ájjámále!
nehogy forrón edd mán a kályhát!
királyjánykán osztozkodhatunk /csak Veled! csak most! csak itt!
/ de nem ám csak magadnak eltenni!
hattyúkám!
jól látod! én egy gyámoltalan férfiember vagyok, akinek az egyik menyecskéje állandóan fickándozik
, ha csak félrenéz!
rögtön el is pityeredek

látod millen ez a barátosnéd ... no mindegy, míg a dokival szédeleg ez a jány nem akarsz megvigasztalni? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:32
/ de nem ám csak magadnak eltenni!hattyúkám!
jól látod! én egy gyámoltalan férfiember vagyok, akinek az egyik menyecskéje állandóan fickándozik
, ha csak félrenéz!rögtön el is pityeredek

látod millen ez a barátosnéd ... no mindegy, míg a dokival szédeleg ez a jány nem akarsz megvigasztalni? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
IGAZ-IGAZ!!!
Meg is mondtam surdinak, hogy "stipistopi" királylány!
Meg is mondtam surdinak, hogy "stipistopi" királylány!

akoor itten mán rám semmi szükség!
rögtön öngyilokos leszek!
má csak azt nem tudom, h halálra szeretkezzem magam, vagy halálra igyam
de amit pláne nem tudok eldönteni, h szeretkezés közbe igyak vagy ivás közbe szeretkezzzek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
Én is Szerelmes vagyok Beléd!!!!
...../ha már igy lebuktunk...
/
...../ha már igy lebuktunk...
/
sanyinégyzet!
vazze!
kellett neked beleszólnod!
pedig meghallgattam vón dokitól egy jogi magyarázatot erre a kérdésre!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 13:02
vazze!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem az a doki.
Evvel a kérdésedell ide forduljKATT IDE!!!!!
Evvel a kérdésedell ide forduljKATT IDE!!!!!
Na erre rábaxtál, mert egyedül a királylányka az, akin nem osztozom!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 09:50
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ájjámále!
/ de nem ám csak magadnak eltenni!
hattyúkám!
, ha csak félrenéz!
rögtön el is pityeredek

látod millen ez a barátosnéd ... no mindegy, míg a dokival szédeleg ez a jány nem akarsz megvigasztalni?
/ de nem ám csak magadnak eltenni!hattyúkám!
, ha csak félrenéz!rögtön el is pityeredek

látod millen ez a barátosnéd ... no mindegy, míg a dokival szédeleg ez a jány nem akarsz megvigasztalni?
Mámmint egészen pontosan MELYIK kérdésre óhajtasz precíz jogi választ hallani???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 15:40
sanyinégyzet!
vazze!
vazze!
#334-ből indul ki az egész! tehát arra!
de ne akrj magadnak rosszat! mert aki kell úgyis elveszem! má pedig a királyjány köll nekem!
maradj Te csak az orosházi libamájkonzerveknél!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 15:58
de ne akrj magadnak rosszat! mert aki kell úgyis elveszem! má pedig a királyjány köll nekem!
maradj Te csak az orosházi libamájkonzerveknél!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mámmint egészen pontosan MELYIK kérdésre óhajtasz precíz jogi választ hallani???
Doki ! Fogadj el kapcsolatnak,maskent nem tudok privit irni neked.
2007. 12. 17. hétfő 15:58
Hidd el, anélkül is lehet, de felkérés elfogadva!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Maskent nem lehet
Csak elmeletben.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak elmeletben.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
És Én sem osztozkodom...igy maradunk Mi egymásnak Dokikám...
ja..figyelj...légyszi hozz kenyeret,meg tejet...nem lesz idöm bevásárolni este...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 15:55
ja..figyelj...légyszi hozz kenyeret,meg tejet...nem lesz idöm bevásárolni este...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Na erre rábaxtál, mert egyedül a királylányka az, akin nem osztozom!!!
remélem azé mer surdival ....od el az időd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 13:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyakorlatilag is lehet kapcsolat nélkül is üzit küldeni.
Akinek üzit küldenél, a nevére kattintasz egy hsz-nél, majd ott megjelenik egy "Kapcsolatra jelölöm" és "Üzenetet küldök" lehetőség. Ha az üzenetre kattintasz, feljön a chat-üzenet ablak, csak ott várd meg, míg magától beadja az üzenet felületet, és NE kattints ott már külön az üzenet gombra. Kis várakozás után beadja az üzenet ablakot. Ha nem (volt rá példa, hogy 1-2-szer a chetet dobta be), akkor bezár, és újra próbálkozik!
De megoldható. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Akinek üzit küldenél, a nevére kattintasz egy hsz-nél, majd ott megjelenik egy "Kapcsolatra jelölöm" és "Üzenetet küldök" lehetőség. Ha az üzenetre kattintasz, feljön a chat-üzenet ablak, csak ott várd meg, míg magától beadja az üzenet felületet, és NE kattints ott már külön az üzenet gombra. Kis várakozás után beadja az üzenet ablakot. Ha nem (volt rá példa, hogy 1-2-szer a chetet dobta be), akkor bezár, és újra próbálkozik!
De megoldható. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Tej, kenyér megvan, vetem egy kis felvágottat is!
2007. 12. 18. kedd 13:55
Ne is reménykedj!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 18. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 18. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Tejszínhabot is...légyszi....megigérted,hogy ma nyalakodunk...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 18. kedd 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 18. kedd 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 18. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor még vissza kell rohannom... Azt látod el is felejtettem...
De legalább 2 tubussal veszek, a múltkor is 1 nem volt elég...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 18. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 18:47
De legalább 2 tubussal veszek, a múltkor is 1 nem volt elég...

látod-látod!
én mondtam, hagyjunk még a dokinak is!
de azt mondtad, h az összeset a puncidra és a melledre kened, mert azt akarod, h mindet én nyaljam le rólad!
a doki meg ha nyalakodni akar hozzon magának!
2007. 12. 18. kedd 18:47
de azt mondtad, h az összeset a puncidra és a melledre kened, mert azt akarod, h mindet én nyaljam le rólad!
követlek bennetek szobáról szobára,
előlem nem tudtok elbujni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 19. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 19. szerda 08:39
előlem nem tudtok elbujni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 19. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
látod-látod!

DrAnthony

makkoshotyka