Elég mélyre hatoan tanulmányozza a kérdést.
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
nő
Ez KOMOLY??
(Ez egy válasz adamowo üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Na és mi kell a NŐnek?
Nem kell ezt sokat ragozni, a Nőnek a Férfi a Férfinak a Nő kell. Mint egy öreg barátom megjegyezte "nehéz egy Nővel együtt élni, de nélküle sokkal-sokkal nehezebb"
de erről álmodik a nő is!!!!!csak nemmeri megvalositani......
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
jó csaj
Béke és nyugalom, meg egy jó sör. :P
A válasz röviden: nő, sör, foci ...:D
NŐ csupa nagy betüvel. Ha ezt is sugározza ki akkor teljesen mindeggy hogy vékony vagy duci.
Kell a szabadság és kellenek a korlátok kell a sex és a megértés és a szeretet és a többi ami egy jó kapcsolathoz hozzájárul......
Persze időszakonként mindig más érzelmekre van szükség......
Persze időszakonként mindig más érzelmekre van szükség......

csak egy nö,de az agyban legyen olyan mint egy kurva,a konyhaban cseled,tarsasagban diplomata.asszeem nem felejtettem ki semmit....
nekem csak egyetlen egy nő kell...senki más....
van egy olyan sanda gyanúm h. már a pasik sem igazán tudják mi kell nekik... pontosabban mi a jó nekik ami kellhet...
pénz pina pénz
"nyócker"

Az aszonypajtás aki lent alszik a hálóban meg egy szelet pizza, meg 1 korty narancs lé

Egy társ ugyanis asszony nélkül félember a pasi.

Egy kedves, aranyos nő aki szereti a sex-et és engem.
mindenkinek az en menyasszonyom kell???
Hogy lehet egy mondaton belül az IQ mindkét végletét bemutatni... Miért kell valakit lehülyézni? Na, mindegy...
Inkább ezt vigyétek:
Inkább ezt vigyétek: