CFNM (nő/k felöltözve, férfi meztelenül kiszolgáltatva)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

CFNM - Ruhás Nők Meztelen Férfiak
- szexuális játék, aktus
- több szereplős privát és bulis szexuális élmény
- a nők minden esetben ruhában v. fehérneműben kényeztetik (használják) a mezítelen férfiakat
- enyhébb megalázása a pasiknak belefér, de NEM szado-mazo jellegű!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#61   2007. 08. 16. csütörtök 08:58
Krok486 Krok486
Látod, egy jó közösség csak fel tud támasztani egy félig halvaszületett topikot! wink

Gratulálok, úgy tűnik, beindult a téma, és tetszenek a képek! No meg az se elhanyagolandó, hogy végre egyre többen értik meg a cfnm-et.
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 00:21
Köszi a pozitív véleményeket!
#60   2007. 08. 16. csütörtök 00:21
makkm makkm
Köszi a pozitív véleményeket!
(Ez egy válasz Kosztya19 üzenetére (2007. 08. 15. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 23:28
Végigolvastam a témát, és a hozzászólásokat a témákhoz. Az én véleményem (természetesen CSAK EGY a sok közül), hogy ez valóban a szexualitás egy önáló műfaja lehet.
A Szado-Mazo műfajjal egyáltalán nem keverhető össze, hisz ott - ahogy ezt már valaki lentebb írta is - a megalázásról van szó, itt viszont nem (még akkor sem, ha egyes CFNM oldalak ilyen video/képanyagokat is tartalmaznak).
Egyébként a magam részéről a "szado-mazo"-t inkább nevetségesnek, mint izgatónak tarom.
Szerepjátéknak megintcsak nem nevezném!
Egész egyszerűen szerintem arról van szó, hogy egy férfi bevállalja azt, hogy egy kisebb hölgykoszorú előtt megmutatja magát, cserébe a gyengébb nem képviselői hozzáérhetnek a testéhez, "rendelkezhetnek" azzal! Szó sincs dominanciáról!
ha megpróbálok női aggyal gondolkodni (nem tudom egyébként van-e ilyen) akkor leginkább egy sima sztriptízhez tudnám hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy itt egy férfi válik meztelenné a nők előtt, nem zenére történik a dolog, és a hölgyek akár ki is elégíthetik a férit, férfiakat kézzel, vagy orálisan, egyszóval mindenki jól jár az egészséges erotika keretein belül, hisz a nőknek kiszolgáljuk a vizuális igényeiket, ők pedig kielégítenek.
Aztán a másik oldala a dolognak: A CFNM kiskapu is lehet ahhoz, hogy egyszere több nővel is szexelhessen a férfi, hisz nagyon sok esetben a dolog nem végcél, csak egy első állomása egy orgiának, hisz a nők a legtöbb esetben csak egyedül gátlásosak, de ha többen vannak... akkor minden gátlást hamar képesek levetni.
Szóval ez utóbbi szemszögből nézve a kérdés akár az is lehetne, hogy: Bevállalnánk-e egy CFNM-t annak reményeibe, hogy akár orgiává is alakulhat?
Az izgalmas része az lehet, hogy milyen fogadtatást kap a testünk látványa, tudunk-e erotikusak lenni, tudunk-e önfegyelmet tanusítani, finom érintéseket csempészni a női test(ek)re, egy egy ruhadarabot lelopni, levarázsolni róla, hisz ne feledjük el, hogy a gyengébb nem képviselői se nagyon szeretnek kielégítetlenül maradni!
Szóval zárszóként csak annyit, hogy én a magam részéről semmi perverzitást, vagy ferde dolgot nem látok ebben!
#59   2007. 08. 15. szerda 23:28
Kosztya19 Kosztya19
Végigolvastam a témát, és a hozzászólásokat a témákhoz. Az én véleményem (természetesen CSAK EGY a sok közül), hogy ez valóban a szexualitás egy önáló műfaja lehet.
A Szado-Mazo műfajjal egyáltalán nem keverhető össze, hisz ott - ahogy ezt már valaki lentebb írta is - a megalázásról van szó, itt viszont nem (még akkor sem, ha egyes CFNM oldalak ilyen video/képanyagokat is tartalmaznak).
Egyébként a magam részéről a "szado-mazo"-t inkább nevetségesnek, mint izgatónak tarom.
Szerepjátéknak megintcsak nem nevezném!
Egész egyszerűen szerintem arról van szó, hogy egy férfi bevállalja azt, hogy egy kisebb hölgykoszorú előtt megmutatja magát, cserébe a gyengébb nem képviselői hozzáérhetnek a testéhez, "rendelkezhetnek" azzal! Szó sincs dominanciáról!
ha megpróbálok női aggyal gondolkodni (nem tudom egyébként van-e ilyen) akkor leginkább egy sima sztriptízhez tudnám hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy itt egy férfi válik meztelenné a nők előtt, nem zenére történik a dolog, és a hölgyek akár ki is elégíthetik a férit, férfiakat kézzel, vagy orálisan, egyszóval mindenki jól jár az egészséges erotika keretein belül, hisz a nőknek kiszolgáljuk a vizuális igényeiket, ők pedig kielégítenek.
Aztán a másik oldala a dolognak: A CFNM kiskapu is lehet ahhoz, hogy egyszere több nővel is szexelhessen a férfi, hisz nagyon sok esetben a dolog nem végcél, csak egy első állomása egy orgiának, hisz a nők a legtöbb esetben csak egyedül gátlásosak, de ha többen vannak... akkor minden gátlást hamar képesek levetni.
Szóval ez utóbbi szemszögből nézve a kérdés akár az is lehetne, hogy: Bevállalnánk-e egy CFNM-t annak reményeibe, hogy akár orgiává is alakulhat?
Az izgalmas része az lehet, hogy milyen fogadtatást kap a testünk látványa, tudunk-e erotikusak lenni, tudunk-e önfegyelmet tanusítani, finom érintéseket csempészni a női test(ek)re, egy egy ruhadarabot lelopni, levarázsolni róla, hisz ne feledjük el, hogy a gyengébb nem képviselői se nagyon szeretnek kielégítetlenül maradni!
Szóval zárszóként csak annyit, hogy én a magam részéről semmi perverzitást, vagy ferde dolgot nem látok ebben!
#58   2007. 08. 15. szerda 00:28
makkm makkm
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#57   2007. 08. 15. szerda 00:20
tom1019 tom1019 VIP Admin
nyaaaaa, ezek az igazi témába illőek!
ezt már valóban érdemes és élvezetes kiprószálni a lányokkal! finom wow1 smile
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 15. szerda 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 00:15

