Vas és Zala megyében keresek hölgyet, párt! Méretes, vastag , intelligens srác vagyok! Írjátok privit!
Sziasztok! Augusztus 31. és szeptember 5. között Bükre vagy Celldömölkre közös szaunázásra, illetve szeptember 4-5-én nappali swingerklubba keresünk hasonló korú, KIZÁRÓLAG! hetero párt. Üzeneteket privátban várunk.
szőrős puncit izgatnák a tőbbit meg beszéljük
Dombóvár v körny.
Duci hölgytagú pár vagyunk.
Párral ismerkednénk...
Csak pár....
Duci hölgytagú pár vagyunk.
Párral ismerkednénk...
Csak pár....
Telt nagy segü nőt nyalnék!!!Bp és környékéről
Sziasztok! Győri hölgy, pár aki ma délután 17-20 között eseteleg szexelne egy igényes, izmos, bevállalós győri pasival? Írjatok!
Szentes -orosháza - kiskunfélegyháza környekén hölgyeim egy rapid randi?
Sziasztok! Diszkrét harmincas pasit keresünk hetero hármashoz. 33/41 éves ceglédi párhoz.
Zalaegerszegi nő szeretője lennék hely kell 55feletti vagy minimum 50korosztaly egy igazi èrett nő a vagyam
duci szőrős puncit kényesztetnék
Sziasztok! 21 Éves srácként keresem azt a Lányt vagy Párt aki bevezet a Szex világába. Úgy érzem hogy most már ideje elveszítenem a szüzességemet és nem akarok várni egy normális kapcsolatra. Tehát üzenetben várom azok jelentkezését akiknek felkeltettem érdeklődésüket. PASIK nem érdekelnek!
Szia,
Én szívesen kukkolnálak szinte bármikor
Kerek irj (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 25. szombat 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 25. szombat 19:31
Én szívesen kukkolnálak szinte bármikor
Kerek irj (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 25. szombat 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2649632)

ma este vecsésen reptérnél megkukkolna valaki egy duci lányt?
Elfelejtettem leírni, hogy Nyíregyháza és környéke.
(Ez egy válasz dani0304 üzenetére (2018. 08. 27. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 27. hétfő 20:03

Helló. Fiatal (kb 20 körül) lányt keresnék mindenre amit szeretne. Szintén duci férfi vagyok 20 éves, átlagos méretekkel. Helyem van.
Helló. Fiatal (kb 20 körül) lányt keresnék mindenre amit szeretne. Szintén duci férfi vagyok 20 éves, átlagos méretekkel. Helyem van.

Törölt felhasználó (1269942)

Mára, vagy holnapra keresünk potens, vastag mérettel rendelkező férfit, aki erősen duci feleségemet előttem dugja, szopatja. Zalakaroson nyaralunk. Priviben írjatok.
Hétfőn Kaposváron találkoznék párral!
Mára, vagy holnapra keresünk potens, vastag mérettel rendelkező férfit, aki erősen duci feleségemet előttem dugja, szopatja. Zalakaroson nyaralunk. Priviben írjatok.
Telt nagy segü nőt nyalnék!!!Bp és környékéről
Sziasztok! Augusztus 31. és szeptember 5. között Bükre vagy Celldömölkre közös szaunázásra, illetve szeptember 4-5-én nappali swingerklubba keresünk hasonló korú, KIZÁRÓLAG! hetero párt. Üzeneteket privátban várunk.
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem.