockára vágott szarvashúst kevés olajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a félfőre vágott hagymát. Mikor a hagyma üvegessé válik beledobjuk a karikára vágott répát, a félbe vágott csiperkét, és a kisebb darabokra szelt zellert. Sózzuk, borsozzuk, megszórjük a fűszerkeverékkel, beletesszük a vágott borókabogyókat és hozzádobjuk a babérlevelet. Fedő alatt kis lángon puhára pároljuk (kb. 1,5 óra). Az idő lejártáig kinyitjuk a bort, megkóstoljuk, hogy a körülöttünk lengő illatokkal kellőképp harmonizál-e. Amikor meggyőződtünk róla, hogy megfelelő bort tartunk a kezünkben -és a hús is megpuhult- hozzáöntjük a raguhoz az üvegben még bent maradt 1 decit, és most tesszük bele az erdei gombát is. Maximum 15 percnyi lassú rotyogás után vajas nokedlivel és savanyított szilvával tálaljuk.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 09. 05. szerda 15:16
Én annyira szeretem a gombákat, hogy a gyilkos galócán kívűl szinte mindegyiket és mindenféle elkészítési módon megeszem! És nagyon sok ételbe teszek valamilyen gombát ízesítőnek (húsos ételek mellé, tojásos kajákhoz, töltelékekbe stb.)

Ettől óvakodjatok:





"A gombaszedés és -fogyasztás szabályai
1. Mindenkinek fel kell ismernie a gyilkos galócát!
2. A saját szedésű gombát mindig meg kell vizsgáltatni gombaszakértôvel!
3. Házalótól sose vegyünk gombát!
4. A piacon csak engedéllyel rendelkezô árustól, engedélyezett tételbôl vásároljunk vadon termô gombát!
5. Ne higgyünk semmiféle gombafogyasztással kapcsolatos babonában!
6. Csak a friss, egészséges termôtestek alkalmasak fogyasztásra. A sérült, öreg, penészes gomba betegséget okozhat!
7. Ne fogyasszunk nyersen gombát!
8. A kész gombaételt hűtôszekrényben se tároljuk egy napnál tovább! A friss termôtestek két-három napig tárolhatók hűtôszekrényben.
9. Kisgyermeknek és érzékeny gyomrúaknak ne adjunk gombaételt!
10. Mérgezés gyanúja esetén forduljunk orvoshoz. Ha a tünetek a gombafogyasztást követô 12 órán túl jelentkeznek, azonnal hívjunk mentôt!"



Ártatlannak tűnő gyilkos galócák!
#155   2007. 09. 05. szerda 15:31
Moncy Moncy
Gomba... finom eljen

Szoktunk gombás rétest csinálni:

Egy adag kb. fél kg gombapörkölt, 2 dl tejföl, 2 dkg liszt, olaj, só.
A gombapörköltről leszűröm a levét, rásimítom a réteslapra és feltekerem. A paprikás levet a tejföllel és a liszttel mártássá keverem, a rétesre öntöm és a szokásos módon megsütöm. Tálalásnál a kimaradt szafttal öntözöm meg. Forrón tálalom.
Ugyanígy csirkepöriből, disznópöriből... finom
#154   2007. 09. 05. szerda 15:16
tom1019 tom1019 VIP Admin
Én annyira szeretem a gombákat, hogy a gyilkos galócán kívűl szinte mindegyiket és mindenféle elkészítési módon megeszem! És nagyon sok ételbe teszek valamilyen gombát ízesítőnek (húsos ételek mellé, tojásos kajákhoz, töltelékekbe stb.)

Ettől óvakodjatok:





"A gombaszedés és -fogyasztás szabályai
1. Mindenkinek fel kell ismernie a gyilkos galócát!
2. A saját szedésű gombát mindig meg kell vizsgáltatni gombaszakértôvel!
3. Házalótól sose vegyünk gombát!
4. A piacon csak engedéllyel rendelkezô árustól, engedélyezett tételbôl vásároljunk vadon termô gombát!
5. Ne higgyünk semmiféle gombafogyasztással kapcsolatos babonában!
6. Csak a friss, egészséges termôtestek alkalmasak fogyasztásra. A sérült, öreg, penészes gomba betegséget okozhat!
7. Ne fogyasszunk nyersen gombát!
8. A kész gombaételt hűtôszekrényben se tároljuk egy napnál tovább! A friss termôtestek két-három napig tárolhatók hűtôszekrényben.
9. Kisgyermeknek és érzékeny gyomrúaknak ne adjunk gombaételt!
10. Mérgezés gyanúja esetén forduljunk orvoshoz. Ha a tünetek a gombafogyasztást követô 12 órán túl jelentkeznek, azonnal hívjunk mentôt!"



Ártatlannak tűnő gyilkos galócák!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 04. kedd 22:36
Hétvégén találtunk egy hatalmas pöffeteget az erdőben. Finom vacsi lett belőle.

Szeretitek a GOMBÁT?

És ha igen, milyen formában, milyen ételekben?

kerdes
#153   2007. 09. 05. szerda 12:14
surdapapa surdapapa
régen nem igazán szerettem, de ma már nagy nagy kedvenc!

a tinóru /vargánya/ simán zsírba sülve /a zsírba sült gomba szagát is utáltam/.

na és a legfinomabb a juhtúróval töltött rántott gombafejet kóstolta már vki? finom

a gombaleves nekem a csuprosból is nagyon finom!

nem igazán bejövős a sima tejfölös gomba tésztával, de ha már egy kis natúr szelet is van hozzá imádom!

aszem a bulira készülődéskor kérdezted, h a paprikás krumplit hogyan szeretjük, nos én gombával /is/ imádom!

a gombát csak a testemen nem ceretem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 04. kedd 22:36
Hétvégén találtunk egy hatalmas pöffeteget az erdőben. Finom vacsi lett belőle.

Szeretitek a GOMBÁT?

És ha igen, milyen formában, milyen ételekben?

kerdes
#152   2007. 09. 05. szerda 10:09
erdokerulo erdokerulo
Gomba minden mennyiségben.
Gömbapörkölt: szegfű(tyúkláb) gombából, jó tejfölösen paprikása.
Rizses gomba: szegfű, vargánya, téli fülőke
Rántott gomba: őzlábgomba
Sült gomba: órás pöffetegből 0,5-1 sm-es vastagságú szeletek
Gombaleves: legfinomabb tintagombából
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 04. kedd 22:36
Hétvégén találtunk egy hatalmas pöffeteget az erdőben. Finom vacsi lett belőle.

Szeretitek a GOMBÁT?

És ha igen, milyen formában, milyen ételekben?

kerdes
#151   2007. 09. 05. szerda 08:04
zelli zelli
Nagyon szeressem a gombát! Beleteszem a húslevesbe is.( Én eszem meg a gombát.) A hüle párom utálta, de Én meggyőztem: Bakonyias szósz+ tészta! Nagyon rákattant erre a kajámra! Pedig olyan, mint a gombapörkölt(amit elvből nem eszik meg) Kicsi habarással megőrül érte! A hallal is többször megszívattam már! Meg a közutált(Én imádom.....) karalábéval is! Ha nem látja egészben, akkor mindent benyel. A tököt is! És itt a legírozás jut az eszembe! De írja le először a főnöx! A "Szakácsok gyöngye", hogy mi a legírozás! Mert Én úgyis másképp csinálom! crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 04. kedd 22:36
Hétvégén találtunk egy hatalmas pöffeteget az erdőben. Finom vacsi lett belőle.

Szeretitek a GOMBÁT?

És ha igen, milyen formában, milyen ételekben?

kerdes
#150   2007. 09. 05. szerda 07:47
gazosgyuri gazosgyuri
Hát...nm a gomba a kedwencem...megeszem...mint gombapöri w rántottgomba...de elég ha éwente 1cer wan az asztalon... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 04. kedd 22:36
Hétvégén találtunk egy hatalmas pöffeteget az erdőben. Finom vacsi lett belőle.

Szeretitek a GOMBÁT?

És ha igen, milyen formában, milyen ételekben?

kerdes
#149   2007. 09. 04. kedd 22:36
X Törölt felhasználó (21812)
#148   2007. 09. 04. kedd 22:36
X Törölt felhasználó (21812)
Hétvégén találtunk egy hatalmas pöffeteget az erdőben. Finom vacsi lett belőle.

Szeretitek a GOMBÁT?

És ha igen, milyen formában, milyen ételekben?

kerdes
#147   2007. 09. 04. kedd 20:24
simishake simishake
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#146   2007. 09. 04. kedd 12:25
MmePrune MmePrune VIP Admin
szakmai titoktartás? (nagyon hasfogós szmájli)
asszony is olvassa a fórumot, mi? hehe
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 04. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 12:17
Nos...ez a szakmai titoktartásba tartozik...ugye megérted???...sajnos nm wálaszolhatok... hehe wink
#145   2007. 09. 04. kedd 12:17
gazosgyuri gazosgyuri
Nos...ez a szakmai titoktartásba tartozik...ugye megérted???...sajnos nm wálaszolhatok... hehe wink
#144   2007. 09. 04. kedd 11:22
new1 new1
ez stilszerü.(i)gazos?
tényleg,hány ilyenbe futottál bele pályafutásod során?
kerdes
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 09:17
Reggeli...ebéd...wacsora... nyes

#143   2007. 09. 04. kedd 11:06
Szoni Szoni
Klikkelj a normál/tömörített mérethez


Narancsos,vitaminban gazdag ... finom
#142   2007. 09. 02. vasárnap 18:51
erdokerulo erdokerulo
KEDVENC
- tojásételetek? tükütojás (régen mindkét oldalán sütve, ma már jó lágyan, hogy lehessen tunkolni), hagymás tojásrántotta
- szendvicsetek? kolbász+füstöltsajt ráolvaszvtva
- spagettitek? carbonare
- főzeléketek? lencse-sárgaborsó-bab(sólet)
- levesetek? habart bableves
- fagylaltotok? csokoládé-citrom
- nassolnivalótok? nem nassolok
- péksüteményetek? a friss, még meleg kenyér
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 28. kedd 16:02
Nem hazudtolom meg magam, ide is teszek kérdéseket:

KEDVENC
- tojásételetek?
- szendvicsetek?
- spagettitek?
- főzeléketek?
- levesetek?
- fagylaltotok?
- nassolnivalótok?
- péksüteményetek?

kerdes
#141   2007. 09. 02. vasárnap 18:29
erdokerulo erdokerulo
Zelli! Ez isten káromlás! Lecsóba sok paradicsomot? Soha,soha! Csak mutatóba, mert elrontja.
Alapanyagok:
Szalonnazsir, hagyma (jó nagy fej, karikára vágva!), 1/4 rész paradicsom, 3/4 rész paprika, ha lehet egy kis csípőssel spékelve és a magjával együtt, lecsókolbász. Aztán ízlés szerint tojással, rizzsel, tarhonyával, stb. Én tejfölösen szeretem.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 15:06
Imádom a paprikát és a paradicsomot nyersen!
Főzve nem tudom megenni! De a lecsó levét imádom tunkolni! Ezért sok paradicsomot teszek bele! A kolbász, szalonna, tojás, sok hagyma Nálam alapvető a lecsóba! Nem tejfölösen csinálom, de az sem rossz! Ettem már rizzsel és tarhonyával is!
És erről a rácponty is eszembejutott! wink
 
... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: MmePrune MmePrune
Nyitás ideje: 2007. 08. 10. péntek
Üzenetek: 640db
Utolsó üzenet: 2011. 02. 01. kedd
 

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!