Kapjunk be valamit! (konyhai nyali-fali)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

... 22 23 24 25 26 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#180   2007. 09. 16. vasárnap 19:21
baritom baritom
A másiknak is biztosan tudnánk segíteni egy uj állásban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 08. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 09. 08. szombat 14:23
Felfogadtam egy bestiát szakácsnőnek, ez most csak egyedül lesz, mert amikor ketten voltak, mindig egymással foglalkoztak a főzés helyett:

#179   2007. 09. 13. csütörtök 13:25
tom1019 tom1019 VIP Admin
#178   2007. 09. 13. csütörtök 10:46
surdapapa surdapapa
avokádós ráksalátát Charlotte puncijáról nyalva?!!!

AKAROM!!!
#177   2007. 09. 13. csütörtök 06:50
yanek77 yanek77
nyalva? smile

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 11:18
Melyik a legjobb szilva?Hát a punci puSZILVA. nyes
Bocsi mindenkitől de ezt nem tudtam kihagyni
#176   2007. 09. 12. szerda 15:11
X Törölt felhasználó (21812)
Avokádós ráksaláta

Hozzávalók:
2 érett avokádó, 15 dkg főtt rákhús, 2 evőkanál majonéz, 1 evőkanál natúr joghurt, 1 teáskanál curry fűszerkeverék, 1 teáskanál mustár, só, darált bors, pár csepp tabasco szósz, pár csepp citromlé

Elkészítése:
Tisztítsuk meg az avokadókat, vágjuk őket kétfelé és vegyük ki a magjukat. Szeleteljük fel a gyümölcshúst kisebb darabokra, majd azonnal csorgassuk meg citromlével, hogy ne barnuljon meg.

Tegyük egy nagy salátástálba, adjuk hozzá a felszeletelt rákhúst (készíthetjük főtt garnélarákkal is, ezt nem szükséges feldarabolni), kanalazzuk rá a majonézt, a mustárt és a joghurtot.

Ízesítsük kevés sóval, tabascóval, curryvel és kevés darált borssal. Óvatosan keverjük össze - vigyázzunk, ne törjük szét -, majd tegyük hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek jól összeérjenek.

Tálaláskor vágjunk pár vékony szelet barnakenyeret, tegyünk rá pár levél ropogós salátalevelet, majd halmozzuk rá a rákos salátát. Tetejére szórhatunk még a főtt rákhúsból.

A ráksalátát visszatölthetjük az avokádó héjába is.


#175   2007. 09. 10. hétfő 14:10
X Törölt felhasználó (94621)
Na tessék már megint itt vannak!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 09:04
most csak a madám van itt!

ha a sárlott is itten van csak egymással foglalkoznak?!!!
#174   2007. 09. 10. hétfő 09:04
surdapapa surdapapa
most csak a madám van itt!

ha a sárlott is itten van csak egymással foglalkoznak?!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 08. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 09. 08. szombat 14:23
Felfogadtam egy bestiát szakácsnőnek, ez most csak egyedül lesz, mert amikor ketten voltak, mindig egymással foglalkoztak a főzés helyett:

#173   2007. 09. 08. szombat 14:23
X Törölt felhasználó (94621)
Felfogadtam egy bestiát szakácsnőnek, ez most csak egyedül lesz, mert amikor ketten voltak, mindig egymással foglalkoztak a főzés helyett:

#172   2007. 09. 07. péntek 15:41
surdapapa surdapapa
hehe be köllöt gyünnöm a munkahelyemre a receptért!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 09. 05. szerda 15:41
Bakonyi kakastöke galuskával:
Bakonyi étel, zamatos erdei gombával, frissen főtt galuskával tálalva. Sört guríthatsz utána, és a család kedvence lehet.
Hozzávalók:
50 dkg kakashere (ha nincs, pulykahere is jó!)
20 dkg gomba, (lehetőleg erdei gombát válasszunk!)
olaj,
2 fej hagyma,
só,
liszt,
paprika,
3 dl tejföl.



