Csak azért Ha jövünk vendégségbe
bocsika má', hogy így belepofikázok...de mi van ha kircsilányosnak nem tetszik a bútorfelhozatalod? még a végén kimaradsz a szórásból...izéééé szopásból
mer' amit eddig hoztál...hááát...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
"Ajándék lónak ne nézd a fogát"
Legfejjeb átrakjuk a nappaliba
Te szophatsz igyis kettővel el vagy maradva
Itt engem a királylányos!!!Dokinál a piros lap
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 20:32
Legfejjeb átrakjuk a nappaliba
Te szophatsz igyis kettővel el vagy maradva
Itt engem a királylányos!!!Dokinál a piros lap
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
bocsika má', hogy így belepofikázok...de mi van ha kircsilányosnak nem tetszik a bútorfelhozatalod? még a végén kimaradsz a szórásból...izéééé szopásból
A piros lap itt van a zsebemben!
na meg van itt egy fincsi piros ikon nálam minden hsz avatarja mellett... Az a neve, hogy "Hozzászólás törlése"...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 19:20
na meg van itt egy fincsi piros ikon nálam minden hsz avatarja mellett... Az a neve, hogy "Hozzászólás törlése"...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne ilyen nyiltan én már félek dokitól itt a szobában
Mert az rendben hogy megittun pár üveg tokajit,és elhagyta a sárga lapot,de hol a piros?
Mert az rendben hogy megittun pár üveg tokajit,és elhagyta a sárga lapot,de hol a piros?
Na, nem is tőled kértem engedélyt...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 19:33
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mááá hogyne lehetne Doki!
Csak szólj és én addig lefoglalom a királyosjányt wmiwel...
...mondjuk csinálunk a Surdinak kw-t...majd elöblögetjük a mosogatógépen...(ben)...akarom mondani...
Csak szólj és én addig lefoglalom a királyosjányt wmiwel...
...mondjuk csinálunk a Surdinak kw-t...majd elöblögetjük a mosogatógépen...(ben)...akarom mondani...
Na ja, de buta surdi nem tudja, hogy az a bizonyos "rejtekhely" légmentesen lezárható.
A gomb helyét meg csak én tudom. Surdi be a matracba, légelzáró gomb megnyom, oszt annyi... Igaz, hogy utána gyorsan belebüdösödik, de semmi gond, cserélhető.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 08:30
A gomb helyét meg csak én tudom. Surdi be a matracba, légelzáró gomb megnyom, oszt annyi... Igaz, hogy utána gyorsan belebüdösödik, de semmi gond, cserélhető.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
teee ezt az ágyat nem a doki, hanem a széséges királykisasszony választotta!
az alsó matracban van kialakítva a surdirejtő hely!
nagy lapaj surdi!

az alsó matracban van kialakítva a surdirejtő hely!
nagy lapaj surdi!

Ráadásul Bandi figyelmetlen volt, nem lapozott vissza, hogy a Bandi által felajánlott ágy felesleges és szükségtelen, ugyanis mi már rég beszereztük az ágyunkat!!! Kicsit vissza kell lapozni, és ott megtalálható a mi IGAZI ágyunk.
2008. 04. 10. csütörtök 20:32
Dokikám mindenben igazad van ti vagytok a GG legjobb adminjai
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 20:44
Ráadásul Bandi figyelmetlen volt, nem lapozott vissza, hogy a Bandi által felajánlott ágy felesleges és szükségtelen, ugyanis mi már rég beszereztük az ágyunkat!!! Kicsit vissza kell lapozni, és ott megtalálható a mi IGAZI ágyunk.
jó van drága! dokinak már eleget nyaltál...keresd meg az én szobámat is
(Ez egy válasz normalis üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 20:49
Dokikám mindenben igazad van ti vagytok a GG legjobb adminjai
Te doki elviték az ágyat
jó hogy hoztam mégegyett,prunnéval már majdnem kipróbáltuk
Butorokat hozzhatok??
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 20:44
jó hogy hoztam mégegyett,prunnéval már majdnem kipróbáltuk
Butorokat hozzhatok??
Szerintem félre értetted...nm engedélyt kő kérned...csak felajánlottam egy alternatíwát...amíg szilwánál ténykednél...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
figyelj Te kis macifiu....én már rég irtam....becsuktam a szemeimet mig Ök "ténykednek"....de..addig nem szeretném kinyitni...mig...Veled...ööö...mosogatunk...vagy....mosogatogépbe BE....ööö...KI.....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 11. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 11. péntek 07:43
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 11. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem félre értetted...nm engedélyt kő kérned...csak felajánlottam egy alternatíwát...amíg szilwánál ténykednél...
oké Szívem....ha Te a sarkadra...És mivel Nekem itt a helyem...ezért...
Gyere a disco klub elé........
...este 10 felé..Én is ott leszek....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 11. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyere a disco klub elé........
...este 10 felé..Én is ott leszek....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 11. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi Mollyka...a tegnap esti "vacsit" is....de...sajnos...egyedül "buliztam"...a doktor ur máshová volt hivatalos....
deeee....ma "..felveszem az uj ruhám,s kifényezem a csukám..."
deeee....ma "..felveszem az uj ruhám,s kifényezem a csukám..."
Nagyon szépen köszönjük a finom ebédet és a reggelit!
Gondoltam benézekk ide is egy hétig úgy se leszek,meg már ide molly miatt is érdemes jönni,ennyi figyelmességet
Te doki azért ezt mollynak illő lenne meghágni ill megháláni
Na, szabira mész???
Azért mélt küldjél majd, hogy élsz!!
ja és ment egy privi! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 21:06
ja és ment egy privi! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondoltam benézekk ide is egy hétig úgy se leszek,meg már ide molly miatt is érdemes jönni,ennyi figyelmességet
szabi?MUNKA látástól mikulásig
mélt küldeni?gépközelbe se leszek(legalábbbis internet közelbe)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 21:22
mélt küldeni?gépközelbe se leszek(legalábbbis internet közelbe)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, szabira mész???
ja és ment egy privi!
ja és ment egy privi!
szeretném megkérdezni...hogy itt lakik e még a ház ura????
kb egy hete futottam vele össze utoljára...valahogy..mindig elkerüljük egymást.....
no meg..a fennnnééébe,hogy mindig bedöglik valami háztartási gépem.....most pl a mosogatogépem
....szolok is a Gyurcinak...hátha tud segiteni Rajtam
....izzé a gépemen...
kb egy hete futottam vele össze utoljára...valahogy..mindig elkerüljük egymást.....
no meg..a fennnnééébe,hogy mindig bedöglik valami háztartási gépem.....most pl a mosogatogépem
....szolok is a Gyurcinak...hátha tud segiteni Rajtam
....izzé a gépemen...

DrAnthony

LM30