#56   2007. 08. 15. szerda 00:15
makkm makkm

#55   2007. 08. 15. szerda 00:11
makkm makkm
nekem nagyon tetszenek, persze más téma is van, kicsit dominás: köszi a takarítást

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 14. kedd 23:57
a képeid cipy-party-ból valók, nem igazándiból a témába illőek, mert pont az a filling hiányzik belőle, ami a pikánsabb részét illeti a férfiak kiszolgáltatott helyzetéből!
ezek a képek sima cipy bulik!
de azért segítek és korábbi képeidet is feltöltöttem, és beszúrom (a rosszakat töröltem):

#54   2007. 08. 14. kedd 23:57
a képeid cipy-party-ból valók, nem igazándiból a témába illőek, mert pont az a filling hiányzik belőle, ami a pikánsabb részét illeti a férfiak kiszolgáltatott helyzetéből!
ezek a képek sima cipy bulik!
de azért segítek és korábbi képeidet is feltöltöttem, és beszúrom (a rosszakat töröltem):

(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:49
ilyenek a cfnm partyk

#53   2007. 08. 14. kedd 23:49
makkm makkm
ilyenek a cfnm partyk

#52   2007. 08. 14. kedd 23:40
X Törölt felhasználó (21812)
Hát itt az ideje, hogy leírd a sztorikat a kórházi szex topicba.
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:39
igen a kórházi szexet már nézegettem, tetszett is, s a valóságban már nekem is volt élményem ezzel kapcsolatosan, rendes, dugásos, akórházi csajok és dokik nagyon túlterheltek, s jót tesz nekik egy kis kikapcsolódás...
látható a kép, ez tök jó
#51   2007. 08. 14. kedd 23:39
makkm makkm
igen a kórházi szexet már nézegettem, tetszett is, s a valóságban már nekem is volt élményem ezzel kapcsolatosan, rendes, dugásos, akórházi csajok és dokik nagyon túlterheltek, s jót tesz nekik egy kis kikapcsolódás...
látható a kép, ez tök jó
#50   2007. 08. 14. kedd 23:39
Ismétlés a tudás anyja. És nekem nagy a tudásszomjam
wink
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 14. kedd 22:49
én benne vagyok, habár....sok újat nem tudok neked mutatni... eplus2
#49   2007. 08. 14. kedd 23:38
MmePrune MmePrune VIP Admin
ne add fel smile már alakul a dolog...ezek szerint sikerült képet feltöltened? akkor törlöm az erre vonatkozó hszeket...vagyis kitakarítom a topicot, hogy csak a téma maradjon benne smile
az meg, hogy mi lesz a topic-kal nagyban rajtad is múlik...tegyél be képeket, esetleg sztorikat, és akit érdekel, az ír bele...de sokkal többen olvassák a fórumot, mint ahányan írnak is bele smile
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:33
hát sajna sok ember van, ki kevésbé normális, lehet, hogy én sem vagyok az, én ezzel rukkoltam elő, gondoltam valakit érdekel, a homoszexualitás és pedofília miért jobb, vagy a szatírizmus...
akkor most én kérem: ha így gondolod, zárd be a topicot!
További jó munkát!
#48   2007. 08. 14. kedd 23:38
Takaríthatják a lakásomat kis köténykében.
Csak vigyázzanak, mert ha lehajolnak...
ravasz1
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:05
charlotte . sőt te vetkőztethetsz, s ezek a pucér férfiak teljesítenék minden kívánságodat, ...persze nemcsak jó pasik vannak...
#47   2007. 08. 14. kedd 23:36
Van ilyen topic: kórházi szex a címe.
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:10