Elkészítés:
A heréket előkészítem és hártyázom ha kell. Sózom, lisztbe forgatom, majd forró olajban gyorsan pirosra megsütöm mindkét oldalát, utána félreteszem. A hagymát apróra vágom és kevés olajon aranysárgára párolom. Megszórom paprikával és hozzáadom a felszeletelt gombát. Kevés vizet adok hozzá. Fedő alatt puhára párolom, sózom és besűrítem a kevés liszttel elkevert tejföllel. Beleteszem a sültherét, újra felforralom. Juhtúróval kevert, vagy frissen kifőzött galuskával tálalom.

Erdei gombás szarvasragu:
Hozzávalók:
80 dkg szarvas raguhús
20 dkg erdei gomba
20 dkg csiperke
2 nagy fej vöröshagyma
20 dkg (1 szál) sárgarépa
20 dkg (kb. fél fej) zeller
1 dl száraz vörösbor
2-3 gerezd fokhagyma
1/2 csomag vadfűszer
5-6 szem borókabogyó
2-3 babérlevél
bors, só



Elkészítése:
A kockára vágott szarvashúst kevés olajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a félfőre vágott hagymát. Mikor a hagyma üvegessé válik beledobjuk a karikára vágott répát, a félbe vágott csiperkét, és a kisebb darabokra szelt zellert. Sózzuk, borsozzuk, megszórjük a fűszerkeverékkel, beletesszük a vágott borókabogyókat és hozzádobjuk a babérlevelet. Fedő alatt kis lángon puhára pároljuk (kb. 1,5 óra). Az idő lejártáig kinyitjuk a bort, megkóstoljuk, hogy a körülöttünk lengő illatokkal kellőképp harmonizál-e. Amikor meggyőződtünk róla, hogy megfelelő bort tartunk a kezünkben -és a hús is megpuhult- hozzáöntjük a raguhoz az üvegben még bent maradt 1 decit, és most tesszük bele az erdei gombát is. Maximum 15 percnyi lassú rotyogás után vajas nokedlivel és savanyított szilvával tálaljuk.
#171   2007. 09. 07. péntek 14:33
tom1019 tom1019 VIP Admin
Egy kis ebédre való a Harrods-ból:
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#170   2007. 09. 06. csütörtök 11:18
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Melyik a legjobb szilva?Hát a punci puSZILVA. nyes
Bocsi mindenkitől de ezt nem tudtam kihagyni
#169   2007. 09. 06. csütörtök 11:08
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Remélem a receptet nem egy krimikönyvből nézted ki nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 05. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 05. szerda 20:59
ahha smile gombás tojás, gombapöri, gombaleves tejfölösen, rántott gomba...de az utolsó elkészítését szívesen átadnám másnak
#168   2007. 09. 06. csütörtök 11:05
zelli zelli
Mindjárt megverlek a "fak-anállal"! eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 10:53
azt hittem ezt kívántad meg: vala-gomba eplus2
#167   2007. 09. 06. csütörtök 10:53
surdapapa surdapapa
azt hittem ezt kívántad meg: vala-gomba eplus2
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 10:47
Látom Prune, a panírozásért Te sem vagy oda!
Az eredményt szeretem, de a pepecs munkát nem!
A hűtőben van gomba! Úgy megkívántam most, hogy mindjárt megyek csinálok egy jó kis gombalevest, jó tejfölösen! finom
#166   2007. 09. 06. csütörtök 10:47
zelli zelli
Látom Prune, a panírozásért Te sem vagy oda!
Az eredményt szeretem, de a pepecs munkát nem!
A hűtőben van gomba! Úgy megkívántam most, hogy mindjárt megyek csinálok egy jó kis gombalevest, jó tejfölösen! finom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 05. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 05. szerda 20:59
ahha smile gombás tojás, gombapöri, gombaleves tejfölösen, rántott gomba...de az utolsó elkészítését szívesen átadnám másnak
#165   2007. 09. 06. csütörtök 10:40
surdapapa surdapapa
még szerencse, h nem vagyok oda a csiperkéért, amivel összetéveszthető!

erdész!
a gombás palacsintát /vagy a moncy féle gombás rétest/ a 7en megcsinálom! jó csuprosból?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 09. 05. szerda 15:16
Én annyira szeretem a gombákat, hogy a gyilkos galócán kívűl szinte mindegyiket és mindenféle elkészítési módon megeszem! És nagyon sok ételbe teszek valamilyen gombát ízesítőnek (húsos ételek mellé, tojásos kajákhoz, töltelékekbe stb.)

Ettől óvakodjatok:





"A gombaszedés és -fogyasztás szabályai
1. Mindenkinek fel kell ismernie a gyilkos galócát!
2. A saját szedésű gombát mindig meg kell vizsgáltatni gombaszakértôvel!
3. Házalótól sose vegyünk gombát!
4. A piacon csak engedéllyel rendelkezô árustól, engedélyezett tételbôl vásároljunk vadon termô gombát!
5. Ne higgyünk semmiféle gombafogyasztással kapcsolatos babonában!
6. Csak a friss, egészséges termôtestek alkalmasak fogyasztásra. A sérült, öreg, penészes gomba betegséget okozhat!
7. Ne fogyasszunk nyersen gombát!
8. A kész gombaételt hűtôszekrényben se tároljuk egy napnál tovább! A friss termôtestek két-három napig tárolhatók hűtôszekrényben.
9. Kisgyermeknek és érzékeny gyomrúaknak ne adjunk gombaételt!
10. Mérgezés gyanúja esetén forduljunk orvoshoz. Ha a tünetek a gombafogyasztást követô 12 órán túl jelentkeznek, azonnal hívjunk mentôt!"



Ártatlannak tűnő gyilkos galócák!
#164   2007. 09. 05. szerda 20:59
MmePrune MmePrune VIP Admin
ahha smile gombás tojás, gombapöri, gombaleves tejfölösen, rántott gomba...de az utolsó elkészítését szívesen átadnám másnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 04. kedd 22:36
Hétvégén találtunk egy hatalmas pöffeteget az erdőben. Finom vacsi lett belőle.

Szeretitek a GOMBÁT?

És ha igen, milyen formában, milyen ételekben?

kerdes
#163   2007. 09. 05. szerda 15:55
erdokerulo erdokerulo
A gombás palacsintát elfelejtettem!
Alapanyagok:
1, Palacsinta
3, Gömbapörkölt (mindenki, ahogy szereti)
A gombát bécsomagoljátok a kisütött palacsintába, és egymás mellé fektetve elhelyezitek egy kivajazott tepsibe. Tetejére tejfől, arra reszelt sajt kerül, majd a blóderben addig sütitek, míg a sajt aranysárga nem lesz. (Azér' vigyázzatok, hogy az alja meg ne égjen!)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 15:31
Gomba... finom eljen

Szoktunk gombás rétest csinálni:

Egy adag kb. fél kg gombapörkölt, 2 dl tejföl, 2 dkg liszt, olaj, só.
A gombapörköltről leszűröm a levét, rásimítom a réteslapra és feltekerem. A paprikás levet a tejföllel és a liszttel mártássá keverem, a rétesre öntöm és a szokásos módon megsütöm. Tálalásnál a kimaradt szafttal öntözöm meg. Forrón tálalom.
Ugyanígy csirkepöriből, disznópöriből... finom
#162   2007. 09. 05. szerda 15:41
tom1019 tom1019 VIP Admin
Bakonyi kakastöke galuskával:
Bakonyi étel, zamatos erdei gombával, frissen főtt galuskával tálalva. Sört guríthatsz utána, és a család kedvence lehet.
Hozzávalók:
50 dkg kakashere (ha nincs, pulykahere is jó!)
20 dkg gomba, (lehetőleg erdei gombát válasszunk!)
olaj,
2 fej hagyma,
só,
liszt,
paprika,
3 dl tejföl.



Elkészítés:
A heréket előkészítem és hártyázom ha kell. Sózom, lisztbe forgatom, majd forró olajban gyorsan pirosra megsütöm mindkét oldalát, utána félreteszem. A hagymát apróra vágom és kevés olajon aranysárgára párolom. Megszórom paprikával és hozzáadom a felszeletelt gombát. Kevés vizet adok hozzá. Fedő alatt puhára párolom, sózom és besűrítem a kevés liszttel elkevert tejföllel. Beleteszem a sültherét, újra felforralom. Juhtúróval kevert, vagy frissen kifőzött galuskával tálalom.

