Szerintem félre értetted...nm engedélyt kő kérned...csak felajánlottam egy alternatíwát...amíg szilwánál ténykednél...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Te doki elviték az ágyat
jó hogy hoztam mégegyett,prunnéval már majdnem kipróbáltuk
Butorokat hozzhatok??
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 20:44

jó hogy hoztam mégegyett,prunnéval már majdnem kipróbáltuk

Butorokat hozzhatok??

Ráadásul Bandi figyelmetlen volt, nem lapozott vissza, hogy a Bandi által felajánlott ágy felesleges és szükségtelen, ugyanis mi már rég beszereztük az ágyunkat!!! Kicsit vissza kell lapozni, és ott megtalálható a mi IGAZI ágyunk.

jó van drága! dokinak már eleget nyaltál...keresd meg az én szobámat is
(Ez egy válasz normalis üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 20:49

Dokikám mindenben igazad van ti vagytok a GG legjobb adminjai
Dokikám mindenben igazad van ti vagytok a GG legjobb adminjai
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 20:44

Ráadásul Bandi figyelmetlen volt, nem lapozott vissza, hogy a Bandi által felajánlott ágy felesleges és szükségtelen, ugyanis mi már rég beszereztük az ágyunkat!!! Kicsit vissza kell lapozni, és ott megtalálható a mi IGAZI ágyunk.

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 20:32

bocsika má', hogy így belepofikázok...de mi van ha kircsilányosnak nem tetszik a bútorfelhozatalod? még a végén kimaradsz a szórásból...izéééé szopásból
mer' amit eddig hoztál...hááát...

Na ja, de buta surdi nem tudja, hogy az a bizonyos "rejtekhely" légmentesen lezárható.
A gomb helyét meg csak én tudom. Surdi be a matracba, légelzáró gomb megnyom, oszt annyi... Igaz, hogy utána gyorsan belebüdösödik, de semmi gond, cserélhető.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 08:30
A gomb helyét meg csak én tudom. Surdi be a matracba, légelzáró gomb megnyom, oszt annyi... Igaz, hogy utána gyorsan belebüdösödik, de semmi gond, cserélhető.

teee ezt az ágyat nem a doki, hanem a széséges királykisasszony választotta!
az alsó matracban van kialakítva a surdirejtő hely!
nagy lapaj surdi!

nagy lapaj surdi!

Na, nem is tőled kértem engedélyt...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 19:33

Mááá hogyne lehetne Doki!
Csak szólj és én addig lefoglalom a királyosjányt wmiwel...
...mondjuk csinálunk a Surdinak kw-t...majd elöblögetjük a mosogatógépen...(ben)...akarom mondani...

A piros lap itt van a zsebemben!
na meg van itt egy fincsi piros ikon nálam minden hsz avatarja mellett... Az a neve, hogy "Hozzászólás törlése"...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 19:20
na meg van itt egy fincsi piros ikon nálam minden hsz avatarja mellett... Az a neve, hogy "Hozzászólás törlése"...

Ne ilyen nyiltan én már félek dokitól itt a szobában
Mert az rendben hogy megittun pár üveg tokajit,és elhagyta a sárga lapot,de hol a piros?
Mert az rendben hogy megittun pár üveg tokajit,és elhagyta a sárga lapot,de hol a piros?

"Ajándék lónak ne nézd a fogát"
Legfejjeb átrakjuk a nappaliba
Te szophatsz igyis kettővel el vagy maradva
Itt engem a királylányos!!!Dokinál a piros lap
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 20:32

Legfejjeb átrakjuk a nappaliba

Te szophatsz igyis kettővel el vagy maradva

Itt engem a királylányos!!!Dokinál a piros lap

bocsika má', hogy így belepofikázok...de mi van ha kircsilányosnak nem tetszik a bútorfelhozatalod? még a végén kimaradsz a szórásból...izéééé szopásból

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak azért Ha jövünk vendégségbe

teee ezt az ágyat nem a doki, hanem a széséges királykisasszony választotta!
nagy lapaj surdi!

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
nagy lapaj surdi!

Még csak ágy van meg egy teritő a szobában de ha legközelebb jövök hozok ajándékba butort
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 09. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 20:22

Kicsit jobban megnéztem a zágyat ééés....
Dupla matrac...a Doki sem egy nádszál...
A királyosjányt meg jól kibilincselném a zágyhoz...húúúú...
A Surdi meg ínfúzión kapná a kw-t...

Kicsit jobban megnéztem a zágyat ééés....
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem véletlen vette doki ezt az ágyat
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Mááá hogyne lehetne Doki!
...mondjuk csinálunk a Surdinak kw-t...majd elöblögetjük a mosogatógépen...(ben)...akarom mondani...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 09. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 09:58

Majd adok én Neked olyan "rendelkezésre állást!"...
Bezzeg ha Szilva akarnak a "rendelkezésemre térdelni", azt már nem lehet?

Ez nm jóóó ágy bakker...nm fér alá az a nagy lapaj Surda...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 19:27

bibibá de nekem igen
Most nagyon szeretném prunnét meg itt helyben
jó hogy itt egy ágy

jó hogy itt egy ágy

Hát itt csak bewállalnám máá a macy szerepét...hmmm...piroskát én is tulnám háturúl...
....
de elötte megenném ami a kosarába wanni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 09. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 13:37

de elötte megenném ami a kosarába wanni..

Törölt felhasználó (52127)

a hétvégén kirándultunk....ime egy foto Rolunk...
az ugy volt...hogy...elmentünk az urammal málnászni...

azota csak "macikámnak" becézgetem...

az ugy volt...hogy...elmentünk az urammal málnászni...

azota csak "macikámnak" becézgetem...

bibibá de nekem igen
jó hogy itt egy ágy
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 09. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 09:58

jó hogy itt egy ágy

Majd adok én Neked olyan "rendelkezésre állást!"...

Ne ilyen nyiltan én már félek dokitól itt a szobában
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 09. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 08:56

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 09. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

jo reggelt....
nem is azt irtam..hogy TE "állj"a rendelkezésére a Bandinak...majd állok Én...
..meg.. a Gyurinak is...no meg a surdinak..is....nem hagytam ki senkit...ugye?

nem is azt irtam..hogy TE "állj"a rendelkezésére a Bandinak...majd állok Én...

..meg.. a Gyurinak is...no meg a surdinak..is....nem hagytam ki senkit...ugye?