CFNM (nő/k felöltözve, férfi meztelenül kiszolgáltatva)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

CFNM - Ruhás Nők Meztelen Férfiak
- szexuális játék, aktus
- több szereplős privát és bulis szexuális élmény
- a nők minden esetben ruhában v. fehérneműben kényeztetik (használják) a mezítelen férfiakat
- enyhébb megalázása a pasiknak belefér, de NEM szado-mazo jellegű!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#81   2007. 08. 19. vasárnap 16:29
Kosztya19 Kosztya19
Szerintem maga a "CFNM" kifejezés nem igen ismert itt Magyarországon, ebben a formában!
Egyet viszont biztosra tudok, vannak olyan nők számára fenntartott klubok - igaz nagyon kevés - ahol hasonló bulik folynak! Rendelnek egy szombat éjszakára egy (vagy esetleg több) strippert, és hasonló dolgok zajlanak.
Persze ez mind a híranyagokat, mind a képanyagokat tekintve nem hiszem, hogy nagyon föllelhetőek lennének a neten, hisz apa, aki egy bank élén dolgozik, vagy esetleg reggeltől estig intézi egy multi pénzügyeit (le-leugorva a sarki masszázsszalonba) vajon mit is szólna, ha a "neten eltévedve" azzal szembesülne, hogy anya szombat esténként nem az Icukával, vagy a Gizikével trécsel egy-egy gőzölgő citromfűtea mellett, hanem egy egészen más dolgot bűvöl, esetleg az Icukával, vagy a Gizikével karöltve.
Szóval biztosan van, csak valószínűleg - ha van is fönt ilyen a neten - más kifejezések keresésével lehet eljutni odáig, és ha meg is lesz, akkor se valószínű, hogy túl sok kép- video- híranyag lesz rajta.
Ötlet: Talán a "szórakozóhelyek" kategóriából kiindulva olyan kifejezések, oldalak keresése, amely kifejezetten nők számára fönntartott helyekre utal (jobb nem jut az eszembe).
No meg persze várni, hogy betéved ide egy e műfajt kedvelő hölgytag...
#80   2007. 08. 19. vasárnap 16:14
Krok486 Krok486
Köszönöm a "természetes" képeket, jól estek!

És külön szeretnélek megdicsérni (persze a saját nevemben vigyor2 ), mert ennyire szépen gondozott és tudatosan felépített topik kevés van.
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 17. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 14:42
remélem mindenki látja a képeket és tetszenek is. tehát a cfnm műfaj sokrétű, a leggyakoribb ágai:
cfnm games (játékok)
cfnm femdom (közel áll a dominasághoz)
cfnm party (buli, sztriptíz)
cfnm bodypaint (festegetős)
cfnm medical (minden olyan orvosi kórházi rész, ahol a férfi meztelen van, vizsgálják, stb...)
ezek a leggyakoribb cfnm műfajok,
és persze van cfnm home is (otthon), ahol csak egyszerűen pucéran vagyok otthon hölgytársaim előtt
cfnm nudist, olyan strandok, fürdők, ahol csajok fürdőruciban, pasik pucéran vannak...
ilyen is van... akit érdekel részletesbben valamelyik téma, csak szóljon...
#79   2007. 08. 19. vasárnap 02:51
makkm makkm
a hét cfnm képe

#78   2007. 08. 19. vasárnap 02:47
makkm makkm
CFNM buli hajrá lányok!

#77   2007. 08. 19. vasárnap 02:45
makkm makkm
CFNM ízelítő, ha valakinek tetszik a mófaj???

#76   2007. 08. 19. vasárnap 02:31
makkm makkm
Örülök, hogy érdekel. valóban kevés újítás van, ez igaz, de a free galériákat kell keresni, abban akad egy két dolog, ... várok minden idevágó anyagot, ha van élményed, sztorid, azt is... a képfeltötés a topicban, azt hiszem valahol a 25 környékén le van írva, nézd meg, aztán tölts!
#75   2007. 08. 18. szombat 01:53
Kosztya19 Kosztya19
Na, mondjuk ilyen részletesen nem ismerem az "ágazatokat".
Ez a "Fendom" (mint lentebb is írtam) egyáltalán nem jön be. A lentebb beszúrt képeidről pedig (#72) az a véleményem, hogy inkább valami "exhibicionista parádé" mintsem cfnm.
a cfnm games-ről azért nincs fogalmam, mert túl tág kategóriát látok benne, de ha már meztelenség és játék, akkor inkább egy strip poker a hölgyekkel.
A cfnm party az már tényleg hasonló ahhoz, amit lentebb is írtam! Ezt tényleg sok helyen csinálják, viszont ezen meghatározást nem nagyon használják ebben a formában, pedig az!
Na erről a "cfnm nudist"-ról viszont nem tudom elképzelni, hogy mi, vagyis miként működik.
Ha megfordítjuk a nemeket, akkor hasonló lehetett valami "nudes a poppin" néven futtatott dolog, ahol (a videóiból következtetve) egy strandon csak a hölgyek voltak ruha nélkül (egy sztriptízszám után) jöttek-mentek, rögtönzött magánshow-kal rukkoltak elő, stb...stb...
De ha ezt visszafordítjuk cfnm-re, az hogy nézhet ki, hisz ebbe az is benne van, hogy nők hozzáérhetnek a férfiakhoz és ki is elégíthetik őket. Érdekes egy strand lehet!
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 17. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 14:42
remélem mindenki látja a képeket és tetszenek is. tehát a cfnm műfaj sokrétű, a leggyakoribb ágai:
cfnm games (játékok)
cfnm medical (minden olyan orvosi kórházi rész, ahol a férfi meztelen van, vizsgálják, stb...)
és persze van cfnm home is (otthon), ahol csak egyszerűen pucéran vagyok otthon hölgytársaim előtt
cfnm nudist, olyan strandok, fürdők, ahol csajok fürdőruciban, pasik pucéran vannak...
#74   2007. 08. 17. péntek 15:57
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Minden elismerésem kedves makkm,mint eddigi hozzászólásaimból a véleményemet ismered,minden tiszteletem az abbéli törekedésed iránt hogy ezt a topic témát minden oldaláról minden igényt kielégitően próbálod bemutatni,remélem minél több partnert fogsz találni ebbe a partnerkapcsolatban.Mindezek ellenére az általános véleményemet fentartom de el ismerem hogy ennek a CFNM valoban van ahogy irtad egy speciális téma a dominancia és a szerepjáték határai közt
#73   2007. 08. 17. péntek 14:42
makkm makkm
cfnm games (játékok)
#72   2007. 08. 17. péntek 14:38
makkm makkm
van egy pár love parade-s képem a férfiak természetesen itt is meztelenek...
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#71   2007. 08. 17. péntek 14:33
makkm makkm
van a cfnm-nek egy bodypaint részelem is, ahol nők meztelen férfi testekre festenek, rajzolnak...

#70   2007. 08. 17. péntek 14:25
makkm makkm
igen valahol van ilyen oldal is, egy német szokás azt hiszem, olyan mint a nudisták sportja, de valami más, egyszer a neten nézegettem, meztelenek, főleg férfiak a nyílt utcán, mindenki előtt űznek különböző sportokat, bicikliznek, stbbb. talán van róla fotóm

(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 09:34
Például a természet lágy ölén, egy félreeső parkban, ahol a lány nem kockáztatja a lesifotósokat meg a kukkolókat, csak a férfi. Gondold el, dupla élvezet: nem csak a felöltözött nő láthat téged meztelenül, hanem esetleg a zöldben járó turisták meg egyéb elemek is. finom
#69   2007. 08. 17. péntek 09:34
Krok486 Krok486
Például a természet lágy ölén, egy félreeső parkban, ahol a lány nem kockáztatja a lesifotósokat meg a kukkolókat, csak a férfi. Gondold el, dupla élvezet: nem csak a felöltözött nő láthat téged meztelenül, hanem esetleg a zöldben járó turisták meg egyéb elemek is. finom
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:58
Igen valóban, örülök, hogy tetszenek a dolgok, én már próbáltam történetket írni, márén is szeretnék olvasni ilyeneket... aki tud, esetleg milyen ilyesmi szerepjátékot képzelnétek el...(fantázia)
#68   2007. 08. 16. csütörtök 22:48
eroberter eroberter
Csak éppen az ilyen oldalak fizetősek...
Csak tudnám, kinek kell a pénz
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 14:43
Ez az igezi jó játék; pl. az uszodában (küldtem pár képet róla)az úszómester hölgy beköldi a delikvenseket az öltözőbe; lányok egyrészes fürdőruhára , fiúk meztelenre, ez így lesz végig. A lányok nevetnek, szórakáznak a pasikon, kik élvezik a helyzetet, aztán két három lány egy - egy fiút "megkörnyékez", szexuálisan izgatja, majd kézimunkával örömhöz juttatja a fiúkat... a fiúk elélveznek, a lányok nevetnek, kuncognak, s az aktus után kezet mosnak...
#67   2007. 08. 16. csütörtök 14:43
makkm makkm
Ez az igezi jó játék; pl. az uszodában (küldtem pár képet róla)az úszómester hölgy beköldi a delikvenseket az öltözőbe; lányok egyrészes fürdőruhára , fiúk meztelenre, ez így lesz végig. A lányok nevetnek, szórakáznak a pasikon, kik élvezik a helyzetet, aztán két három lány egy - egy fiút "megkörnyékez", szexuálisan izgatja, majd kézimunkával örömhöz juttatja a fiúkat... a fiúk elélveznek, a lányok nevetnek, kuncognak, s az aktus után kezet mosnak...
#66   2007. 08. 16. csütörtök 13:14
makkm makkm
Még egy kis ízelítő

#65   2007. 08. 16. csütörtök 13:07
makkm makkm

#64   2007. 08. 16. csütörtök 12:59
makkm makkm
Hát igen, egyre töben ez mindenképp jó, akit igazán érdekel, nagyon sokat tanulhat, s megérti, hogy mennyire híres a dolog....
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 08:58
Látod, egy jó közösség csak fel tud támasztani egy félig halvaszületett topikot! wink

Gratulálok, úgy tűnik, beindult a téma, és tetszenek a képek! No meg az se elhanyagolandó, hogy végre egyre többen értik meg a cfnm-et.
#63   2007. 08. 16. csütörtök 12:58
makkm makkm
Igen valóban, örülök, hogy tetszenek a dolgok, én már próbáltam történetket írni, márén is szeretnék olvasni ilyeneket... aki tud, esetleg milyen ilyesmi szerepjátékot képzelnétek el...(fantázia)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (49560)
2007. 08. 16. csütörtök 10:38
Szerintem az s/m-hez természetesen semmi köze sincsen de a dominanciához igen is van, csak egy kicsit eltérő (könnyebben befogadható, átélhető wink formában... Szerintem amúgy nagyon izgalmas lehet, nekem kimondottan tetszenek ezek a játékok és látogattam is néhány iylen oldalt nyes
#62   2007. 08. 16. csütörtök 10:38
X Törölt felhasználó (49560)
Szerintem az s/m-hez természetesen semmi köze sincsen de a dominanciához igen is van, csak egy kicsit eltérő (könnyebben befogadható, átélhető wink formában... Szerintem amúgy nagyon izgalmas lehet, nekem kimondottan tetszenek ezek a játékok és látogattam is néhány iylen oldalt nyes

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: makkm makkm
Nyitás ideje: 2007. 08. 12. vasárnap
Üzenetek: 161db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 26. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!