ja és mégegy ezzel a doktorosdis jelenettel, nem feltétlenül szükségs urológián lenni, egyszerű szipla pl. egy helyes nővérke vagy fiatal doktornő előtt is le kell vetkőzni...(egyébként ezek is érdekes dolgok, külön topic lenne: történetek az orvosnál vagy vetkőzni az orvosnál) pl. még tavaly egy alkalmassági vizsgálaton egy fiatal doktornő és nővérke volt; kérték, hogy alsónadrágra vetkőzzek, kicsit izgultam de aztán valahol belül nagyon élveztem, egy szál gatyában két nő előtt is, engem pl. ez is izgatott...
másik sztori. még 14 éves koromban egy urológiai osztályon (ez valódi urológia volt) a viziten ahol sok nő volt, le kellett tolni a gatyót, akkor kicsit tiltakoztam, s a végén már kicsit élveztem is...
#46   2007. 08. 14. kedd 23:35
nem kell megsértödni!
végre összejött!
olyan ez mint az első dugás!
gyakorlat teszi a mestert!
jó pap is hóóóótig tanul!
eplus2
végre sikerült betenned egy képet (a rossz beszúrást töröltem, amúgy is ua. volt)
csak így tovább!
pörgesd a topicot, főleg jó és ide való képekkel!
én meg a hétvégén a nappalis lányokkal kiprobálom a támádat! eplus2 smile
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:33
hát sajna sok ember van, ki kevésbé normális, lehet, hogy én sem vagyok az, én ezzel rukkoltam elő, gondoltam valakit érdekel, a homoszexualitás és pedofília miért jobb, vagy a szatírizmus...
További jó munkát!
#45   2007. 08. 14. kedd 23:33
makkm makkm
További jó munkát!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 14. kedd 23:23
jó kis mesemondó vagy baszkikám!
remélem elmúltál 18 éves, mert írásaid alapján nem igazán látszik, csak a nagy fantáziád, és kevéske képbeszúrási tanulékonyságod!
ja, és remélem nem akarsz még egy hasonló topicot nyitni, mert begörcsöl a tiltó ujjacskám már a gondolattól is!
#44   2007. 08. 14. kedd 23:27
makkm makkm
#43   2007. 08. 14. kedd 23:23
jó kis mesemondó vagy baszkikám!
remélem elmúltál 18 éves, mert írásaid alapján nem igazán látszik, csak a nagy fantáziád, és kevéske képbeszúrási tanulékonyságod!
ja, és remélem nem akarsz még egy hasonló topicot nyitni, mert begörcsöl a tiltó ujjacskám már a gondolattól is!
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ja és mégegy ezzel a doktorosdis jelenettel, nem feltétlenül szükségs urológián lenni, egyszerű szipla pl. egy helyes nővérke vagy fiatal doktornő előtt is le kell vetkőzni...(egyébként ezek is érdekes dolgok, külön topic lenne: történetek az orvosnál vagy vetkőzni az orvosnál) pl. még tavaly egy alkalmassági vizsgálaton egy fiatal doktornő és nővérke volt; kérték, hogy alsónadrágra vetkőzzek, kicsit izgultam de aztán valahol belül nagyon élveztem, egy szál gatyában két nő előtt is, engem pl. ez is izgatott...
másik sztori. még 14 éves koromban egy urológiai osztályon (ez valódi urológia volt) a viziten ahol sok nő volt, le kellett tolni a gatyót, akkor kicsit tiltakoztam, s a végén már kicsit élveztem is...
#42   2007. 08. 14. kedd 23:19
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Egy jó tanács,a kollega nőkön ha észreveszed hogy nem vevő a dologra,ne lepődj meg!!!

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: makkm makkm
Nyitás ideje: 2007. 08. 12. vasárnap
Üzenetek: 161db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 26. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!