Nyuga, Főnök, figyeltem rá, hogy kis kedvenced bennmaradjon!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 08. szombat 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 21:34

ha letolod Kannát 10 alá, akkor ráduszítom az adminlányokat! (kötél, korbács, seggbedugi...stb...

ÓÓÓÓÓ, köszönöm szépen! Remélem, a "gégészdoktor"-t te is a deepthroat-ra érted...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 08:44

Törölt felhasználó (94621)

Helló doki! Elkészült a névtáblád:

Külön szoba... betojás
A reggelit is ide kéred? Ágyba?

A reggelit is ide kéred? Ágyba?

Ha lehetne... Megköszönném...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Hopp most olvasom a névtáblát...
Egy kis csík maradhat?
Na még belehet ma nyújtani az igényeket ki hova kéri az eleséget
Doki a különszobába... jegyeztem
Egy kis csík maradhat?

Én őt hoztam neked reggelire:

Nem fogod elhinni: Úgy tetszik a legjobban!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 09:30

Hopp most olvasom a névtáblát...
Egy kis csík maradhat?
Egy kis csík maradhat?

Köszike... Akkor előbb ő, aztán a kolbis szenya...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen doki, velem együtt tudom szereted azokat a nőket, akik kivetették a mandulájukat...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 09:09

ÓÓÓÓÓ, köszönöm szépen! Remélem, a "gégészdoktor"-t te is a deepthroat-ra érted...

Áruljátok el az mivel jobb a szexben,ha egy nőnek nincs meg a mandulája
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 13:54

Törölt felhasználó (94621)

Igen doki, velem együtt tudom szereted azokat a nőket, akik kivetették a mandulájukat...
Köszönöm szépen Anthony, hogy kijavítottad a topic címét. Nyitottam másikat is, remélem nem baj. Jó, hogy te vagy az Admin. Jó munkát!
vazzeg sanyi...nem egészségügyben dolgozol? anatómiai ismeretek?
a kivett mandula nincs útjában a faroknak, teeeee
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 14:00

Áruljátok el az mivel jobb a szexben,ha egy nőnek nincs meg a mandulája

Szívesen, ezért (is) vagyok...
A másik topicr nyitása sem baj, legfeljebb az én orromra koppintanak, ha túl sok topicot engedek...
A második topicra is érvényes, hogy ha már megnyitottad, ne hagyd elsikkadni, képekkel, sztorikkal színesítsd, tarsd életben!
Hidd el, segíteni fogunk, nem leszel magadra hagyva, szerintem Surdi, gyurka és a többiek is fogják ezeket a topicokat látogatni, de fontos, hogy a téma indítója is a aktívan közeműködjön a topic "pörgésében".
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 14:30

A második topicra is érvényes, hogy ha már megnyitottad, ne hagyd elsikkadni, képekkel, sztorikkal színesítsd, tarsd életben!
Hidd el, segíteni fogunk, nem leszel magadra hagyva, szerintem Surdi, gyurka és a többiek is fogják ezeket a topicokat látogatni, de fontos, hogy a téma indítója is a aktívan közeműködjön a topic "pörgésében".
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96771)

Köszönöm szépen Anthony, hogy kijavítottad a topic címét. Nyitottam másikat is, remélem nem baj. Jó, hogy te vagy az Admin. Jó munkát!
és még miért is vagy, dokikám?

Ja, és ezt még elfelejtettem hozzátenni:
Egy topic indításánál nagyon fontos a jó indító hsz, az indítónak megfelelő szöveggel és képekkel kell illusztrálnia, hogy mi a topic célja, miről akar ott beszélgetni vagy miről akar ott képeket látni, írásokat olvasni. Te ennek a kritériumnak megfeleltél!
Ezen kívül úgy ítéltem meg, hogy bár mindkét új topic beleférne más kategóriákba (ami természetes, hiszen jelentős "átfedések" vannak, teljesen új témát szinte lehetetlen nyitni), de tartalmazhatnak olyan újdonságokat, érdekességeket, melyek a fórumozók érdeklődésére számot tarthatnak. Amelyek viszont más topicokban elsikkadnának.
De mindezekért fontos, hogy mint a téma nyitója, aktívan vegyél részt az általad nyitott topicok pörgésében, keltsd fel a fórumozók figyelmét!
A PINK képes topicot nagyon régen nyitottam, de napi rendszerességel teszek be oda képet, főleg ha túl régóta nem tett be senki. Szóval "fenntartom" a topicomat, még ilyen hosszú idő után is.
Mindezek figyelembevételével várom további érdekes hozzászólásaidat a topicokban (a tiédben és máshol is). (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 14:30
Egy topic indításánál nagyon fontos a jó indító hsz, az indítónak megfelelő szöveggel és képekkel kell illusztrálnia, hogy mi a topic célja, miről akar ott beszélgetni vagy miről akar ott képeket látni, írásokat olvasni. Te ennek a kritériumnak megfeleltél!
Ezen kívül úgy ítéltem meg, hogy bár mindkét új topic beleférne más kategóriákba (ami természetes, hiszen jelentős "átfedések" vannak, teljesen új témát szinte lehetetlen nyitni), de tartalmazhatnak olyan újdonságokat, érdekességeket, melyek a fórumozók érdeklődésére számot tarthatnak. Amelyek viszont más topicokban elsikkadnának.
De mindezekért fontos, hogy mint a téma nyitója, aktívan vegyél részt az általad nyitott topicok pörgésében, keltsd fel a fórumozók figyelmét!
A PINK képes topicot nagyon régen nyitottam, de napi rendszerességel teszek be oda képet, főleg ha túl régóta nem tett be senki. Szóval "fenntartom" a topicomat, még ilyen hosszú idő után is.
Mindezek figyelembevételével várom további érdekes hozzászólásaidat a topicokban (a tiédben és máshol is). (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96771)

Hát pl. Kedves azért, hogy a fincsi kis pinusod és csiklócskád a nyelvemmel izgassam. Na és ne feledjem el azért is, hogy végre megkorbácsolj!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

a szerkesztőség úgy döntött, hogy bákinek (ismert, elismert és népszerű
"sztárnak" lehet topicot nyitni a celeb rovatban, CSAK DUPLIKÁTOT NEM! (hogy legyen elég munkád)

Akkor én is nyithatok új topikot ide?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 14:53

Ja, és ezt még elfelejtettem hozzátenni:
Mindezek figyelembevételével várom további érdekes hozzászólásaidat a topicokban (a tiédben és máshol is).
Mindezek figyelembevételével várom további érdekes hozzászólásaidat a topicokban (a tiédben és máshol is).
Na hát azért nem vetetem ki
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 14:32

vazzeg sanyi...nem egészségügyben dolgozol? anatómiai ismeretek?