Erdei gombás szarvasragu:
Hozzávalók:
80 dkg szarvas raguhús
20 dkg erdei gomba
20 dkg csiperke
2 nagy fej vöröshagyma
20 dkg (1 szál) sárgarépa
20 dkg (kb. fél fej) zeller
1 dl száraz vörösbor
2-3 gerezd fokhagyma
1/2 csomag vadfűszer
5-6 szem borókabogyó
2-3 babérlevél
bors, só



Elkészítése:
A kockára vágott szarvashúst kevés olajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a félfőre vágott hagymát. Mikor a hagyma üvegessé válik beledobjuk a karikára vágott répát, a félbe vágott csiperkét, és a kisebb darabokra szelt zellert. Sózzuk, borsozzuk, megszórjük a fűszerkeverékkel, beletesszük a vágott borókabogyókat és hozzádobjuk a babérlevelet. Fedő alatt kis lángon puhára pároljuk (kb. 1,5 óra). Az idő lejártáig kinyitjuk a bort, megkóstoljuk, hogy a körülöttünk lengő illatokkal kellőképp harmonizál-e. Amikor meggyőződtünk róla, hogy megfelelő bort tartunk a kezünkben -és a hús is megpuhult- hozzáöntjük a raguhoz az üvegben még bent maradt 1 decit, és most tesszük bele az erdei gombát is. Maximum 15 percnyi lassú rotyogás után vajas nokedlivel és savanyított szilvával tálaljuk.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 09. 05. szerda 15:16
Én annyira szeretem a gombákat, hogy a gyilkos galócán kívűl szinte mindegyiket és mindenféle elkészítési módon megeszem! És nagyon sok ételbe teszek valamilyen gombát ízesítőnek (húsos ételek mellé, tojásos kajákhoz, töltelékekbe stb.)

Ettől óvakodjatok:





"A gombaszedés és -fogyasztás szabályai
1. Mindenkinek fel kell ismernie a gyilkos galócát!
2. A saját szedésű gombát mindig meg kell vizsgáltatni gombaszakértôvel!
3. Házalótól sose vegyünk gombát!
4. A piacon csak engedéllyel rendelkezô árustól, engedélyezett tételbôl vásároljunk vadon termô gombát!
5. Ne higgyünk semmiféle gombafogyasztással kapcsolatos babonában!
6. Csak a friss, egészséges termôtestek alkalmasak fogyasztásra. A sérült, öreg, penészes gomba betegséget okozhat!
7. Ne fogyasszunk nyersen gombát!
8. A kész gombaételt hűtôszekrényben se tároljuk egy napnál tovább! A friss termôtestek két-három napig tárolhatók hűtôszekrényben.
9. Kisgyermeknek és érzékeny gyomrúaknak ne adjunk gombaételt!
10. Mérgezés gyanúja esetén forduljunk orvoshoz. Ha a tünetek a gombafogyasztást követô 12 órán túl jelentkeznek, azonnal hívjunk mentôt!"



Ártatlannak tűnő gyilkos galócák!
#161   2007. 09. 05. szerda 15:31
Moncy Moncy
Gomba... finom eljen

Szoktunk gombás rétest csinálni:

Egy adag kb. fél kg gombapörkölt, 2 dl tejföl, 2 dkg liszt, olaj, só.
A gombapörköltről leszűröm a levét, rásimítom a réteslapra és feltekerem. A paprikás levet a tejföllel és a liszttel mártássá keverem, a rétesre öntöm és a szokásos módon megsütöm. Tálalásnál a kimaradt szafttal öntözöm meg. Forrón tálalom.
Ugyanígy csirkepöriből, disznópöriből... finom
 
... 22 23 24 25 26 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: MmePrune MmePrune
Nyitás ideje: 2007. 08. 10. péntek
Üzenetek: 640db
Utolsó üzenet: 2011. 02. 01. kedd
 

Hírek

tegnap 16:59
Kikötözős szexet akarsz? Így vezesd fel a pasidnak! Az emberi képzelet természetes részei a szexuális fantáziák. Bár szeretjük nézni, olvasni másvalaki szexuális fantáziáját, gondolva a pornóra és az erotikus irodalomra, ritkán, vagy sohasem beszélünk a saját vágyfantáziánkról. Az aktuális partnerrel... Tovább
2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!